Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

yeni 508 in rakibi passat superb değil arteon dur bu fiyat ile kıyaslayacaksınız

Arteon 1.5 TSI ACT 150 PS DSG R-Line 327.300,00 TL
    What Car?youtube
    2019 Peugeot 508 review – better than a Skoda Superb? | What Car?
    https://www.youtube.com/watch?v=KFuaQgZD_BQ&feature=youtu.be

508 sınıf falan atlamadı bildiğin passat rakibi işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Eski 508 atlamamış olabilir yeni 508 coupe tarzı sedan ve çıtasız camları var ayrıca bunlar sınıf atlaması değil özelliklerdir Passat ne zaman coupe tarzı tasarımı ve çıtasız camlı oldu cam ile bagajı beraber bile açılmıyor arteon ile 508 rakiptir passat değil

peugeot passattı değil a5 i rakip olarak görüyor ona göre yeni 508 tasarladı piyasaya böyle lux görünümlü araba çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 19 Ekim 2019; 19:59:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

https://www.youtube.com/watch?v=KFuaQgZD_BQ&feature=youtu.be
    508 sınıf falan atlamadı bildiğin passat rakibi işte

Alıntıları Göster
    Tam bi segment farkı yok zaten

Arteon, passat'ın spor versiyonu, netice olarak d segmenti.

508 de tasarım özellikleriyle passattan ziyade arteona denk oluyor.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Passat halk arabası yeni 508 daha lux kesime hitap ediyor her yerde göremezsin 508 passat ve arteondan daha dolu opsiyon bile koymamışlar belki jant opsiyonu vardır güzel renk ve 225 hp ile ortamlarda fark yaratır

• Tasarım karakteristiğinden dolayı Arteon rakibi olabilir d segment spor sedan sonuçta, ama A5e rakip olmak için kırk fırın ekmek yemesi lazım. A5’ten daha iyi bir araç bile olsa kimsenin kafasında A5 mi 508 mi gibi sorular oluşmayacağı için doğal olarak bu rekabet 508 lansmanlarında döndürülecek bir muhabbetten ötesi olamaz.

• Gt line veya allure 240 250 gibi alinirnmi acep

• İnsignia gs bu araçtan daha çok satar

Fiyat olarak Passat'a kalite olarak Arteon'a halk kalbinde Jetta'ya rakip.

• landscapee kullanıcısına yanıt
    Allure kesin alinirda GT Line’dan emin değilim. Allure’nin 230 altina olacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Tam bi segment farkı yok zaten

Arteon, passat'ın spor versiyonu, netice olarak d segmenti.

508 de tasarım özellikleriyle passattan ziyade arteona denk oluyor.

Alıntıları Göster
    Arteonla passat arasında dağ kadar fark var binin kullanın,passatla 180 yapıyom arabanın dotu başı oynayı
    Arteonla 200 yap ok gibin
    508 çıtasız cam konulunca arteon da a5 de olmir
    zaten olacak olsa adı 508 olmaz heheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 19 Ekim 2019; 22:6:39 >
    Baş başa test etmeden %100 bir şey söylemek zor. Yeni 3008 gelmeden önce de aynısı Tiguan karşısında söylenmişti. Şimdi ise satışlarda ilk 3'e giriyor.
    Passat'ı test ettim ama Arteon'u test edemedim.
    Pejo'nun şu 508'de yaptığı hareketler tuttuğu tutum felan kıllandırdı. Zaten MEPA belasına bir kere bulaştım yine bakım geldi yetkili servis arıyorum.

• Başkan 3008 önceki versiyonda da tiguana rakipti
    Eskisi tiguan yenisi touareg olmadı yani:)
    Bi ara dene seversin

Kaşkayi'ye karşı BlueHDi eski kasa diyince taşa tutmuşlardı, eski kasa kaşkayi hani.

• Passatcilar nerde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Elime şöyle bi şey geçti ama fake midir nedir??? Fazla iyi.

1.6 dizel pejo yokki artık.

• Merhaba, arabayı bugün Eskişehir Alpata Peugeot'da inceledim. Öncelikle şunu söyleyeyim arabayı ilk gördüğünden beri çok beğenenlerdenim. Çıtasız kapılar, liftback olayı ve yenilikçi teknolojilere sahip iç mekan beni en çok çeken özellikleri. Arabayı beğenmeyenlerin niye gelip burada yazdığını da hiç anlamıyorum. Eski bir Citroen kullanıcısı olarak PSA'ya karşı benim de biraz ön yargım var açıkcası ancak Peugeot'nun yaptığı atılımları görmemek de elde değil.

Bayide tahminen 207bin gibi başlangıç fiyatı ve GT Line için ise 260bin civarı bir fiyat olacağı söylendi. Bunun da tahmin olduğu özellikle vurgulandı. Bu fiyat işi biraz can sıkmaya başladı tabi. Ne diye açıklanmaz anlamıyorum. Bayinin kapora olayından da haberi yoktu bu arada, 3000 lira indirim zaten şaka gibi. Ancak şuan liste fiyatı 245bin olan 3008'i 208bin liraya bırakıyoruz, Qashqai ile rekabet var dediler. İnşallah bu anlayış 508 için de sürer. Ancak gittiğim bayide GT Line'ı en üst donanım olarak anlatıyorlardı ve arabayla ilgili çok yüzeysel bilgi vermeleri tereddütlerimi arttırıyor.

Peugeot ve VW'nin (Passatla, Arteonla kıyaslama açısından) İngiltere, Almanya ve Fransa fiyatlarına baktığımda, ayrıca Türkiye'ye aracın çok geç gelmesini de göz önünde bulundurunca lansman fiyatı olarak GT Line için 245-265 arası bir şey olacağını düşünüyorum. Marka algısını ve D segmenti pazar paylarını düşününce GT Line için indirimlerden sonra falan 240binden fazla vermem. Daha küçük C sınıfı olsalar da BMW 2 serisi gran coupeyi veya Audi A3 Sportcoupeyi beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Elime şöyle bi şey geçti ama fake midir nedir??? Fazla iyi.

peugeot artık 1.6 ve 2.0 dizel getirmiyor sadece 1.5 bluehdi ile geliyor 508 de 1.5 130 hp 1.6 180 hp 1.6 225 hp eat8
    3 tane motor seçeneği var bu listedeki bilgilerin hepsi fake herşey yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 20 Ekim 2019; 0:37:1 >
  • guzellik gorecelidir derler ama segmentinden bundan daha sportif daha karizma olan bir arac gercekten yok. gorecenin olmadigi bir arac.

• Yarin pazar malum araci gidip gorup inceleyecegim binyer varmidir istanbulda yoksa pztesiyemi kaldi

• yalova soysalda gtline test aracı var isteyen gidip kullanabilir de..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.