Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediklerinize harfiyen katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son mesajı okuyunca yazasım geldi, genel olarak pejoyu deneyen arkadaşlara;
    Yeni pejo kokpitlerinde direksiyonu kucağınızda / ya da biraz yukarısında gibi düşünmeniz gerek.
    Bu kullanım uzun yolda da rahat ettiriyor çünkü direksiyonun altını tuttuğnuzda kolunuz yukarıda kalmıyor, dinleniyor. Göstergenin görünümü de en ideal bu şekilde oluyor.
    Sürücü boyu arttıkça bunda sorun olur mu bilemiyorum ben 171 ile sorun yaşamıyorum
  • Uzun yolda rahat olabilir, deneyimleme fırsatım olmadı ama şehir içinde manevra yaparken bu şekilde konumlandırılmış direksiyon çok zorlar gibi geliyor bana. Denemek lazım tabii ki.

• Hiçbir arabayı bu kadar arzu ettiğimi bilmiyorum. Kendimi sıkıntıya sokup kredi çekip almayacağım elbette. Ancak 2. elini mutlaka alırım. Umarım arkadaşlarında dediği gibi 0. alanları zarar ettirecek kadar piyasası düşer 2. elde Hayaller hayaller . Benim olacaksın. Vuracağım kırbacı. Tek temennim civic gibi apaçi eline düşmez inşallah. Araçta o var çünkü. Çakallar farketmese bari .
  • 8 Kasımda fiyat toplantısı olacak tahminen en Boşu 210 bin olcak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence 210.000 den uygun bir fiyata gelecek, 210.000 olsa açıklarlardı çoktan, peugeot fiyat açıklamama tavrından dolayı kasım ayında baz fiyatı 120.000 üstü olan araçlar için bir düzenleme geleceğini düşünüyorum, belki genel bir vergi düzenlemesi gelir bilemiyorum ama onlar da bu düzenlemeyi bekliyorlar bence. Umut fakirin ekmeğidir. Yoksa çocuk oyunu gibi neden ha açıkladık ha açıklayacağız gibi saçma bir duruma düşürsünler kendilerini. 210.000 buna kimse vermez, passat business ya da superb premium daha mantıklı seçimler olur. Hatta a serisi sedanlar 246.000 liste fiyatı, bayide fiyatlar biraz daha düşüyordur. Sonuçta a sınıfı da olsa mercedes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quitac -- 28 Ekim 2019; 16:55:49 >
  • Arkadaşlar merhaba
    Bmw F30 40.yıl dan sonra audi a4 b9'a geçtim.
    Dün de hanımla gezerken pejo bayisine 508'e bakmaya gittik.
    Resmen bizim hanımım ağzının suyu aktı. Bende çok beğendim. Audi yi satıp bunumu alsak diye düşünmüyor değiliz iki gündür.
    Fiyat için yarın arayacaklar. Belli olacakmış. Audiyi de daha yeni aldım (2 ay oldu)
    Alırsam kırmızı GT-LINE düşünüyorum. Hep benzinli kullandım ama bu sefer dizel almayı düşünüyorum.
    Takas da benim arabayı 210 saydılar. Ama en az 230 eder.
    Benim tahminim bu araba 270-280 den aşağı gelmez.
    Benim de max. vermek istediğim rakam 260.

Sizde pişmalık yaşarmıyım geçersem, görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

Arkadaşlar merhaba
    Resmen bizim hanımım ağzının suyu aktı. Bende çok beğendim. Audi yi satıp bunumu alsak diye düşünmüyor değiliz iki gündür.
    Fiyat için yarın arayacaklar. Belli olacakmış. Audiyi de daha yeni aldım (2 ay oldu)
    Alırsam kırmızı GT-LINE düşünüyorum. Hep benzinli kullandım ama bu sefer dizel almayı düşünüyorum.

Audi b9 ne hocam ? Quattro mu ? Ben olsam hayatta geçmem değmez yinede siz bilirsiniz

• numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Aracınızı anladığım kadarıyla ikinci el almışsınız.1,4 tsi 150 hp olarak düşündüğümüzde değerinde satabilirseniz yada aldığınız fiyatın altına düşmeden satabilirseniz olabilir.Farklı bayileredende takas teklifi alın.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba

508'in alış fiyatı muhtemelen bundan sonrası için dip fiyat gibi olur lansman nedeniyle, yani üzmez.
    Sadece elinizdekini değerinde satmalısınız.
    Ha sonra pişman da olsanız geri gönüş çok maliyetli olmaz max 5-15 arası zarar yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: quitac

Merhaba, uzun süredir takip ettiğim bir araçtı.

Dün bayide inceledim.

Boyum 1.79, araba bana çok dar geldi, koltukları en alta indirip direksiyonu en üste çıkarınca anca rahat ettim ama bu kez de direksiyondan dolayı gösterge panelini göremiyordum ve aracın önünü de kesinlikle göremiyordum. Arabada bence ciddi bir dizayn problemi var.

Araca binerken ve inerken her seferinde kafam çarptı. Hem ön hem arka kapıdan inişler sıkıntı

Koltukla çok rahattı (gt-line)

Ön cam çok basık ve küçük ama arka cam yok denecek kadar az. Bu arabayı 360 derece görüş ve kör nokta uyarısız kullanmak çok zor, yani aracın öyle bir dizaynı var ki mecbur dolu paket almam lazım gibi hissettim.

Aracın içi çok güzel ve yer yer kaliteli malzemeler kullanılmış ama vites çevresinde bulunan malzemeler pek kaliteli değil bence. Özellikle vites bölümünün altındaki gizli bölüm pek anlamsız. Oraya usb girişi falan koymuşlar ama uzanmak imkansız.

Bagaj büyük gibi duruyor, geniş fakat alçak, pek kullanışlı değil.

Aracın dış görünüşü enfes.

Ben yazdığım tüm olumsuzluklara rağmen fiyat lansmana özel güzel bir şekilde ayarlanırsa gt line veya allure almayı düşünüyorum fakat bu arabayı ikinci elde satmak bence çok zor ve zararlı olacak. Sadece tipini ve kokpitini beğendiğim için alacağım. Tabii almadan önce en az 1 saat test sürüşü yapacağım.

Diğer seçeneklerim yeni cla veya yeni 3 serisi. Fiyatlar açıklansın bir kıyaslama yapıp karar vereceğim
    Hocam herşeye katılıyorumda ( vites kolunun etrafındaki malzemelere dikkat etmedim ) 1 saatlik test sürüşü nasıl yapacaksınız ? Max 15 dakika hadi yarım saat olsun.

• Aracım 2017 model 1.4 TFSI 150 hp Sport 2 ay önce 2. el aldım. Genel olarak çok memnunum aracımdan ama f30 kadar görüntüsü güzel değil.

Aracımı aldığım rakamın üzerinde satacağıma eminim.
    Takasa vermem zaten. 210 takas da ediyorsa 230'a rahat satarım diye tahmin ediyorum ki bu da beni zarar değil para kazanmamı bile sağlıyor.

Tek endişem şimdi alsak daha sonra fiyatlar dibi görüp çok zarar etmem.

Ve umarım fiyat 300 bandında felan çıkmaz ki çıkarsa resmen ölü doğar araba....
  • quote:

Aracım 2017 model 1.4 TFSI 150 hp Sport 2 ay önce 2. el aldım. Genel olarak çok memnunum aracımdan ama f30 kadar görüntüsü güzel değil.

Aracımı aldığım rakamın üzerinde satacağıma eminim.
    Takasa vermem zaten. 210 takas da ediyorsa 230'a rahat satarım diye tahmin ediyorum ki bu da beni zarar değil para kazanmamı bile sağlıyor.

Tek endişem şimdi alsak daha sonra fiyatlar dibi görüp çok zarar etmem.

Ve umarım fiyat 300 bandında felan çıkmaz ki çıkarsa resmen ölü doğar araba....
    Bana göre 1.4 tfsiden (a4) 508 gibi boğuk araca geçmem zaten Peugeot algısı belli ulkemizde ha illa alicam diyorsaniz hocam bir sene bekleyin arabanın durumuna piyasasına göre bakıp alınız

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Bana göre 1.4 tfsiden (a4) 508 gibi boğuk araca geçmem zaten Peugeot algısı belli ulkemizde ha illa alicam diyorsaniz hocam bir sene bekleyin arabanın durumuna piyasasına göre bakıp alınız

Alıntıları Göster
    Katılıyorum.
    230luk a4e bayi 210 verir ama 230luk pejoya belki 180 zor verir acil durumda. D sınıfı riskli bir sınıf ülkede, premiumlar hariç bi passat, az bir de superb tutuluyor. Temkin iyidir.

• Peugeot her zaman lansman fşiyatını özel tutar . 308 , 3008 , Rifter ..
    Yeni 508 almayı düşünenler şimdi almalı kesinlikle
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı aracı bende kullanıyorum a4 b9 kasa yeni 508 çok hoşuma gitti fiyatını merakla bekliyorum 2.0 araçdan 1.6 araca geçmek sadece iç dış dizayn için nasıl olur bilemiyorum ama fiyatına göre karar verecem bende
  • Insanların almak istemesi, aracın bayilerde olması ama halen fiyat verilememesi tam bir komedi, Peugeot rezilliğidir.
  • Birçok kişi bayiye gidiyor, arabayı beğeniyor, diyor ki satış temsilcisine burada donanım yazıyor ama fiyat yazmıyor, fiyatı nedir?

Satış temsilcisi diyor ki ağabey bekle açıklayacağız.Ulan sanki GreenCard sonuçları açıklanacak.Milleti ne diye muallakta bekletiyorsunuz?

Millet artık fiyat tahmini yapmaktan kafayı yedi.

• Merhaba, başlangıç fiyatının 30.000₺ indirimle 210.000₺ olduğuyla ilgili haberler çıktı.
    Ancak hala net versiyon fiyatları ile opsiyon farkları vs. yok.
    Benim hesabıma göre şöyle çıkıyor, bakalım tutacak mı? Bu fiyat tahmin işi yüzünden soğudum arabadan resmen..

Prime 210.000
    Allure 220.560
    GT Line 234.780
    GT 299.000

Baz modelin yeni Superbden bu kadar yukarıda başlaması çok mantıklı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ode1299 -- 1 Kasım 2019; 12:5:23 >
  • Active Prime 1.6 180 HP EAT8 210.000 TL
    Active Prime 1.5 BHDI 130 HP EAT8 210.000 TL

Allure 1.6 180 HP EAT8 253.000 TL
    Allure 15 BHDI 130 HP EAT8 253.000 TL

GT Line 1.6 180 HP EAT8 282.000 TL
    GT Line 1.5 BHDI 130 HP EAT8 282.000 TL

GT 1.6 225 HP EAT8 304.000 TL

Bu fiyatlar kampanyalı satış fiyatları. Liste fiyatları bu fiyatlardan 20-25 bin TL daha pahalı bu arada bilginiz olsun. Dizel ve benzinli fiyatlarının aynı olmasıda ilginç olmuş. Gerçi 3008 de de öyle.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.