Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.732
Cevap
89
Favori
452.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150-170 Bin TL başlangıç fiyatı bekleyen kişilere sormak lazım, D sınıfında 150-170 Bin TL bandında dizel otomatik bir araç gösterebilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pejo Satış

150-170 Bin TL başlangıç fiyatı bekleyen kişilere sormak lazım, D sınıfında 150-170 Bin TL bandında dizel otomatik bir araç gösterebilirler mi ?
    O arkadaşlar 508'in D sınıfı olduğunu dahi bilmiyorlardır. Boşverin yanıtlamaya bile gerek yok.
  • c suv fiyatları ile d sedan fiyatları benzer gidiyor.Aynısı b suv c segmenti gibi.
    3008 le karşılaştıracak olursak active prime 508 205 bin civarı(benzin-dizel otomatik)
    Allure 250 bin civarı(engelli indirimine faydalandırırlar)
    gt-line-gt ise 280-300 bin bandında gider.
    Araç kiralama filolara araç yollarda görünsün diye matrah altına allure verebilirler.
    Manuel araç pek getirmezler.3008 de olduğu gibi tek-tük olur.O yüzden 160-170 bin gibi fiyat pek görülmez.Passatla 30 hp motor güç farkıda var ayrıca.Doğuş bile 125 ile 150 hp arasına 15-20 bin tl fark koyuyordu.

Hani çok düşük ihtimal bunlara 19 model fazla araç verip iyi fiyattan verdilerse allure u matrah altı bırakıp 205 gibi rakama bırakabilirler.Araç çıkalı 1 sene oldu çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 21 Eylül 2019; 16:36:40 >
  • 245 bin allure olur (masa başı iskontolu fiyat)

Bu aracı active olarak alıp sarı halojen ampullerle dolaşan aracın farlarına siyah bant çekip öyle dolaşsın!

GT line 266

Active? Çoluk çocuğa babaları alır ! Fiyat önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirve bu otomobil bana 2.İnsignia-Talisman vakası gibi geliyor.İnsignia'da daha gelmeden Passat killer, çok yakışıklı, çok donanımlı, gelsin ben alacağım, iyi satar dendi.

Alan yine Passat aldı.Ki iç mekana da bakarsanız bizim ülkemizdeki D segmenti kullanıcı kitlesi ile ne kadar ters olduğunu görürsünüz 508'in.

Bu arada bu arabayı ne canlı gördüm ne de kullandım, "buradaki herkes gibi".Gelsin kullanalım o zaman kesin kanaat getiririz.Fakat kağıt üzerinde durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pejo Satış

150-170 Bin TL başlangıç fiyatı bekleyen kişilere sormak lazım, D sınıfında 150-170 Bin TL bandında dizel otomatik bir araç gösterebilirler mi ?
    İsterse e sınıfı olsun bu araba 170 den fazlaya gelirse zor kim alsın 210 bine bunu gider Volkswagen Passat falan alir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Car_sedan C kullanıcısına yanıt
    Ne yapalım, 170'e Jetta felan mı alalım?
    170.000'e çıkmış 210'a çıkar ne demek?
    170'e çıkmış 210'a çıkar, oraya çıkan evereste oradan marsa felan.

• Vay arkadaş 200-210 lar normal 170-180'ler kelepir olduğu bir dönemdeyiz.Merak ediyorum fransa çıkışı kaç euro olacak?Maximum 15-16k euro olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Vay arkadaş 200-210 lar normal 170-180'ler kelepir olduğu bir dönemdeyiz.Merak ediyorum fransa çıkışı kaç euro olacak?Maximum 15-16k euro olur.
    50.000€ GT versiyonu olan bir araçtan bahsediyoruz, ham maddeden 20.000 zor çıkar ki Fransa kârını düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

50.000€ GT versiyonu olan bir araçtan bahsediyoruz, ham maddeden 20.000 zor çıkar ki Fransa kârını düşün.

Alıntıları Göster
    Benim demek istediğim aslında bizim ülkenin durumu, arabayı değiştirmek için 2 sene sonra tekrar sahibindende gezdim ağzım açık kaldı.2013 Corolla var, bunu satıp skoda superb almayı düşünüyordum şimdi 2016 corolla ya kadar düştüm.Piyasa inanılmaz şişmiş.Yeni 508 de çok hoşuma gitti ama hayal bizimkisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Ne yapalım, 170'e Jetta felan mı alalım?
    170.000'e çıkmış 210'a çıkar ne demek?
    170'e çıkmış 210'a çıkar, oraya çıkan evereste oradan marsa felan.
    Jetta falan değil bu fiyata Passat alınır neden 508 alınacak söyler misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Car_sedan C kullanıcısına yanıt
    40.000 daha ucuza gelecek, daha modern daha güzel daha iyi şanzıman/motor uyumu.
    Daha ne istiyorsun, çay felan yaptığında mı alacaksın?

• ne zaman gelecek acaba , bu aralar fb'da çok reklamları çıkıyor çok az kaldı gelmesine sanırım.

2019 Yeni Peugeot 508

• 2019 Yeni Peugeot 508

2019 Yeni Peugeot 508

2019 Yeni Peugeot 508

2019 Yeni Peugeot 508

• Bu jantlar olmamış, yeteri kadar göstermiyor arabayı..
  • Fiyat konusu bir yana active versiyonda ne kılıç dişli led ne de 3d ızgara olmaması ayrıca halojen farlı olması ön tasarımından çok şeyler almış götürmüş.Alınacaksa 3-5 daha verip allure alınmalı kanımca.Keza 3008'lerin de activeleri merceksiz farlarla pek hoş durmuyor.
  • AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Ateş ateş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    sw yok mu?
  • Sw de isteriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 280 bin TL diyorlar.
    Dağılın.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.