Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSA çok can yakacak çook. Araçlar süper.Hem yakıt tüketimi hem aktarma konusunda, iç ve dış tasarımda da çok iyi atılımlar yapıyor.
  • Geçenlerde bir arkadaş da paylaşmıştı...

-------

İşte yere göğe sığmayan Arteon :
    km77.comyoutube
    Volkswagen Arteon 2017 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=VQ_zs1qrENk

-----------

İşte "çöp" yeni 508 :
    km77.comyoutube
    Peugeot 508 2019 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=MjmX-s_GWqM

------------

Sadece algılarını gerçek sanarak yorum yapanlara 2 gündür uluslararası testler ile yanıt veriyorum. Ama biliyorum ki bir işe yaramayacak. Sağlık olsun. Kazasız belasız sürüşler herkese.

• Sırf dizele sahip çıktığı için bu firmayı takdir ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronHasan

Fanboyluk yapan JD Power ın araştırmasını yayınladım. Bi zahmet izleyin. Sonra dünyayı yine kendi gözlüğünüzden görmeye devam edersiniz.

Alıntıları Göster
    2013 Model 1.6 tdi DSG aracım şu an 160 bine geldi, daha sanayiye uğramadım. Herhangi bir arıza vermedi. Ayrıca benim gibi çok kişi tanıyorum. Genellikle sorun yaşayanlar yazar forumlara, memnun olanlar pek yazmaz...

Ben VW fanatiği değilim, hatta duyduğum DSG arızalarına uyuz oldum ve bir daha DSG'li araç almayacağım. Ama ben Peugeot 407 2.0 hdi Exclusive ile de 200 bin km yaptım...

Bir dahaki aracım fransız olmayacak, DSG de olmayacak... ne kaldı geriye dizel-otomatik olarak? Japonların dizel motorları verimli değil ve sorunlu... Korelilerin dizelleri çok yakıyor...

• Ayrıca bizim ülkeyi diğer ülkelerin tüketici ile kıyaslıyorsunuz... bakın orada liste yayınlamışsınız, orada 1.5 dizel Allure 37 bin EURO, 2.0 dizel'ine 38 bin EURO yazmışlar, bu durumda 1.5 i alanı döverler Türkiye'de... ama bizim çok zeki yöneticilerimiz aynı araç için motoru 2.0 diye 2 katı para istiyor, bizde beş para etmeyen küçük motorlu araca binip araçları kötülüyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

2013 Model 1.6 tdi DSG aracım şu an 160 bine geldi, daha sanayiye uğramadım. Herhangi bir arıza vermedi. Ayrıca benim gibi çok kişi tanıyorum. Genellikle sorun yaşayanlar yazar forumlara, memnun olanlar pek yazmaz...

Ben VW fanatiği değilim, hatta duyduğum DSG arızalarına uyuz oldum ve bir daha DSG'li araç almayacağım. Ama ben Peugeot 407 2.0 hdi Exclusive ile de 200 bin km yaptım...

Bir dahaki aracım fransız olmayacak, DSG de olmayacak... ne kaldı geriye dizel-otomatik olarak? Japonların dizel motorları verimli değil ve sorunlu... Korelilerin dizelleri çok yakıyor...

Alıntıları Göster
    Hiç bir marka ve model sorunsuz değil. Önemli olan biz kullanıcıların beklentilerine yanıt vermesi. Zaten araştırmaları bu nedenle yayınladım.

Ben DSG nedeniyle 2 kere yolda kaldım. Birinde sabahın 3'ünde Antalya' ya yaklaşmış Bucak'tan sonra dağların tepesindeydik.

Tatile gidiyorduk göya. Zehir oldu. Çoluk çocuk sefil olduk. O gece tövbe ettim.

Hepsi böyledir diyemem. Ama bu riski almak da istemediğim için ben uzak duruyorum. Kimsenin tekerine taş değmesin. Kullananlar dilerim hiç bir sorun yaşamaz.

Derdim yaşadığı sorunu genelleyerek her şeye çöp muamelesi yapanlaradır.

Memnun olmayan memnun olacağı bir araç alır güle güle kullanır. Ben böyle yaptım. 308 den çok memnunum. 185 bin km yi geçtik.

Ne Seat ne herhangi bir VAG forumuna gidip dsg ile yaşadığım sıkıntıyı anlatıp herkese tepeden akıl vermedim. Takip bile etmiyorum o forumları. Kimsenin de gelip küçümseyerek akıl vermeye hakkı olmadığını düşünüyorum.

Hangi aracı alırsanız alın keyifle sağlıkla kullanmanızı dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim garajımda 3 yıldır e hdi t9 308 var . Yanında da 2013 model golf var . İkisinin lezzeti başka . Peuegeot kötüdür diyen cahildir . Boş konuşur . Dsg şanzıman bilir kişiler tarafından kabul edilmiş Mahkeme tarafından ağır kusur olarak kabul edilen bir şanzımandır .
  • Bugün Barcelona’da yolda siyahını gördüm araba cidden çok güzel görünüyor. 3008 kullanıcısı olarak sedan bir arabaya geçecek olursam kesin tercihim olurdu.

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Uydurma yazılar yazmayın. Ben yaşamadım, çevremde de hiç duymadım.PEUGEOT iyi araç yaptıkça fanboylar inliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvd23

Uydurma yazılar yazmayın. Ben yaşamadım, çevremde de hiç duymadım.PEUGEOT iyi araç yaptıkça fanboylar inliyor
    Üslubuna dikkat et yoksa o ağzını toplamayayım

• Facebook'ta Active için 189.000 fiyat söylüyorlar, Goral Allure Elegance için 280.000 TL demiş, MEPA maksimum 300.000 diyerek GT-Line veya GT için imkansız bir fiyat söyledi.
    Şu fiyat olayı çok farklı yerlere gidiyor.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Active i 50 lik dilimde tutarlar.189 bin dizel otomatik için iyi fiyat
    Allure bence 250 bin tl civarı tutup ÖTV siz alacaklar için satış yaparlar.

189 bin fiyatı görünce 18 bin tl fazlasına allure verebilirlermi acaba.Matrahta tutmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Facebook'ta Active için 189.000 fiyat söylüyorlar, Goral Allure Elegance için 280.000 TL demiş, MEPA maksimum 300.000 diyerek GT-Line veya GT için imkansız bir fiyat söyledi.
    Şu fiyat olayı çok farklı yerlere gidiyor.
    300 gt için normal degilmi 225 bg motor ?
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Arteon 2.0 TDI SCR 150 PS DSG
    Elegance
    430.900,00 TL
    ..

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    yani söyleyecek bişe yok ondan iyi satması için ucuz olması lazım :P
  • allure elegance için 230 fit olurum. Yukarısi yazık

• IronHasan kullanıcısına yanıt
    3008 si de koy da millet araba görsün!!! yılan gibi virajlarda gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

3008 si de koy da millet araba görsün!!! yılan gibi virajlarda gidiyor..
    Kesinlikle haklısın. Bir çok C sınıfı ve D sınıfı araçtan çok daha iyi test sonucu var.
    Ondan iyi bir 308 var zaten...

Peugeot 3008 :
    km77.comyoutube
    Peugeot 3008 1.6 BlueHDI 2017 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=fR1yxzizNBE

Benim sevgili 308'im de burada.. :
    km77.comyoutube
    Peugeot 308 2017 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=jMzaufUquys

• Alacağımdan değil de Fransa sitesinde araca göz gezdirdim öndeki yılan dişleri şeklindeki ledler Allure’de gözükmüyor. GT Line ve GT donanım seviyelerinde gözüküyor. Opsiyon mu değil mi tam çözemedim ama. Acaba Türkiye’ye gelen araçlarda Allure’de standart olur mu?

• gerçekten çok güzel bir araç,
    Allah sahibine bağışlasın
    tamda ülkemizde yüksek döviz kuru ve ötv saçmalığı zamanına denk geldi.
    Keşke bende alabilseydim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.