Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada önemli olan aracın liste fiyatının ne olacağından daha çok o liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim yapılacağı. Yeni Passat formunda bayilerin 50-60.000 TL indirim yaptığındna 303.000 TL olan Passat Elegance modelinin 255.000'ne alındığından bahsediliyor. Bu durumda 508'in de yüksek liste fiyatından girse bile indirimle nereye geleceği önemli...

Döviz kurlarındaki oynaklıktan dolayı zaten liste fiyatlarını yüksek tutmak zorundalar, böylece indirim miktarına rahatça ayarlayabilirler.
  • Beklentim dizel otomatik allure paket 230 bin civarı. Gt Line da 250'ye kadar çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç çok güzelde insan yine ilk 6 ay almayıp ilk parti sorunları neler görmek istiyor. Çok fazla yeni teknoloji mevcut
  • Bu arabayı 1.6 Turbo motorla alıp binmek varken sadece ekonomi niyetine 100bg güçten vazgeçilmez.

308 falan alin ekonomi için..

Benzin tüketimi
    Şehir İçi 7,0 lt/100km
    48 Kuruş
    Şehir Dışı 4,0 lt/100km
    27 Kuruş
    Ortalama 5,0 lt/100km
    34 Kuruş

Diyor ben internet yalancısıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 21 Ekim 2019; 16:10:53 >
  • ne zaman açıklanacakmış fiyatları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Araç çok güzelde insan yine ilk 6 ay almayıp ilk parti sorunları neler görmek istiyor. Çok fazla yeni teknoloji mevcut
    araç bize yeni ama sonuçta avrupada 1,5 senedir satılan bir model.
  • Kabul edilebilir seviye allure
    Prime filo- şirket-rentacar aracı olur.
    Allure bile arka kapı içlerinin önden daha sert olması, kapı içi eşya gözlerinde kaplama olmaması, yan aynada kör nokta uyarısı olmaması, sürücü koltuğunda elektrikli kontrol olmaması gibi bir sürü eksiklikle, 200.000 üstünü hak eden premium araç hissi yaratmıyor.
    Gt line donanımı için uygun fiyata imkanlar zorlanır
    Prime makyaj aynası
    2019 Yeni Peugeot 508

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Beklentim dizel otomatik allure paket 230 bin civarı. Gt Line da 250'ye kadar çıkar.
    Hayal, GT'yi 300 ün altına hayal bile etme. Bu konuyu hatırlayın fiyatlar açıklanınca.
  • Dış tasarım çok güzel. Bordo ve siyah renkler yakışmış. Ben özellikle siyahı çok beğendim.
    Ön konsol da çok güzel, biraz daha açık renkler kullanılabilirmiş. Koltuklar aşağıda ancak direksiyon ve göstergeleri düzgün görebilmek için koltuğu yukarı kaldırmak gerek.

İncelemelerde arka diz mesafesi iyi değil deniyordu, bana çok kötü gelmedi. Bence yeterli genişlik var. Ancak arka taraf spor sedan olmasından dolayı basık. Açılır tavan bile bunu değiştirememiş, hatta açılır tavanın bittiği yerde tümsek gibi bir çıkıntı var. Bu tümsek daha çok basıklık yaratmış. Daha geniş, cam tavan gibi bir çözüm olsa, (açılmasa bile) çok ferahlık verirmiş. Hiç değilse açık renk döşeme alınarak biraz ferahlık yaratılabilir. Genel olarak çok fazla siyah, koyu renk vardı benim baktığım 2 araçta da. O yüzden açık renk iç döşeme bana olmazsa olmaz gibi geldi.

Aslında bu arkada oturanlar için dediklerim spor sedan olduğundan dolayı normal olarak da görülebilir.

Tabii ki içinde normal sedan ferahlığı, genişliği yok. O yüzden superb, passat gibi sedanları alacak adam yine gider onu alır. Satışlarını çok etkileyeceğini sanmam. Hedef kitleleri farklı.

Her şey yine fiyatta bitiyor. Şaşırtıcı düşük fiyatlar olmadıkça bizim piyasada çok satmayacak bence. Güzel araç ama ön yargı, marka algısı, 2.el değer kaybı, ekonomik durumlar vs.. zor.

• Aracı bakım için götürdüğümde inceleme fırsatı buldum. İçi-dışı muazzam. GT-line idi bu. Bence kırmızı daha çok yakışıyor. Allure en optimumu gibi bu sınıftaki araçlara düşük donanım çok yakışmıyor. Bir de ön cam epey dar geldi.

2019 Yeni Peugeot 5082019 Yeni Peugeot 508
    2019 Yeni Peugeot 508

• Ön cam çok dar. Ferah bir araç değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç tek kelimeyle ateş ediyor. İç, dış, her türlü mükemmel olmuş.

Ama maalesef, bu muhteşem araç tutulmayacak. D-segmentinde Passat dışında az biraz Superb ve Insignia satılıyor, diğer modeller silinip gittiler.
  • quote:

Araç çok güzelde insan yine ilk 6 ay almayıp ilk parti sorunları neler görmek istiyor. Çok fazla yeni teknoloji mevcut
    Araç bize yaklaşık 1,5 sene sonra geldiği için öyle bir problem yok şaun 😊

• quote:

Araç bize yaklaşık 1,5 sene sonra geldiği için öyle bir problem yok şaun 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Aracı bakım için götürdüğümde inceleme fırsatı buldum. İçi-dışı muazzam. GT-line idi bu. Bence kırmızı daha çok yakışıyor. Allure en optimumu gibi bu sınıftaki araçlara düşük donanım çok yakışmıyor. Bir de ön cam epey dar geldi.

Resimler açılmıyor nedense

• landscapee kullanıcısına yanıt
    Hatrın için 295 olsun 3008 deki patlama gibi olmaz bu araç ayrıca içi dar olduğundan bir süre sonra alanı da sıkar satmak ister o da baya zarar ettirir.
  • Aracı bugün gördüm. Kesinlikle passat superb gibi geniş ferah değil fakat yakışıklı ( ya da güzel ) . Çok farklı bir deneyim olur alabilecekler için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün bende inceleme fırsatı buldum. Bayide sadece koyu mavi Allure donanım vardı. Donanım seviyesi bence gayet yeterli. Aslan dişleri dahi standart.

Arabanın içinde yaklaşık 20 dk oturdum. Uzun zamandır böyle cazibeli insanın içinde şehvet uyandıran bir arabaya binmemiştim. Kadran çevresi hariç malzeme kalitesi de gayet güzeldi. Allah sahibine bağışlasın çok özel bir araba olmuş. İçim gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 26 Ekim 2019; 16:30:48 >
  • bu aracin benzinli baz versiyonunun 180 bin den gelme olasiligi varmi

fransada fiyati 3008 den 2 bin€ daha pahali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, uzun süredir takip ettiğim bir araçtı.

Dün bayide inceledim.

Boyum 1.79, araba bana çok dar geldi, koltukları en alta indirip direksiyonu en üste çıkarınca anca rahat ettim ama bu kez de direksiyondan dolayı gösterge panelini göremiyordum ve aracın önünü de kesinlikle göremiyordum. Arabada bence ciddi bir dizayn problemi var.

Araca binerken ve inerken her seferinde kafam çarptı. Hem ön hem arka kapıdan inişler sıkıntı

Koltukla çok rahattı (gt-line)

Ön cam çok basık ve küçük ama arka cam yok denecek kadar az. Bu arabayı 360 derece görüş ve kör nokta uyarısız kullanmak çok zor, yani aracın öyle bir dizaynı var ki mecbur dolu paket almam lazım gibi hissettim.

Aracın içi çok güzel ve yer yer kaliteli malzemeler kullanılmış ama vites çevresinde bulunan malzemeler pek kaliteli değil bence. Özellikle vites bölümünün altındaki gizli bölüm pek anlamsız. Oraya usb girişi falan koymuşlar ama uzanmak imkansız.

Bagaj büyük gibi duruyor, geniş fakat alçak, pek kullanışlı değil.

Aracın dış görünüşü enfes.

Ben yazdığım tüm olumsuzluklara rağmen fiyat lansmana özel güzel bir şekilde ayarlanırsa gt line veya allure almayı düşünüyorum fakat bu arabayı ikinci elde satmak bence çok zor ve zararlı olacak. Sadece tipini ve kokpitini beğendiğim için alacağım. Tabii almadan önce en az 1 saat test sürüşü yapacağım.

Diğer seçeneklerim yeni cla veya yeni 3 serisi. Fiyatlar açıklansın bir kıyaslama yapıp karar vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quitac -- 28 Ekim 2019; 11:43:37 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.