Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç her yönüyle mükemmel olmuş. Bence 508 kendi sınıfını aşıp ben artık a5/4serisi ile yarışırım diyor.
    Fakat muhtemelen ölü doğacaktır. Zira 250 binden aşağı olacağını sanmıyorum. Hatta 280-330 arası dahi söyleyebilirler.
    Bu şartlarda da alternatif çok fazla seçenek var. İnsanlar o kadar parayı "pejo"ya vermez. Mesela orta paket yeni passat 207 bin. Biraz daha çıkılıp yeni 3 serisi alınabilir. O paraya çok seçenek var.
    Ama olurda 200 bin civarı fiyat etiketiyle çıkarsa bu araç yok satar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 508’in fiyatları yaklaşık şu şekilde olacakmış;

Prime edition 212.000
    Allure 250.000
    Gt line 270.000
    Gt 300.000

Donanım seviyelerinin içerikleri şimdiki 3008 ile çok benzer ama prime edition’da cam tavan yok mesela. Bazı küçük farklar var

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.Benimde duyumum yaklaşık aynı.
    Yalnız prime hurda indirimi ile birlikte 206 bin TL civarı olacak büyük ihtimalle.

• icemy kullanıcısına yanıt
    Evet ama cam tavansız, 16 jantla da arabanın bütün havası kaçmış görünüyor o pakette. Alınacaksa GT line mükemmel duruyor ama o seviyede de klasik “o arabaya o para vereceğime X markayı alırım” muhabbeti başlar 😊

• Acele etmeyin bu arabayı satamayacaklar pejo sıçtı sıvadı şimdiden mal belli oldu sene sonu deli kampanyalar olur superb 150binden başlıyor ne zannediyor la kendini bunlar hahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Eğer sozleşmeden siz cayarsanız alamazsınız geriye. Kaporo verilmesinin amacı da olur da cayılırsa satıcının zararının telafisidir.

Hem sebepsizce sözleşmeden caya alsın. Hem adam senin için zarara ugrayacak hem kaporoyu geri alacaksın diye bir şey olmaz.

Alıntıları Göster
    Yahu niye inat ediyorsunuz anlamıyorum ki. Tüketicinin Kanunen cayma hakkı var. Araç alımından sende vazgeçsen o kaparo iade edilmek zorunda.

• en1gma kullanıcısına yanıt
    yeni 508 in rakibi passat superb değil arteon dur bu fiyat ile kıyaslayacaksınız

Arteon 1.5 TSI ACT 150 PS DSG R-Line 327.300,00 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Yahu niye inat ediyorsunuz anlamıyorum ki. Tüketicinin Kanunen cayma hakkı var. Araç alımından sende vazgeçsen o kaparo iade edilmek zorunda.

Alıntıları Göster
    Yargıtay kararları ve kanun öyle demiyor ama. Peki ne diyeyim. Siz yine de öyle bir şey yapacak olursanız neye imza attığınıza iyi bakın.

Bkz.

https://hukukdestegi.com/tr/2019/07/05/kaporanin-hukuki-niteligi/

• Fiyatın hala açıklanmaması tam komedi. Sanki devlet sırrı, böyle saçmalık görmedim.
    İyi de dün İzmir Kahyaoğulları Peugeot'ta bir gtnin üstünde satılmıştır yazısı vardı. Neye göre satıyor bu herifler bu araçları? Devamlı müşterilerine güzellik mi yapıyorlar acaba..

• quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

İyi de dün İzmir Kahyaoğulları Peugeot'ta bir gtnin üstünde satılmıştır yazısı vardı. Neye göre satıyor bu herifler bu araçları? Devamlı müşterilerine güzellik mi yapıyorlar acaba..
    Bence kaporta alınmıştır.. araç fiyatı belli olduğunda satışı yapılır.. yoksa alan kişi arabayı niye orada bıraksın. Ben arabayı alsam arabamın teşhir de kalmasını kabul etmem zaten

• Ya kardeşim bırak Allah aşkına :D git al arabayı da rahatla baya bi uçmuşsun

• dr.civanim kullanıcısına yanıt
    Hayırdır tanışıyor muyuz kardeşim falan ben senin kardeşin değilim boş muhabbetleri sevmem git konu dışında takıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zts

On bilgi icin mesaj bırakmıştim.. şimdi aradılar fiyatlar 01 Kasımda açılanacakmış.. Eger 10bin TL yatırırsam on Siparis verebiliyormusum.. Almaya karar verirsem 3bin indirim yapacaklarmis.. Fiyat belli olmadan nasıl karar vereceksem.. Eger almak istemezsem yatırdığım parayı bayi geri ödeyecekmiş.. Fiyatları açıklamamak icin niye bu kadar diretiyorlar anlamıyorum...
    Askeri operasyon yuzunden dolari izlemeye aldilar cunku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Gt aldığına göre hatırlı bir kişi almıştır 225 hp yi.Parasını verdikten sonra satmıştır.Gt çok iyi.

• Bugun bayide GT Line baktım, gerçekten çok güzel olmuş içi. Passat’tan biraz pahalıda olsa bir albenisi var aracın. Çıtasız kapılar hos duruyor...

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Çok pahalı gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 19 Ekim 2019; 16:31:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zts Z kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam. Kim bırakır aldığı arabayı teşhirde. Zaten ulan niye burdaki diye düşünmüştüm. Bunu alsam eve koyardım mk demiştim kendime. Basmadı kafam o an kapora vs diye.

Olabilir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Yargıtay kararları ve kanun öyle demiyor ama. Peki ne diyeyim. Siz yine de öyle bir şey yapacak olursanız neye imza attığınıza iyi bakın.

Bkz.

https://hukukdestegi.com/tr/2019/07/05/kaporanin-hukuki-niteligi/

Alıntıları Göster
    yargıyat kararları tam da öyle diyor.

kaporo'yu bağlanma akçesidir diyor ve vazgeçme halinde iadesini zorunlu kılıyor.

vazgeçme halinde iadesi mümkün olmayan cayma akçesidir.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.