Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Passat liste fiyatına bakmayın orta paketini 205'e veriyordu bayi, Peugeot liste fiyatından pek indirim yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youngeagle86 kullanıcısına yanıt
    Hurda indirimi dahil ediyordur. Hurda indirimi 5bin düşürse 508 de 205e gelir. Aynı fiyata passatın en ufak şansı olmaz. 508 duruşu yeter passata.

• Passatla boş yere kıyaslamayın arkadaşlar.
    Passat superb alacak adam 508 bakmaz.
    Neden ? İyi kötü davası değil bu hacim isteyen adam superb alır passat bakar. 50 yaşındaki 60 yaşındaki çoğu insan bunları tercih eder. Ama tam yeni evli aracı olmuş 20-30 yaş aralığındaki çoğu insan 180 bglik motorla eğlenmek ister. Spor görüntü ister. Kokpit ister. Kalite iyiyse eğer tercihi 508 olur.
    Birçok incelemede deniyorki satış adedi hedefi yok firmanın bu tarz coupe formlu 4 kapılı araç bakan insanlara hitap ediyoruz. Rakip olarak arteon olur a5 olur 4 gran coupe olur bu tarz araçlara bakmak lazım. Premium rakipler haricinde arteon kalıyor ondan biraz daha ufak bir araba 508 ama yinede fiyat ve tercihler girer devreye.
    Beklediğim incelemek istediğim bir araç malesef bütçem olmasada test edip görmek istiyorum benzinli motoru.

• Aracı bayide gördüm, çok şık spor ve genç işi bir araç. Passatla karşılaştırılması yanlış zaten. Alacak profilin beklentileri çok farklı. Yeni 3 serisi ile karşılaştırmak çok daha doğru olur.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    O iş öyle olmuyor işte. Passat şu an piyasada rakipsiz. En yakın rakibi superb o da kendi grubundan zaten. Sen passattan iyiyim kaliteliyim deyip ondan daha pahalıya araç satamazsın. Onu ancak Bmw Audi Mercedes der, Peugeot onu diyecek durumda değil. Passattan iyi araba kötü araba konusunu tartışmıyorum, piyasa gerçekleri bu.

• Çok komik arkadaşlar var. Türkiye genel müdürü bile d segmentinde birincilik gibi bir hedefimiz yok 800 1000 adetlik satış hedefliyoruz demiş. Buradaki arkadaşlar passati ezer geçer falan diye hayallere kapılmışlar.

Aynı özellikteki passattan 20 30 bin ucuz olursa bence alınır yoksa Passat tercih edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youngeagle86 kullanıcısına yanıt
    Satıp satmaması çok önemli değil. Otomobile meraklı, araba sürmekten keyif alan birinin, forumlarda vs takılan birinin bu araç varken passat demesi saçma. Sıradan insan gitsin alsın passatı, filolar alsın. Passat onlara göre.

• Arkadaşlar araç fiyatı belli oldu ama bayiye gidip teklif alan oldu mu? Lansman fiyatlarından başka indirim yapıyorlar mı? Bu lansman fiyatına hurda indirim dahil mi?
    Başka bir konu daha açılmış ama herkes Passat mı 508 mi kavgasına girmiş...
    Bir yerde okuduğuma göre de Allure donanım de benzinli motor gelmeyecekmiş olarak okudum..

• zts Z kullanıcısına yanıt
    Ben bugün gittim ama st ler doluydu. Fazla vaktim yoktu, kalamadım. Görevliye sordum, indirim yaptıklarını söylediler. Hurda vs derken 200 civarı olur bence.

• joliva kullanıcısına yanıt
    Hesap güzel. Kişideki pejo algısına göre bi 10 daha çıkabilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Ben bugün gittim ama st ler doluydu. Fazla vaktim yoktu, kalamadım. Görevliye sordum, indirim yaptıklarını söylediler. Hurda vs derken 200 civarı olur bence.
    1.5 dizel gt-line modeline 295 bin fiyat verdiler.
    Ankara göral...

• quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

1.5 dizel gt-line modeline 295 bin fiyat verdiler.
    Ankara göral...

Alıntıları Göster
    Araç standart donanımsa fırsatçılık yapmışlar.Kampanyalı fiyatı daha düşük.282 bin TL.Hadi cam tavan olsa 289 bin.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Bu aracın tek sorunu başlangıç fiyatının biraz daha düşük olması gerektiği yada prime da led far olmaması.Yoksa üst paketlerde Passat daha pahalı.Allure 250 bin iken elegance Passat 280 bin.Gt-line fiyatında

• Arkadaş memleketteki her araç şu passatla karşılaştırılmak zorunda mı. Konu yine passata dönmüş.
    Tamam passat güzel araba. Hem sıfırda hem ikinci elde lider.
    Fakat malum bir güruh var ki her araçla passatı mukayese ediyor.
    Ferrari görünümlü lamborghini logolu porsche alacağım diye konu açsam eminim onu alacağına passat al diyen çıkardı yine.

• Arabalardan çok anladığım söylenemez ama son zamanlarda gördüğüm en iyi dış tasarıma sahip araç. Dışarıda passat yerine bunu görmeyi yeğlerim. Yalan yok imkanım olsa almak isterim. Yanlız fiyat noktasında %10 - %15 daha ucuza girse şuan ölü doğru diyenlerin hepsi tahminen piyasayı süpürür diyeceklerdi. Araç inanılmaz güzel duruyor ya.

• şu gözler su aracı passat ile kıyaslayanarı da gördü ya
    cidden yazacak bir şey bulamıyorum. Adamlar uçan araba üretseler onu bile passatla kıyaslayacak duruma geldik.
    gidin siz passat alın.
    keyif almasını bilen heyecanı seven farklılığı seven kişilerin tercihi 508 olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myway20 -- 3 Kasım 2019; 4:12:19 >
  • Passat la değil arteon ile karlıştıracaksın bunu

• Dün ayrıntılı şekilde inceleme şansı bulduğum yeni 508'i beğendiğimi rahatlıkla söyleyebilirim.

Kalitesi, dış ve iç dizaynı motor seçenekleri ve çok kullanışlı liftback bagajı ile hoş bir araç.

Vergilerin bu kadar yüksek olduğu ülke şartlarını göz önünde tutarsak fiyatı da beklediğimin altında açıklandı.

Hiç bir araçla kıyaslamayı doğru bulmuyorum. Kendine has karizması olan bir araç olarak değerlendirmekte yarar var.

Eleştiri olarak uzun boylular için arka koltuk baş mesafesi yeterli olmayabilir. Onun dışında Gt line paketin tavan döşemesinin siyah olması benim tercihim olmazdı.

Alanlara hayırlı olsun. Kazasız belasız kullansınlar.
    Almayıp başka araçlara yönelenler de dilerim umdukları araçları alırlar ve güzel günler de kullanırlar.

• Passat mı 508 mi kıyası gerçekten çok yersiz. biri geniş ve konfor odaklı makam aracı tadında, diğeri ise hem iç mekan hem de sürüş özellikleriyle spor bir otomobil. ilgilenecek kitle tamamen farklı
  • 1 sene sonra 508 neden tutulmuyor, alanlar ağlamaya başlar.

2 sene sonra diğer araçların ikinci eli artarken 508 in neden artmıyor?

3 sene sonra ilandaki 508 imi satamıyorum.

4 sene sonra 508 için çıkma parça satan var mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.