Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı hafta sonu ailemle inceledik ve çok çok beğendik , lakin büyük 2 çocuğumuz olduğu için bize uymadı. Çocuklar arkada rahat edemedi, boyları 170 üzeri. Arka görüş açıcı çok kısıtlı ve çok basık.Sadece ben kullanıyor olsam gözü kapalı alırdı.Dizel gt line için 287 bin dediler . Alanlar güle güle kullansınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

Bu arada bu konuya çok gereksiz mesajlar yazdım hani öyle araç tutkunu falan değilim. Araç yeni ve farklı olduğu için çevredekiler sürekli soru sormasından su sıralar gündem araçmış gibi oluyor, yoksa umrumda DEĞİL.

Forumda ise bana yazılanlara cevap veriyim derken uzadı gitti. Affınıza sığınarak en güzel araçlar sizin olsun ama kazasız, belasız olsun inşallah.

Uzatmak istemiyorum.
    "Dünyanın en iyi aracı sahip olduğunuz araçtır."

Keyfini çıkartın. Güzel bir arabanız var. Beğenmeyen almasın. Herkes beğendiği araca binsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_duruca

Aracı hafta sonu ailemle inceledik ve çok çok beğendik , lakin büyük 2 çocuğumuz olduğu için bize uymadı. Çocuklar arkada rahat edemedi, boyları 170 üzeri. Arka görüş açıcı çok kısıtlı ve çok basık.Sadece ben kullanıyor olsam gözü kapalı alırdı.Dizel gt line için 287 bin dediler . Alanlar güle güle kullansınlar.
    Arka kısmı yazmasaydınız iyiydi :).
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Bencede yazmasaymış iyiymiş. :o)

Çünkü arkadaş 4 yıldır 3 kez girip yorum yazmış foruma, o da seninle ayrı düştüğümüz konuda senden taraf olarak. Lafım yine sana değil QASHQAi'si olan arkadaşa. Şimdi benimde var 2-3 tane eski üyeliğim, onlar ile foruma girip kendime destekçi mi toplasam :o) ne yapsam. Komik geliyor bana bu tip şeyler.
  • Herkese iyi forumlar, bu araç coupe formunda bir araçtır fastbacktir. Evet arkası biraz basık allure paket ile beyaz döşeme ve tavan ile daha ferah bir hale gelıyor ama bu aracın hakkı gt yada gt line donanımdır. Yapıcak bısey yok far tasarımı, önü, arkası, içi dışı bana göre kusursuzdur. Yolcu kapasitesi önem sırasında öncelikli ise 5008 yada C5 Aircross bakılmalı ayrıca arka koltuğu arkada oturan düşünsün :)))
    Kullanan arkadaşlar Allah kaza bela vermesin inşallah bizlerede nasip olur bir gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 30 Aralık 2019; 18:55:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IbraKadabrA

Hocam bende 2020 içinde aracımı değiştireceğim. Şuan 2011 model 508 sahibiyim. Daha önce 2016 model F30 kasa BMW 320i sahibiydim.

Şuan en büyük adayım yeni 508 GT 225HP gibi dursa da, henüz canlı inceleme fırsatım olmadı. 2 çocuk (2 yaş, 5 yaş) babasıyım, haliyle arka diz ve baş mesafelerini ve isofix girişlerini önemsiyorum. Sizden ricam acaba yakından isofix girişlerinin resmini çekip atabilir misiniz? Fermuarlıydı sanırım.

Birde arka koltuklar olması gerekenden biraz daha mı alçak? Yani siz arkaya oturduğunuzda (bende 1.85'im) dizlerinizi çok kırmak zorunda kalıyor musunuz? Teşekkürler şimdiden.

Alıntıları Göster

İstediğiniz isofix bağlantıları ile küçük bir video.

Ayrıca arka koltuk mesafesi çok dar diyen arkadaşlara ithafen üşenmedim video da çektim. Eşim 1.75 boyunda, ben 1.85 boyundayım ki koltuğu arkada ve aşırı yatık kullanmayı severim, hiç ayarı ile oynamadım. Ahanda video. Daha ne bekleniyor anlamış değilim. Buna çok dar diyenler üstteki arkadaşımın dediği gibi araçlara bakabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disclosure -- 30 Aralık 2019; 17:59:45 >

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=GIJVL5wGZV4&feature=youtu.be

İstediğiniz isofix bağlantıları ile küçük bir video.

Ayrıca arka koltuk mesafesi çok dar diyen arkadaşlara ithafen üşenmedim video da çektim. Eşim 1.75 boyunda, ben 1.85 boyundayım ki koltuğu arkada ve aşırı yatık kullanmayı severim, hiç ayarı ile oynamadım. Ahanda video. Daha ne bekleniyor anlamış değilim. Buna çok dar diyenler üstteki arkadaşımın dediği gibi araçlara bakabilirler.

Alıntıları Göster
    B8 kasadan inip direk buna bindim arkasında yolculuk yaptım 10 km çok basık geldi bunaldım arkada .

Basiklik kişiden kişiye değişen bir durum e sınıfından biri buna binerse tabutta zannedebilir kendini.

• Bu aracı yeni BMW, Mercedes ve Audi ile kıyaslayanlar olmuş hatta bu markaları kötüleyenlerde olmuş.....Tabi tabi bu premium markalar tüketiciyi dolandırmak ve sadece kazıklamak için araç üretiyor, zengin züppeler de arabadan hiç ama hiç anlamadığı için sırf bu markaları pahalı diye alıyor.

Her markanın hitap ettiği müşteri farklıdır. Her markanın kaliteside farklıdır. Ama Peugeot, Opel, VW, Skoda asla bir Premium araç sürüş zevkini ve kalitesini veremez. Bu saydığım markaların böyle bir derdi de yok, oynadığı kulvar ve müşteri portföyü farklı.

Ben eski bir Peugeot kullanıcısı olarak bu markaya tövbeliyim, ama merak edip bu aracı Göral'da test ettim. Sizlere de tavsiyem aracı test etmeden karar verip almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yelken85 -- 30 Aralık 2019; 18:29:1 >
  • Fazla beygirin zararlari Cana birsey olmamistir insallah.

• susam_08 S kullanıcısına yanıt
    Olmuş hocam, sürücü alkollüymüş yanındaki yolcu
    hayatını kaybetmiş, detaylar ve video linkte;
    http://www.gebzeyenigun.com/gebze-de-feci-kaza-yanarak-can-verdi/34528/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar dızelı kac para bu aracın benzınlisi ne kadar ve dızel ve benzınlı yakıt tüketimleri nasıldır acaba bırm detay yazabılırmısınız benım ıcın tesekkurler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilengineer23

Olmuş hocam, sürücü alkollüymüş yanındaki yolcu
    hayatını kaybetmiş, detaylar ve video linkte;
    http://www.gebzeyenigun.com/gebze-de-feci-kaza-yanarak-can-verdi/34528/
    Yanarak can vermek... Rabbim kimseye yaşatmasın ...

• civilengineer23 C kullanıcısına yanıt
    Nasıl yanarak ölmüş? Bu kaza ile ilgili takip yapabilen (sigorta/polis raporu) arkadaşlar varsa raporları paylaşırsanız sevinirim. Kaza yapan araç yanmamalı bu işte bir yanlışlık var. 3-4 post olumlu arka hacim mesaj-video derken araca yeniden ısınıyoruz bir altta “bariyere çarpıp yanarak öldü” yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Nasıl yanarak ölmüş? Bu kaza ile ilgili takip yapabilen (sigorta/polis raporu) arkadaşlar varsa raporları paylaşırsanız sevinirim. Kaza yapan araç yanmamalı bu işte bir yanlışlık var. 3-4 post olumlu arka hacim mesaj-video derken araca yeniden ısınıyoruz bir altta “bariyere çarpıp yanarak öldü” yazıyor.
    Belki bir üretim hatası vardır hocam resimde araç yanmış gözüküyor maalesef

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı bilgim yok ne yazık ki fotoğrafı görünce merak edip haberlerde aradım, yanma olayının nedeni ile ilgili bir bilgi bulamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Allure ile gt line arasinda cok fark var mi beyler?
    GT almanız daha iyi olur.
    Gece görüş ve Adaptif süspansiyon olayı bitiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Araç bariyere çarpıyor. Sagdan Bariyer içeriye giriyor. Motorda yangın cikiyor.
    Ölen kişi yangından mi oldu yoksa bariyerden dolayı mı anlayamadım ama videoda bariyer koltukta muhtemel yolcu bariyer den dolayı vefat etti.
    Araç benim araçla aynı renk, galiba gt oda, Olay beni çok etkiledi, daha da hızlı gitmem. Rüyama girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 30 Aralık 2019; 22:52:14 >

• quote:

Gazı köklediğinizde almak istediğiniz hazzı hangi araç ile kıyasla bu araçta beğenmediniz?

Hani performans odaklı istiyorsanız GT tercih edebilirsiniz?
    Bi onceki aracim 318i m sport ve suanki aracim 2017 leon dizel otomatik ikisinden aldigim zevki bu arac bana vermedi ozellikle bnw nin surus zevkini hic vermedi leondan inip 508 e binince cok fark olur diyordum bekledimde ama yeni bir konsol disinda hic bi fark yokdu.anlatabildim mi disdan bu kadar heycanlandiran arac suruse gecince ayni heyecani yasatmadi bana.

• Bugün hem bu aracı, hem de 3008'i test ettim. 508 dizeldi, 3008 ise 180 HP benzinli. 508 beygir olarak daha güçsüz olmasına karşın, sürüş olarak daha keyif verdi bana. 3008 gücüne karşın daha hantal geldi. Burada işin içine tork da giriyor tabii. Ancak şahsi fikrim, bu aracı alacak olanlar bence benzinli modellerine baksın. Ama siyah, lacivert gibi koyu renk almayın ve sunrooflu alın :)

Şu da bir gerçek ki, oldukça pozitif olarak teste gittiğim halde, 508'in özellikle arkada çok basık olduğunu söylemem gerek. Boyum da 173, çok uzun değilim, kafam tavana değdi. Önde de, tavan kıvrımları kapı taraflarinda biraz daralma yaratmış.Özellikle genç çocukları olan bir aile olarak düşünüyorsanız, zaten bagajı da küçük, unutun bence. Ama bu profil haricindekilere çok uyar.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.