Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nerede diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Nerede diyorlar
    Goral.
    O fiyatta olacak dedi.
    Allure elegance mi elagance allure.
    GT line 300 üstü.

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Ben böyle ülkeyi...
    GTLine tahminen 350.000 civarı olur. 55.000€'luk araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Ben böyle ülkeyi...
    GTLine tahminen 350.000 civarı olur. 55.000€'luk araç.
    Fransa'da 40 bin euro diye hatırlıyorum.
    Bizde 55 bin Euro olur. dediğin doğru

Pardon GT 50.000€, GT-Line sizin dediğiniz seviyededir.

• 40 bin euroluk 3 serisi araçlar ne kadar. Bakıyoooruz ve 350k civarı. Hadi 50k borusanın borusu olsun.oldumu sana 300k. Dolu paket bu fiyata.
    Boşuda oldumu 210k civarı. Mis gibi mutlu son.
    Bu arada aracı passatın üzerinde konumlandıran pug satışçıları. Algı kasmanıza gerek yok. Uçmadan öncede ayaklarınız yere bassın. D segmenti c suv zannettiniz sanırım.

Fransada 46.000 euro biraz opsiyon ekledim 51 bin euro oldu 508 gt line 350.000 tl.olur opsiyon eklenirse 400 veta üzerine çıkacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smasher3670

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    C segmentte 308 mi çok satıyor. Pugun tek satan aracı 3008. Ha birde 301 var şirket aracı için çok ideal. İst ş. İçi 800 km yapıyorum ağır trafikte.

508 in boş resimlerini görüp fiyatınada bakınca 508 konusu kapanır. Çok mu zor şu aracın boşuna 1.2 130 hp getirip 140k ya satmak. 3008 zamanında qq yi den ucuzdu. 120 130k ya gtline alanlar vardı hiç unutmuyorum. Ne kaybetti. Aksine kazandı. Ama sen d segmenti gibi ağır rekabetin olduğu yere nöyle girersen esamen bile okunmaz.

• D segmentte rekabet kalmadı artık, sadece passat var, biraz da superb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 22 Eylül 2019; 17:46:14 >
  • Passatın üstüne aynı donanımla 15bin fazlası olsa verilir ama daha üstüne almak saçmalaşıyor. Çıtasız camlar, güzel kokpit ve farklılık var. elimi sallasam passata çarptığım yerde değişiklik arayanlar için güzel bir seçenek. Yeni tasarımlar çok güzel. Puma ve 2008 arasında gidip geleceğim gibi duruyor.
  • PSA Opel’i de aldıktan sonra bütün mühendislerini değiştirdi sanırım. Mükemmel araçlar üretmeye başladılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu aracın rakibi passat değil de arteon aslında

Passat standart sedan araba, arteon da spor versiyonu. 508 de bu tasarımla direkt arteon rakibi gibi duruyor.

• Bu araba için fiyat çok önemli. Bu arabanın akibetide bence Talisman gibi olmaz. Renault o segmentte sıvadı resmen. Laguna’ yı Latitude yaptı, Latitude’ ü Talisman yaptı. İstikrar yok. Bu nedenle satışlarda geride kaldı. Yeni 508’ in arkasında güçlü bir tarih ve marka var. Eski kasası gayette iyi sattı, o da fena araba değildi. Tabiki satış adetlerinde Passat ve Superb olmasını kimse beklemesin. Bu segmentte Passat dominasyonu çok net. İlk cümlemde bahsettiğim gibi, aracın fiyatlandırmasını mantıklı yaparlarsa satmaması için bir neden yok. Bu arada yıl sonuna kadar çok az miktarda 508 gelecekmiş. Bu da işin diğer bir tarafı. Donanımlarla ilgili size bir kaç bilgi daha vereyim madem 😀

GT 225 HP versiyonda Night Vision mevcut. Sınıfında premiumlar dahil tek...

En bazından itibaren geri görüş kamerası ve karartılmış arka camlar standart.

Allure’ dan itibaren anahtarsız giriş çalıştırma, elektrikli bagaj kapağı ( eller serbest fonksiyonuyla ), kablosuz şarj standart.

GT Line’ da sürüş destek sistemleri, Focal ses sistemi standart.

Anlayacağınız en bazı bile Passat’ ın Business donanımından daha dolu. Fiyat 8 Kasımda açıklanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

C segmentte 308 mi çok satıyor. Pugun tek satan aracı 3008. Ha birde 301 var şirket aracı için çok ideal. İst ş. İçi 800 km yapıyorum ağır trafikte.

508 in boş resimlerini görüp fiyatınada bakınca 508 konusu kapanır. Çok mu zor şu aracın boşuna 1.2 130 hp getirip 140k ya satmak. 3008 zamanında qq yi den ucuzdu. 120 130k ya gtline alanlar vardı hiç unutmuyorum. Ne kaybetti. Aksine kazandı. Ama sen d segmenti gibi ağır rekabetin olduğu yere nöyle girersen esamen bile okunmaz.

Alıntıları Göster
    Hocam oyle gozuktugune bakmayin son 3-4 yildir peugeot iyi arac satiyor

http://www.odd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/2330/2018%20Yılı%20(Ocak-Aralık)%20Perakende%20Satışlar%20(Yerli%20%20İthal).xlsx

Peugeot 2018 yilinda toplam 30.000 arac satmis vw 66.000

http://www.odd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/2519/2019%20Yılı%20(Ocak-Ağustos)%20Perakende%20Satışlar%20(Yerli%20%20İthal).xlsx

2019 bu yil ilk 8 ayda peugeot 13.000 arac satmis toplam vw 24.000

Yani peugeotun turkiyede satisi hic oyle disardan gozuktugu gibi az degil . B segmentte ve b suvda 208 ve 2008 de fiyatlari dusurse ek olarak sizin dediginiz gibi 508 i dusuk fiyatla getirse satislari dahada artar.

@lojistisyen gercek kullanici mercedes c serisi , audi a4 , bmw 3 serisi aliyor. Passat alan cogunluk araba hakkinda fazla bilgisi olmayanlar, sirketler , rent a carcilar vs vs

• 3008 DİZEL otomatik active fransa fiyatı 34000 euro.508 active ile hemen hemen aynı fiyat.Türkiye fiyatı 235000 3008'in.Hadi lansman cart curt fiyatı desek 508 de 220000'e satılabilir ki gayet makul bir fiyat olur şahsen.
  • Bunlar boşline taktiğinden anlamıyorlar
    40 küsür bin eurodan başlayan araba zaten premium harici burada çook zor.

• Sırf ön kaputa 30 kağıt verilir.Çok zalım olmuş alet.

• Fiyatları Passat'a yakın tutmalılar

Benzinlisi 170bin, Dizeli 195bin'den başlarsa alınır.

Ayrıca benim gibi manuel sevdalıları için manuel getirirlerse Passat'ın önüne geçerler. Zira makyajlı Passatta manuel gelmiyor.
  • 3008 fiyat bilgisi almak için Peugeot Mepayı aradım. Arada 508'i sordum. Ekim 15'ten sonra bayilere geleceğini kasımda satışa başlanacağını söyledi. Fiyat olarak da 200-300 arası olacağını söyledi. Fiyat biraz yüksek olacak millet yine passat alır. 1.5 tsi dsg impression passatı 170 bin liraya veriyorlar. En azından fiyat makul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Alıntıları Göster
    Esamesi okumayacak zaten Peugeot ne zaman dört dörtlük araba yapmış ki d segmentinde konforlu olsa tasarımı güzel olsa performans iyi olsa sorunlu oluyor görece sorun olsa bir noktası noksan kalıyor Burada şimdi gelip Peugeot fanboyları beni eleştirecek ler fakat açıp baksınlar listeleri var en çok sorun çıkartan arabalar listesinde peugeot-citroen grubu en başları oynadı Öyle olunca marka algısı yerlerde insanlar hiçbir zaman Peugeot ya citroene Mercedes BMW den fazla para vermeyecekler bu Avrupa'daki müşteri potansiyeli için de geçerli

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.