Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: seneskilic
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kararsız biri olarak bende gidip inceleyeceğim. Önce para vermeyeyim daha düşük fiyata bir araç alayım diyorum sonra kıyayım paraya 3 kasa alayım diyorum şimdi de 508 ilgimi çekmeyi başardı. Bu kafayla daha zor alırım galiba
  • Herşey iyi güzel hoş da o direksiyon nedir be birader.Heryeri değişmiş bi direksiyonu değişmemiş yine o iğrenç görüntülü direksiyonu takmışlar.Bence içi dışı ne kadar iyi olursa olsun direksiyondan ötürü yine almam bu araci

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Saçma mesajına 5 kişi cevap yazmış. Hepsi gereken cevabı vermiş ama hala alamamışsın mesajını.

Senin haddine değil milletin seçimine saygısızlık yapmak.

Senin haddine değil milletin yaşamadığı şeyleri yaşamış gibi göstermek.

Senin haddine değil tecrüben olmayan konularda ahkam kesmek.

Sonra aşağılık kompleksine girersin tabii.
  • 508 güzel bir araç ama fiyatlar maalesef ederi değil. Dün 308 aldım. Tam f/p aracı. 508 de o konuma gelmeden şuan alan kişinin zararına satacağını düşünüyorum. Uzun yıllar biniciye bir şey diyemem. Şuan Passat fiyat politikası olarak 508 i süpürmeye devam edicektir eğer böyle devam ederse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın biri psikoloğa gidip bende aşağılık kompleksi var demiş.

Seansa almış doktor. 1 Saat sonra seans bitmiş.

Adam; gördünüz değil mi, bende aşağılık kompleksi var gerçekten değil mi? diye sormuş...

Doktor gayet sakin şekilde

Hayır sizde aşağılık kompleksi yok, siz gerçekten aşağılıksınız demiş.

Durduk yere bu fıkra geldi aklıma nedense..
  • Otomobil ANLATICISIyoutube
    Yeni Peugeot 508 mi VW Arteon mu? | Hangisi Daha İyi Yol Tutuyor
    https://www.youtube.com/watch?v=GTbAxx_jckw
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

https://www.youtube.com/watch?v=GTbAxx_jckw
    Olay bu kadar net aslında. Ön yargıları ile gözlerini kör etmemiş olanlara sadece bu video yeter.
  • gralcan kullanıcısına yanıt
    Arteon ESP devreye girmemiş gibi görünüyor.
    Pejo da devreye girmiş.
    Pejo araç içi hızı görseydik keşke, ilk dönüşte hızı kaça düşüyor karşılaştırırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 6 Kasım 2019; 11:48:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaşırtıcı pejo 508 daha iyi yol tutuş yapmış.arteondan.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Senin gibi 2 3 funboy cevap yazdi diye kılım bile sallanmaz merak etme.

Milletin aracını kotuledigim yok benim. Gereksiz duygusallik kokan ajitasyonun umurumda degil.

Alacak olan beklesin piyasayi yoklasin oyle alsin. Sonu husran olmasin. Sonra senin gibi buralarda falanca marka araci ovmek zorunda kalmasin. Babasının malına laf ediyormuşum gibi krizlere girmesin.

Sunu anlamak bu kadar zor degil.

• Merak edenler için ve ısrarla bahane arayanlar için şunu önerebilirim.

Youtube'da Km77'yi aratın. Orada

308, 3008, 508 testlerini inceleyin.

Ardından rakipleri olarak hangi marka ve modeli düşünüyorsanız onları aratıp onların da testlerini izleyin.

Sonra gelin buraya ve yazın şu marka ve model bunlardan daha başarılı test sonucu veriyor. Buyrun sevgili dostlar.. Bilgilenmek için iyi fırsat....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronHasan -- 6 Kasım 2019; 12:46:38 >
  • IronHasan kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de geyik yok gibi bişey. Geyik testi ile araba almak ne kadar mantıklı? Bu işin yakıt tüketimi,elektronik arızası,konfor boyutu da var. Yanlış anlamayın ama marka fanboyluğu yapmaya gerek yok. Verdiğiniz paraya aldığınız hizmet olarak iyi olan araba bana göre en iyisidir. İster pug ister vw. Bu hizmetten kastım satılabilirlik dahil her şey.

• chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Sana ne alacak olandan? Seni neden bu kadar geriyor milletin kararı? Sivri, parlak fikirlerini kendini sakla. Peugeot aracım olmadı, yakın zamanda da olmayacak. 508 bana hitap eden bir araç değil. Markayı savunduğum yok, senin saçma düşüncelerini eleştiriyorum.

Her marka satılır, her araç satılır. Elde kalırmış, parça bulunmazmış bu kadar sığ düşünce olamaz. Herkes aynı şeyi alacak diye bir kural yok. Herkesin zevki başka, beklentisi başka. Salça olmayı bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.civanim

Türkiye'de geyik yok gibi bişey. Geyik testi ile araba almak ne kadar mantıklı? Bu işin yakıt tüketimi,elektronik arızası,konfor boyutu da var. Yanlış anlamayın ama marka fanboyluğu yapmaya gerek yok. Verdiğiniz paraya aldığınız hizmet olarak iyi olan araba bana göre en iyisidir. İster pug ister vw. Bu hizmetten kastım satılabilirlik dahil her şey.
    Vizyonunuza bayıldım. Çok takdir edilesi bir yorum olmuş.

• dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fortçu kardeş.

• arkadaşlar gtline’da şu vites topuzunun oradaki malzeme piano black mi ahşap mı? gt’de ahşap eminim ama gtline ile ilgili pek bir bilgi bulamadım. doğrusu nefret ediyorum piano blackten. hemen kirleniyor, hemen çiziliyor.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Banane milletten dimi, vatandaşın cebindeki paranin her kuruşu milli servettir.
    Sen anlamazsin bencilsin, yalınsın, düzsün.

Boşver sen kendi yoluna bak. Markaları şakşakla, duvarlara as posterlerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.civanim

Harikasın.

Geyik testleri geyiklere çarpmamak için yapılıyor zaten.

Yol tutuşla falan alakası yok

Arıza konusunda ise 2 kere DSG nedeniyle yolda kalmış hatta ikincisinde dağın başında, sabahın 3'ünde çoluk çocuk rezil olmuş biri olarak ayrıca çok hak verdim.

• IronHasan kullanıcısına yanıt
    Tamam

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.