Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.759
Cevap
86
Favori
455.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lansmanında tabuta konulan araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gt line 250bin olursa alınır mı,değer mi diye düşünüyordum ama şu fiyatı gördükten sonra aklımda herhangi bir kuşku kalmadı.
  • Umarım bu fiyatlara kimse almaz da yılsonunda fiyatları gözden geçirmek zorunda kalırlar.. Açıkçası ben de fiyatların açıklanmasını bekliyordum.. Zaten bu araç alınacaksa Allure donanım altı alınmaz diye düşünüyorum ama bu fiyata da Allure donanım ne kadar alan olur yakında trafikte görürüz ya da göremeyiz...

• Herkesin kendi tercihi ama boş 508'e 210 bin vereceğime, 238'e en dolu paket prestige superb alırım.En azından 2. eli peugeot kadar sıkıntılı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 1 Kasım 2019; 12:40:20 >
  • Fiyatlar benimde beklentimin üstünde kaldı. Evet Peugeot iyi otomobiller üretmeye başladı. Yeni çıkardığı araçlar segmentinde liderliğe oynar, fakat Türk halkı henüz bu fiyatlara alışkın değil. Başlangıç fiyatın 210 bin TL, Passat Impression benzinli 173 bin TL, dizel 188 bin TL. Dizelde 22 bin, benzinlide 37 bin daha pahalısın. 508 daha donanımlı ve tasarımı falan daha iyi olsada ( hatta Passat’ ta led far standart ) bir çok kişi bu fiyatlara baktığında gider Passat alır abi.

• Avrupa fiyatlarında versiyonlar arası fiyat farkı bir alt modele göre %5-6 iken bizde 210dan 253e atlıyor. Hele 282 nedir? Ölü doğdu yorumlarına aynen katılıyorum. Markaya başarılar diliyorum, kendilerinin Opel'i satın alması gibi, bir gün bir Çinli veya Koreli marka da kendilerini satın alır umarım.
  • Bu fiyatlara gelmese olurmuş. Giriş versiyonunun alınacak bir yanı yok zaten. Gtline en tercih edilebilir versiyondu o da 300bin tl.
  • Active versiyona hurda indirimi uygulanır ve 200-205 arası fiyattan satılır.
    Ama allure 50 lik dilimde olmadıktan sonra satış çok baltalanır.Aracın içini ve dışını gösteren minimum donanım allure
  • Peugeot yıl sonuna kadar ülkeye 100-150 taneden fazla 508 sokmasın, elinde kalır.
  • Belki de satmak istemiyorlar,kaç gün fiyat için beklettiler,en büyük rakibi passat ve superb yeni makyajlı kasaları piyasaya sürdü,lansman fiyatları belli.Bütün bunları görüp benim arabamın fiyatı bu demek kendi bacağına sıkmak gibi bir şey.Kısaca D sınıfında ortalık gene Vag grubuna kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 1 Kasım 2019; 12:49:55 >
  • Business dizel passat fiyatına active prime yanyana koy 508 1 tane satamaz. Gtline alan da meraktan alır belki ama çok zarar eder.

• Alacağımdan değil ama fiyatlar hayal kırıklığı. Üstüne seçenek yok. Bayide ne varsa o.

Şahsen 508 almayı isterdim. Ama alacağım 508 sw versiyonu olurdu. Hem bu seçenekleri sunmuyorlar, hem de rakiplerine göre çok pahalı satıyorlar.

Zaten bu kadar geç kalmaları pejonun da umudu olmadığını gösteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ode1299 O kullanıcısına yanıt
    Vergi dilimi değişiyordur muhtemelen değişmiyor da olabilir tabi bayiler öpüyordur belki de

• Şu arabanın dışı olmamış diyen adama şaşarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Passatın rakibi yine superb :)

• Satmamak üzere fiyatlandırılmış. Alan zarar eder

• Boş vs boş olarak passat üstüne 15bin olsa alınabilirdi de 30bin fark da kabul edilemez gerçekten. Bari zenginler alsa da yolda görsek.

• 207m kullanıcısına yanıt
    Hocam bir önceki aracımı 2011 de borusan'dan aldığımda, ben bu aracı alacağım ama öyle 5 dakika sürüşle olmaz, al sana kapora dedim sisteme işle, sonrasında temsilci ile beraber çıktık, teme girdim, bozuk yollara, tünellere vs... girip ses yalıtımına falan iyice dikkat edip aldım. Yani kendinizi ifade ederseniz ve gerçekten alıcı iseniz, 1 saatlik test sürüşü sorun olmaz. Tabii borusan ile peugeot bayii yaklaşımı aynı olur mu bilemem.
  • Allure paketi %50 ötv ile 213 bin tl ye gelmeliydi

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.