Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşım kapora verdi 10bin. İlk gelecek partide güzel indirim yapacaklarını söylemişler. Tahmini fiyat 250-300bin ama lansmana özel uygun vereceklermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Genelmi kapora almışlar model bazındamı

• Premium bir ses sistemi bulundurması çok iyi. Gt Line'da standart ise (bilmiyorum bakmadım :)) çok çok iy olur. Özellikle ikinci elde premium ses sistemli araç bulmak çok zor. Sıfır da bile bir çok marka sunmuyor maalesef. ,Bu konuda en makul marka Ford ama o da ikinci elde Mondeo bulmak hele çok zor, hele Led farların opsiyon olması, tam bir rezillik.

Umarum 508'leri kinici elde bol bol Focal'lı olarak görürüz, yalnız keşke şu dizeller daha güçlü olsa. 130 beygir gerçekten çok az artık, bu boyutlarda araçlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

yargıyat kararları tam da öyle diyor.

kaporo'yu bağlanma akçesidir diyor ve vazgeçme halinde iadesini zorunlu kılıyor.

vazgeçme halinde iadesi mümkün olmayan cayma akçesidir.

Alıntıları Göster
    Burada alındığı şekli ile iade işi sıkıntılı bence. Aksini gösterir bir karar bulamadım. Var ise gönderin biz de bilelim. Yarın bayi parayı iade etmezse insanlar o kararı kullanır.

Şimdi sen adama para verip sipariş vereceksin. Bayi ithalatını yapacak. Sonra zaten çok satmayan bir araç için ugradıgı zararı sineye çekip paranın tamamını sorunsuz iade edecek diyorsun yani.

Bence öyle bir karar varsa koyalım sıraya da lazım olur insanlara.

• Buradaki kapora olayı biraz tuhaf ama Şimdi fiyat belli olsa alım gücünüze uygunsa ona göre karar verip arabayı almaya karar verirsiniz kapora öderseniz. Fiyat belli değil haliyle alıp almayacağınızın garantisi de yok. Bu şekilde bilinmeyenlerle dolu bir şey için nasıl kapora verelim.
    Dün İzmir de Arkas Otoya gittim arabayı gördüm.. Active donanım ve GT Line donanım araçlar vardı. GT Line çok güzel olmuş.. Ama Active donanımda arabayı gösteren donanımların hiç biri yok.. İlk olarak Aslan dişi led gündüz farı yok.. 16 inç lastik koymuşlar.. koltuklar sanki B segmenti bir arabanın koltukları gibi. Farlar halojen.. Guneslikteki aynalarda ışık bile yok.. Açıkçası Active donanım 200 üstü olursa çok satacağını düşünmüyorum..Görmedim ama Allure donanım araç daha alınabilecek bir araç gibi duruyor..

• zts Z kullanıcısına yanıt
    Dizel gt line var mi

• landscapee kullanıcısına yanıt
    Bayi de Active donanım dizeldi. Bildiğim kadarıyla Active Allure ve GT Line da hem dizel hem benzinli olarak geliyor. GT donanım sadece benzinli olarak var.

• zts Z kullanıcısına yanıt
    GT zaten 1.6 benzinli motorun 225 BG olması olayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Burada alındığı şekli ile iade işi sıkıntılı bence. Aksini gösterir bir karar bulamadım. Var ise gönderin biz de bilelim. Yarın bayi parayı iade etmezse insanlar o kararı kullanır.

Şimdi sen adama para verip sipariş vereceksin. Bayi ithalatını yapacak. Sonra zaten çok satmayan bir araç için ugradıgı zararı sineye çekip paranın tamamını sorunsuz iade edecek diyorsun yani.

Bence öyle bir karar varsa koyalım sıraya da lazım olur insanlara.

Alıntıları Göster
    kaporo aksi sçzleşmede belirtilmediği sürece cayma akçesi değil pay al.esi oşarak değerlendirilior.

satıcının eğer bir zararı varsa ayrıca tazmin yoluna gitmesi gerekiyor. hukuki içtihat evvel ezel böyle ama ticaret hayatında yüklenen anlam cayma akçesi...

Hukukmedeniyeti.org
    Yarg�tay 19. hukuk dairesi e:2014/7981, k:2014/10799 - Yarg�tay Karar�
    https://www.hukukmedeniyeti.org/karar/2299087/yargitay-19-hukuk-dairesi-e-2014-7981-k-2014-10799/?v=list&aranan=kapora

• quote:

Orijinalden alıntı: zts

Bayi de Active donanım dizeldi. Bildiğim kadarıyla Active Allure ve GT Line da hem dizel hem benzinli olarak geliyor. GT donanım sadece benzinli olarak var.
    Benim tercihim dizel gt line + cam tavan olur fiyat 230 bin civari olsa alinir dedigim sekilde bu arac.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

kaporo aksi sçzleşmede belirtilmediği sürece cayma akçesi değil pay al.esi oşarak değerlendirilior.

satıcının eğer bir zararı varsa ayrıca tazmin yoluna gitmesi gerekiyor. hukuki içtihat evvel ezel böyle ama ticaret hayatında yüklenen anlam cayma akçesi...

https://www.hukukmedeniyeti.org/karar/2299087/yargitay-19-hukuk-dairesi-e-2014-7981-k-2014-10799/?v=list&aranan=kapora

Alıntıları Göster
    İlginç bir kararmış. Umarım kimseye lazım olmaz ama dursun en bakarsın işlerine yarar insanların.

• Lütfen, Yeni 508'i konu alan iki başlıktan kurtulalım artık. İkisi birleştirilsin.https://forum.donanimhaber.com/2020-peugeot-508-ana-konu-guncel-bilgiler-burada--132543769-6
  • Üç hafta önce bir başka 508 konusuna yazdığım
    Orijinalden alıntı: GAYRI

İngiltere fiyatlarını baz alarak 3008'in Türkiye fiyatları ile karşılaştırırsak ortaya şu sonuç çıkıyor:
    Fiyatları 3008'den düşük olmalı.

İngiltere fiyatları:
    3008 SUV Active 1.5L BlueHDi 130 EAT8 S&S £29,085.00
    New 508 Active 1.5L BlueHDi 130 EAT8 S&S £27,630.00
    3008 SUV Allure 1.5L BlueHDi 130 EAT8 S&S £30,885.00
    New 508 Allure 1.5L BlueHDi 130 EAT8 S&S £28,930.00
    New 508 GT 1.6L PureTech 225 EAT8 S&S £37,205.00

Türkiye fiyatları
    3008 ACTIVE LIFE 1.5 BlueHDi 130hp EAT6 Tam Otomatik Sport Pack 235.500 TL
    3008 ACTIVE LIFE 1.5 BlueHDi 130hp EAT6 Tam Otomatik Prime Edition 248.641 TL
    3008 ALLURE Selection 1.5 BlueHDi 130hp EAT8 Tam Otomatik 270.224 TL
    3008 GT-Line 1.5 BlueHDi 130hp EAT8 Tam Otomatik 287.224 TL

Aralarında 3008 lehine £1500-£2000 bir fark var. Bir pound 7 lira desek 10-15 bin liralık bir fark çıkar.
    Şu halde,
    benzinli otomatik Yeni 508'in 220 bin lira,
    dizel otomatik Yeni 508'in 230 bin liradan başlaması umulur.
    508 1.5L BlueHDi 130 S&S d GT Line donanımlı olan ise en çok 280 olmalı...

225 beygirlik benzinli versiyonu ise ayrı. Fiyat İngiltere'de 37 bin pound; yani 350 bin lira...

Yani fiyatları 220-280 bin aralığında olabilir.
    Lansman fiyatlarının C5 Aircross'taki gibi daha düşük olması beklenir.
    Fiyatlar açıklanınca göreceğiz. Not olarak dursun istedim...

3 hafta önceki mesajımda:

"Yani fiyatları 220-280 bin aralığında olabilir." demiştim.
    Önceki gün görüştüğüm satış temsilcisi fiyatların 215 bin liradan başlayacağını söyledi...
    Bu fiyatlara ilgi görmesi imkansız...
    Ayrıca dış tasarımı güzel olsa da, bu güzelliğin içeride özellikle prime gibi düşük donanım seviyesine yansımadığını düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

508’in fiyatları yaklaşık şu şekilde olacakmış;

Prime edition 212.000
    Allure 250.000
    Gt line 270.000
    Gt 300.000

Donanım seviyelerinin içerikleri şimdiki 3008 ile çok benzer ama prime edition’da cam tavan yok mesela. Bazı küçük farklar var
    Bunu da bir kenara not edelim...
  • Fiyatlar uygun bence yeni 3 serisi ile kiyasladigimizda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ST'lerin bahsettikleri fiyatlar liste fiyatı ise gerçek fiyat konusunda hala ümit olabilir. Passatın liste fiyatları malum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Benim tercihim dizel gt line + cam tavan olur fiyat 230 bin civari olsa alinir dedigim sekilde bu arac.

Alıntıları Göster
    Hayal görüyorsun, senin dediğin kmbinasyon 300 ü geçer, 230 a ancak baz donanımı alırsın.
  • bu fiyatlarla türkiyede her yeni model ölü doğmaya mahkum.
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    İmkani yok 300 olmasinin satamazlar.

• landscapee kullanıcısına yanıt
    Arabanın fiyatı 210bini geçince ötv dilimi %50'den %60'a çıkıyor. 230 a o donanım sadece hayal olur. 210-230 arasında fazla araç göremezsiniz zaten. Arabanın net fiyatı 119.900tl olsa 212bin olan fiyat, 70bin olunca 230bin'lere çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.