Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat açıklansa işi gücü bırakıp gidecektim.Kurabiye kahve içinde değmez.Zaten kalabalıktır büyük ihtimal.Hafta içi bakarım araca.Çok beğenirsem ayın 30 unda kapora veririm.Matrah üstündeyse almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zts

On bilgi icin mesaj bırakmıştim.. şimdi aradılar fiyatlar 01 Kasımda açılanacakmış.. Eger 10bin TL yatırırsam on Siparis verebiliyormusum.. Almaya karar verirsem 3bin indirim yapacaklarmis.. Fiyat belli olmadan nasıl karar vereceksem.. Eger almak istemezsem yatırdığım parayı bayi geri ödeyecekmiş.. Fiyatları açıklamamak icin niye bu kadar diretiyorlar anlamıyorum...
    O parayı da ne zamana iade ederler veya gerçekten ederler mi o da net degil. Ki kaporo zaten iade edilmez. İki gün sonra biz size güvenip sipariş verdik. Araç geldi. İade edemeyiz de diyebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

O parayı da ne zamana iade ederler veya gerçekten ederler mi o da net degil. Ki kaporo zaten iade edilmez. İki gün sonra biz size güvenip sipariş verdik. Araç geldi. İade edemeyiz de diyebilirler.

Alıntıları Göster
    Hayır kaparo olabilecek en kısa sürede iade edilmesi gerekir. Tüketici haklarında bu kanun bulunmaktadır. Peugeot’ dan bayilere gelen sirküde bu konu açıkça belirtilmiş.

• Merak edip lansmana gittim ancak araç benim icin hayal kirikligi oldu. Direksiyon 308 lere gore daha aşağıda konunlandirildigi icin ideal pozisyonumu bulmakta baya zorlandim. Kendime göre koltuğu ayarladiktan sonra arkaya gectigimde bacaklarim on koltuga carpiyordu, kafam ile tavan arasinda sadece 1 (bir) parmak bosluk vardı.

Sonuçta bu araç sportif sedan devasa ic hacim beklemek olmaz, detaylara bakayim dedim. Ancak kapi ici ceplerde herhangi bir kaplama yoktu. Buraya koyacaginiz herhangi bir anahtar, bozuk para vs takir tukur ses yapacak. Eski 508'in arka koltuk koseleri yumusak plastikle kapliydi bu aracta sert plastige dönmüşler. Yakistiramadim doğrusu.

Fiyatlar aciklanmadi ama kesin olmamakla birlikte 260-280 bandinda olacagi seklinde birkac duyum aldim. Eğer duyumlarim doğru çıkarsa bu araç ölü doğar.

• talhadogdu T kullanıcısına yanıt
    Fiyat ne zaman açıklancakmış

• Dayanamadım gittim.Ayrıntılı incelemedim.Gt ve active prime vardı.Gt nin içi şahane olmuş,active de kalite düşüyor.Active de uzunlamasına led aslan dişi yok.Kırmızı gt,beyaz active.

2019 Yeni Peugeot 508
    2019 Yeni Peugeot 508

2019 Yeni Peugeot 508

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 18 Ekim 2019; 18:7:35 >

• Prime donanimda led far olmamasina üzüldüm. 200bin üstü verilen araca halojen var yakismiyor bence.

Bir GT-Line fotoğrafı da benden

2019 Yeni Peugeot 508

Bunlar da donanim listesi

2019 Yeni Peugeot 508

2019 Yeni Peugeot 508

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhadogdu -- 18 Ekim 2019; 18:17:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.civanim

Fiyat ne zaman açıklancakmış
    Kasım ayında.Active büyük ihtimal matrah altı deiğerleri üstü.
  • dr.civanim kullanıcısına yanıt
    Kasim ayinin ilk haftasi olarak belirttiler hocam

• Hersey cok guzel de ,

Şuan altim da 30.000km de 5008 GT Line var arac 100km-125km arasi inanilmaz derecede titriyor icerdeki herkez horon tepiyor.. ustelik gecen aylarda tekrar farkli 5008 kiralanmisti o arac da oyleydi..
    umarim uretilen bu aracta da boyle sacma sapan kronik problemler olmaz..

Salincak burcu degisimi ile sorunu halledenler varmi bilmiyorum ancak bagaji dolayisiyle 5008 dusunurken bu sorundan aractan vazgecmistim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • icemy kullanıcısına yanıt
    Tamam Passat imp boş bir paket ama 172 bin ve 50bin 12 ay 0 faizle satılırken bu arabayı 200 üstüne satmaya çalışıyorlar güle güle satsınlar :)

Active in içini merak ediyorum, donanımsal olarak farklı mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En boşu 193 ten sonrası haramdır....

Allure 240 fazlası günahtır

Gt line 290 üstü direk afaroz

• quote:

Tamam Passat imp boş bir paket ama 172 bin ve 50bin 12 ay 0 faizle satılırken bu arabayı 200 üstüne satmaya çalışıyorlar güle güle satsınlar :)
    Bencede satmaz.Dıştan passattan güzel donanım olarakta impressiondan iyi ama 200 binin üstü active paket passatla yarışamaz.Allure yada üst donanım olsa neyse.Active iç kısım beni pek sarmadı.
    Aceleye gerek yok bu araç için.Satamazlarsa fiyat indirimi olur.300-400 bin li rakamlar kesinlikle olmaz.225 hp gt nin bile 300 bin rakamını göreceğini sanmıyorum.
  • quote:

Active in içini merak ediyorum, donanımsal olarak farklı mı
    Ekran daha küçük.Ekran altındaki düğmelerin olduğu kısım ve vites yanındaki saklama alanının kapağı ve çevresi gt ye göre daha düşük.Gt de siyah mat güzel bir malzeme varken active de piano black.Çok fazla incelemedim aracı ama 10 dk baktım işi çıktı gittim.
    Active de ön kısalarda mercek var,arka stoplar yanınca farklı,gt de 3d tarzında.
  • Bu araba da Allure donanım alti alınmaz. Bütün güzellikleri aktive Donanım da yok...

Arada 70-80 bin fark olucak illaki olur o farklar. Ama active pahalı bence de eğer 200 üstüyse

• quote:

Arada 70-80 bin fark olucak illaki olur o farklar. Ama active pahalı bence de eğer 200 üstüyse
    Tabi belli olmaz fiyat işi ama beklenen rakam matrah sınırı.Active o fiyata düşünmem,gider led farlı passat alırım.Matrah sınırında olması gereken araç allure+paketleri.
  • Artık en baz paket D segmenti otomobiller bile bizim halka full+full gelir.

En baz paket SuperB Comfort ve Impression Passat ile Prime 508'in arasındakı fark -gördüğüm kadarıyla- VAG'da ön arka led far standart, hız sabitleyici ve otomatik klima yok, Pug'da hız sabitleyici ve otomatik klima var, ön farlar halojen.

Her 3 model de beğenmedim tek şey üçününde 16 jantla gelmesi.

SuperB manuel 158, Passat DSG 173-174 civarı.Eğer benzinli giriş paketi bu 2 araca yakın olmazsa direksiz cam seven 3-5 kişi alır geçer sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Hayır kaparo olabilecek en kısa sürede iade edilmesi gerekir. Tüketici haklarında bu kanun bulunmaktadır. Peugeot’ dan bayilere gelen sirküde bu konu açıkça belirtilmiş.

Alıntıları Göster
    Eğer sozleşmeden siz cayarsanız alamazsınız geriye. Kaporo verilmesinin amacı da olur da cayılırsa satıcının zararının telafisidir.

Hem sebepsizce sözleşmeden caya alsın. Hem adam senin için zarara ugrayacak hem kaporoyu geri alacaksın diye bir şey olmaz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.