Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 508 GT line kırmızı dizel panaromik tavan park asist 294 TL fiyat ilgilenen olursa bayi bilgilerini verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni 508'i çok beğendim. eski bir legacy sahibi olarak direksiz camları severim.

ancak izlediğim bir tanıtım videosundaki kadın arka koltukta CENİN POZİSYONUNDA oturuyor. bu kadar da olmaz ki arkada uzun yolculuk yapacak insanlar zorlanır gibi geldi.

tam bir uzun yol arabası yapıyorsun sonra gidip arka koltuklarda basit tasarım hatalarıyla insanları bu hale getiriyorsun. tam bir amatörlük. bir sonraki sport sedan çok iyi olacak demektir.

- şaft tüneli tamamen yedirilmeliydi.
    - arka koltuk oturma pozisyonu mesela 2006 Subaru Legacy'de de dar gözükür ama o mükemmel deri koltuklar inanılmaz rahattır. kafa boşluğu yeteri kadar bırakılmıştır. bu arabada sağ-sol koltuklara oturanın kafası yandaki tavan eğimine değiyor. ortadaki koltuk zaten yok.

D sınıfı bu değil. ama görüntü ve ön kabin çok iyi.

ekleme: başlığı okuyorum, gördüğüm kadarıyla pek kronik sorun yok. gayet iyi. ocak-şubat gibi düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 17 Aralık 2019; 17:54:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

arkadaşlar 508 GT line kırmızı dizel panaromik tavan park asist 294 TL fiyat ilgilenen olursa bayi bilgilerini verebilirim
    Merhaba,

Fiyatı aldığınız bayi ismini paylaşabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: susam_08

Merhaba,

Alıntıları Göster
    general Peugeot bayi Suat bey

• quote:

general Peugeot bayi Suat bey

Alıntıları Göster
    İstanbulda bayi ben beyaz renk olanı sipariş ettim ay sonu teslim

• quote:

Orijinalden alıntı: susam_08

Merhaba,

Alıntıları Göster
    ne yaptınız aradınızmı

• quote:

ne yaptınız aradınızmı

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Aramıştım. Merak ettiğim şey, GT Line'da 360 park assist opsiyonu olmadığı söylendi dün. Size böyle bir dönüş yaptılar mı ?
  • Prime paketi çok boş değil mi sizce? Sırf görüntü ve motora o kadar para verilmemeli alacaksanız GT line alın. Yeni kasa diğer modeller gelmeye başladıkça aracın görüntüsünden çok donanımı mutlun edecek sizi.

• Bir yıl sonra bu zamanlar almayı düşünüyorum. GT 225 hp. Fiyat ne kadar olur sizce ozamana?

• peugeot 508 son yapılan değişikliklerle beraber artık mükemmel olarak hatırlanan araç
  • Bende bugun 508 sedefli beyaz gt aracimi teslim aldim. Bir baska sehirden teslim aldigim icin yaklasik 400 km yol yapma imkanim oldu. İlk basta soyleyebileceklerim, audi a4 b9 kasa aracimi satarak bu araca gecen biri olarak, çok keyif veren bir arac oldugunu, aracin kalite algisinin ust sinif oldugunu belirtmeliyim. Motor, şanziman ikilisi cok basarili. A4 de memnum degildim. Yavaslayip tekrar hizlannak gerektiginde kararsiz kalip, zaman kaybi yasatiyordu. Simdilik söyleyeceklerim bunlar. sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTyusuf -- 27 Aralık 2019; 6:39:42 >
  • YTyusuf Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler...

• YTyusuf Y kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın iyi günlerde. Kaça aldınız acaba. GT dediğinize göre 225 beygirlik versiyon sanıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerinal -- 25 Aralık 2019; 20:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronHasan

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler...
    Teşekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerinal

Güle güle kullanın iyi günlerde. Kaça aldınız acaba. GT dediğinize göre 225 beygirlik versiyon sanıyorum?
    Evet 225 bg. Gt pakete ilave. Sedefli renk,19 jant ve tavan ile beraber 316.5 mal oldu. Teşekkür ederim

• son araçlarındaki tasarımını çok beğenmeye başladım peugeot'un özellikle peugeot 508in dedikleri giib hem spor hem de güçlü görünen bir yanı var tasarımın
  • Peugeot artık 408 modelini çıkarmalı. 508 çok güzel araba ama herkese hitap etmiyor. Tam olarak Passat dengi, D sedan segmenti 508'in sportif yapısından dolayı biraz boşta kalıyor. 400 serisi de yok uzun zamandır zaten. 208,308,508 var. 408 modeli de standart D segment olarak gelmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım dizel.
    3.025 km yol yaptım.
    Ortalama yakıtım karma 6.6.
    224 km hızı gördüm.
    Aracı gerçekten keyif alarak kullanıyorum, asla az yaksın diye değil. Aksine basıyorum.

Bu araç pikap ve kamyonetleri saymazsak sıfır aldığım

Fiat Şahin 1997-1999
    Opel Vectra 1999-2004
    Volkswagen Passat 2004-2005
    Hyundai Accent 2005-2007
    Alfa 159 2007-2009
    Alfa 147 2009-2010
    Chevrolet Cruze 2011-2017
    Citroen C4 2018-2019
    Peugeot 508

9. aracım. Tabii arada BMW 3.30 CI, Alfa 156, Jeep, Jaguar XF 2.7D vs vs 2. el araçlarımda oldu. Ancak Alfa 159’dan sonra keyif alacağım araç olmaz diyordum. (Uçuk kaçık pahalı modelleri almaya gücüm yetmiyor) İnanmayacaksınız Superb Prestij ile Mercedes A180 Sedan AMG arasında gidip geliyordum. Tam aldım alacağım derken bu aracı gördüm. Arkadaş mutlaka denenmeli 508, araç kullanırken ki haz ve herkesin gösterdiği ilgi insana müthiş keyif ve zevk veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disclosure -- 29 Aralık 2019; 2:41:19 >

• zed Z kullanıcısına yanıt
    ben de benzer sorunu yaşadım
  • 7 Aralık'ta teslim aldığım arabamla 4 bin km geldim.

Aracı genelde eşim kullandı.

265 km yol
    27 km/h
    9.4 litre tuketim

Şehir içi bu.

225 HP .

Birde,
    Hızlı gittiğim de deneme yaptım,

75 km mesafede, 160 altına inmeden gittiğim de, sürekli yüksek devir kullanım,
    75 km
    144 kmh
    14.3 litre

Yol tutuş çok çok iyi.
    Şanzıman çok iyi
    Oturuş pozisyonu, çok iyi.
    Ses sistemi süper
    Farlar süper aydınlatıyor.

Kısacası ben cok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.