Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spark73

Aracı test eden veya inceleyen arkadaşlara 2 sorum olacak;

1. Ön cam ve/veya ön yan cam'larda akustik kaplama veya ses yalıtımı gibi bir özellik mevcutmu? Broşürlerde böyle birşey göremedim...

2. GT Line modelinde dizelde adaptif süspansiyon yok ama benzinli modelde var. Adaptif süspansiyon çok farkettiriyormu? Daha önce adaptif süspansiyon olan bir araç kullanmadım...
    daha önceki aracım F30 BMW 320 id özel sipariş ile almıştım adaptif süspansiyon ekletmiştin 2500 euro verip aman aman bir fark yoktu sport moda aldığımda süspansiyon sertleşiyordu keşke o paraya başka özellik alsaydım dedim aracım perte cıktı geçen hafta sipariş verdim 508 GT line dize yarın kısmetse alıcam kırmızı 289600 TL aldım aracı MTV için 3 gündür bekliyorum aracı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu aracın fiyatı mı arttı sarı sitede 0 fiyatından 40 50 bin fazla satmaya çalışanlar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugünden itibaren zamlı satılacak diye millet yüksek yazıyor fiyatları

• oguzmete kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın inş. F30 3.20 ied'den sonra 130 dizel size yavan gelebilir. GTline donanım olarak yeterli, 180 benzinli olsaydı eski aracınızı aratmazdı diyebilirim.
  • oguzmete kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun...

Yeni aracınızda hayırlı olsun. Bende ekonomide biraz canlanma olursa bahar ayında dizel GT line istiyorum. Henüz bayiye gidip test etmedim ama özelliklere bakarken benzinli modelde adaptive süspansiyon görünce kafama takıldı acaba benzinlimi olsa diye ama bir yandan da az yaksın istiyorum. Performans olarak bir derdim yok. 130bg/300Nm tork'un bana yeteceğini düşünüyorum.

Aracı aldığınızda izlenimlerinizi yazarsanız benim gibi bu aracı almayı düşünen insanlar için çok iyi olacaktır. Özellikle sizin gibi BMW 3 serisinden 508'e geçen birisinin görüşleri değerleri olacaktır.
  • son zamanlarda gördüğüm en iyi D segment araç Peugeot 508
  • quote:

Orijinalden alıntı: YTyusuf

Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın inş. F30 3.20 ied'den sonra 130 dizel size yavan gelebilir. GTline donanım olarak yeterli, 180 benzinli olsaydı eski aracınızı aratmazdı diyebilirim.
    BMW 85000 km idi bugüne kadar taş çatlasa 5000 km basmışımdır geri kalan ortalama 50 60 km gitmişimdir artık hız yapma devri bitti heryer radar birde 380 TL 450 500 km anca gidiyordu şehir içi hem çok yakıyor hemde basmaya gelmiyor su gibi içiyor kaza için cana geleceğine mala geldi iyi dilekleriniz teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: spark73

Öncelikle geçmiş olsun...

Yeni aracınızda hayırlı olsun. Bende ekonomide biraz canlanma olursa bahar ayında dizel GT line istiyorum. Henüz bayiye gidip test etmedim ama özelliklere bakarken benzinli modelde adaptive süspansiyon görünce kafama takıldı acaba benzinlimi olsa diye ama bir yandan da az yaksın istiyorum. Performans olarak bir derdim yok. 130bg/300Nm tork'un bana yeteceğini düşünüyorum.

Aracı aldığınızda izlenimlerinizi yazarsanız benim gibi bu aracı almayı düşünen insanlar için çok iyi olacaktır. Özellikle sizin gibi BMW 3 serisinden 508'e geçen birisinin görüşleri değerleri olacaktır.
    teşekkürler hocam sağolun yetişirse yarın alacağım bilgilendirme yaparım

• birde benzinli alan arkadaşlar aracı hızlı ve devirli kullanırsanız ortalama 1 TL yakar haberiniz olsun oda en az

• Arkadaslar guncel 3 serisi bu arabadan iyi olacaktir illaki . Ama f30 makyajli kasa ile kiyaslarsak nasil olur dinamiklik direksiyon netligi surus zevki hangisi daha iyidir kullananlar cvblarsa sevinirim

• Hafızalı koltuk özelliğinin sadece GT'de olması aşırı saçma. Aracı benim gibi eşiyle ortak kullananlar için olmazsa olmaz.

Adaptif hız sabitleyiciyi bile koyuyorsun GT Line'a, ama hafızalı koltuğu koymuyorsun. Düşünsenize, Dizel araç alacakların hafızalı koltuğa sahip olma olasılığı yok.
  • Bu benzınlı araclarda olan afaptif süspansiyon tam olarak ne oluyor ? Benım anladıgım benzınlı ve dızel aracların süspansiyon sıstemı aynı fakat benzınlıde sport moda gecınce suspansıyon sertlesıyor dızelde ıse hep aynı kalıyor bu şekilde mi :)

• Alacak arkadaşlara yardımcı olması amacı ile yakıt bilgilerini paylaşayım;

1.6 225hp
    Ankara şehir içi 9lt normal kullanım, 350km
  • BlackberryBB kullanıcısına yanıt
    Aynen bu şekilde, birkaç videoda izledim bununla ilgili...

• On camda ve yan camlarda ses yalıtımı olup olmadığını bilen varmi? Olsa broşüre yazarlardı diye düşünüyorum ama bazen atlanabiliyor...

• Sari sitede ki ilanları gördünüz mü?
    18 jantli olan 350 bin TL yazmış. Şaka mı yapmış?
    Diğeri 360 bin TL yazmış.

Canı sıkılan ilan açar oldu

Herşeyin bir adabı var.
    Satmaya kalksak bunlar yüzünden satamayiz da yani.
    Bende 275 bin TL den satışa koyayım.
    Sorana da opsiyonladim derim.

B. Çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunny06

Alacak arkadaşlara yardımcı olması amacı ile yakıt bilgilerini paylaşayım;

1.6 225hp
    Ankara şehir içi 9lt normal kullanım, 350km
    225hp çok yakar diye bişey yok ki boşuna yazma gereği duymayın. Araç gaza bastıkça devrine göre yakar. Siz normal şartlarda kullanıp 2500 devirde vites atıyorsanız ya da atıyorsa 9lt normal. Ama spor modda işler değişiyor. Yüksek devir 2 katı yaktırır. Dizel araç çok yüksek devire çıkma gereği duymadığından biraz daha az yakıyor işte. Benzinli araç için 10lt normaldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: IbraKadabrA

Hafızalı koltuk özelliğinin sadece GT'de olması aşırı saçma. Aracı benim gibi eşiyle ortak kullananlar için olmazsa olmaz.

Adaptif hız sabitleyiciyi bile koyuyorsun GT Line'a, ama hafızalı koltuğu koymuyorsun. Düşünsenize, Dizel araç alacakların hafızalı koltuğa sahip olma olasılığı yok.
    Kesinlikle haklısınız. Bu saatten sonra hafızalı elektrikli koltuk D segmentte standart olmalı. Aynı rezillik audilerde de var. Araba gırtlak dolu ama bı bakiyosun koltuk manuel. Sol kenarda sopa gibi essek kadar plastik ayar kolu var. 300 bin TL verip alinan arabada bunlar olmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup198520

Arkadaslar guncel 3 serisi bu arabadan iyi olacaktir illaki . Ama f30 makyajli kasa ile kiyaslarsak nasil olur dinamiklik direksiyon netligi surus zevki hangisi daha iyidir kullananlar cvblarsa sevinirim
    508 daha iyi.
    Ben 508 almaya f30 320 ied ile gitmiştim.
    Tek eksi olarak,
    Bayiden çıktığımda bocaladigim direksiyon oldu.
    Ayarlamak için bir süre uğraştım
    Koltuğu aşağıya indiriyorum, direksiyon yukarı da kaldı, direksiyonu indirdim, gösterge gitti, gösterge geldi , rahat edemedim.
    Ben ayarladım, eşim bu sefer bozdu . Sonra bir şekilde ayarladik.
    Sonunda ayarladım

Oturuş pozisyonu iyi, ben en altta oturmayı seviyorum, yarım tik daha inse aslında direksiyonda güzel ayarlanacak.

Performans olarak önden çeker olmasına rağmen, kesinlikle kayma, sarma yapmadı. Performans torpulemiyor. Kuru zeminde böyle, ıslak zeminde ESP açıyor ama

Direksiyonu kontrolü çok iyi çok net. Şuanda alışmış durumdayım, çok çok iyi.

Kendim iki kez 0-100 ölçtüm,
    Birinde 6.98
    Birinde 7.02.
    Tamamen amatörce ölçüm oldu gerçi ama olsun.

Bunun kokpit falan ne biliyim, f30 dan daha iyi. Performans olarak
    Kalite olarak kesinlikle daha iyi

• İkinci el piyasasını gördükçe sıfır araç almaya doğru kayıyorum.

2 yıl önce bugün, 180.000 TL'ye sattığım hatasız 2016 BMW 320i ED 40.Yıl (25.000km) aracın emsaline bugün 280.000 TL isteniyor. Şaka gibi...

Sıfır araç fiyatları çok arttı belki ama 2. el fiyatlar daha anormal artmış.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.