Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lansman fiyatıyla şu an alma imkanı var mıdır peki? Bayilere sınırlı sayıda araç geldi çoğunu da alsat yapanlar aldı diye düşünüyorum. Yakın zamanda teslim imkanı varsa prime paket almak istiyorum ama araç bulabilimiyim bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YTyusuf Y kullanıcısına yanıt
    arkadaş var arkas denizclikten bugün onunla konuşuyorduk bayağa pejo gelmiş( takibini yapıyor ) 3008 , 508 bayağa varmış yalan olmasın binli rakam söyledi ama hatırlamıyorum tam olarak
  • Peugeot bu tasarımlarla araç üretmeye devam ederse bayağı başarılı olacağını düşünüyorum. BU tasarım dili Peugeot'u bambaşka bir yere taşır :)
  • Yakından görme şansım oldu. Dışı reklamlarda yada tanıtımdaki görünenlerden farklı geldi bana. Boğuk bir yapısı var. Çok araştırmadım ama elektronik süspansiyon olduğunu duydum iyi bişey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratalagoz

arkadaş var arkas denizclikten bugün onunla konuşuyorduk bayağa pejo gelmiş( takibini yapıyor ) 3008 , 508 bayağa varmış yalan olmasın binli rakam söyledi ama hatırlamıyorum tam olarak
    Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Siparis verdiğim bayinin ekraninda 8 aralik limanda gorunuyordu. Bahsettiginiz gemi olabilir belki

• Dün aracı bayiide inceleme şansı buldum. Araç önceki nesile göre küçülmüş. Özellikle iç hacimde bu ciddi şekilde hissediliyor. Ön koltuğu kendime göre ayarladığımda arka koltukta dizlerim ön koltuğa dokundu. Bagaj liftback olduğundan kullanışlı ancak önceki nesle göre daha küçük geldi. Özetle aracı D sınıfı ebatlarında düşünmeyin, bence iç hacim olarak tam bir C sınıfı ama uzunluk iz genişliği vs küçük bir D sınıfı. Ancak her şey ebat değil tabi ki. Yalıtım, malzeme kalitesi, aracın oturaklı his vermesi vs gibi etkenler göz önüne alınmalı ki bu hususlarda 508 önceki kasasında da kendini kanıtlamış bir model zaten. Özetle, tek çocuklu ailelere önerebilirim ancak 2 çocuklu ve bagaj sorunu yaşayabilecek aileler için olmamış bu araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznbrk998019

bir şirkette çalışıyorum ve neredeyse gördüğüm bütün iş adamlarında bu araçdan var gerçekten iyi görünüyor
    Bayi çalışanı mısın? Bu söylediğine kimse inanmaz, neredeyse tüm iş adamlarında 508 varmış... kıçımla gülüyorum, şu an bırak iş adamlarını, orta direk bir vatandaş olarak bile satın almak için 508 yok piyasada, ama zengin iş adamlarımız almış birer tane...

Bende bir tane bile 508'e binen iş adamı görmedim, BMW Mercedes alamayan orta direk vatandaşların almaya çalıştığını, ama bulamadığını duydum...
  • Tipi iyi olsa da aracın içi dar ve basık hiç sevmem bu tip araçları
  • Şu Passat tayfası kıskandı ve hasetlendi bu araç için iyi mi :o) Siz aynı araca hatta daha az donanima daha fazla para vererek sahip olmaya devam edin. 2 lira pahalı satarsınız aracı o kadar.

Kırmızı Prime için Bursa’ya 10,000 TL kapora vermiştim. Ancak kırmızı Prime Türkiye’ye hiç gelmemiş ve gözükürde de yok. Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun derken sabırsızlandım ve tüm Türkiye’de aracı bulmaya çalıştım. Kırklareli’de oturuyorum ve tam 1.800 km ötede Batman’da buldum. Kırmızı GT Line. Atladım uçağa Batman’a geçip aracı dün aldım. İyi ki almışım arkadaş, keyfini dün bugün müthiş yaşıyorum.

Bir araç düşünün böylesine aşık etti beni kendine. Güzel bir kızla çıkmak gibi keyif veriyor bana. Darısı herkesin başına.

Neymiş 2 çocuklu aile binemezmiş? Neden? 3 çocuk için eyvallah dediğin doğru ama eğer öyle bir araç istiyorsan git o şartlarda sw, suv tarzı bir araç seç.

Neymiş bagaj yetmezmiş! Yahu 2,5 milyonluk Land’in bile bagajı küçücük. 3-4 kişinin bagajını bu araca sığdıramıyorsan git kamyonet al. Senede 1 kere tatile çıkacak amcam ailesi ile, sanırsın tüm gün yük taşıyor.

Bu araç M segmentine yakın, spor bir model. Senin dediğin şartları bu araç taşımıyor güzel arkadaşım. Kamyonet kasası yok demek gibi bir şey senin dediğin. Bu araç Süperb’den, Passat’tan vs farklı. Spor bir araca benzemiş araç be o araçlara göre içi daha geniş, bagajı daha büyük. Bak, bakış açısı nasıl değişti.

Bu araç ile Passat’ı yada kıyasladığınız araçları yan yana koyun, dilediğiniz kişiyi getirin, aracın amblemlerini sökün, %80’den fazla kişi bu aracı seçer.

• bende peugeot 508'in tasarımına bayıldım özellikleri ayrı bir etkileyici tabi
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt
    BMW 3 Mercedes C ve Audi A4 boyut ve hacim olarak 508 den büyük değil zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Tipi iyi olsa da aracın içi dar ve basık hiç sevmem bu tip araçları
    Malesef , icim daraldi test ederken.30 yas alti hedeflenmis , d sinifi.arac

• kim nederse desin içide dışıda passatan güzel arac yapmışlar.bunu vw seven biri olarak söylüyorum.ferahlık konusunda belki passat kadar olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertaga

Lansman fiyatıyla şu an alma imkanı var mıdır peki? Bayilere sınırlı sayıda araç geldi çoğunu da alsat yapanlar aldı diye düşünüyorum. Yakın zamanda teslim imkanı varsa prime paket almak istiyorum ama araç bulabilimiyim bilmiyorum.
    Evet al satcilar toplamış şuan sahibindende prime lar 220-230 arası satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugatti1907 -- 12 Aralık 2019; 10:57:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

kim nederse desin içide dışıda passatan güzel arac yapmışlar.bunu vw seven biri olarak söylüyorum.ferahlık konusunda belki passat kadar olmayabilir.
    içi coralla dan bile kasvetli
  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Hocam CC ile karşılaştırıp bir inceleme yapabilir misiniz?

• Bu aracın gt olanının zevki bir başka olur.Performansını geçtim araç dolunun dolusu ne varsa koymuşlar araca...
  • disclosure D kullanıcısına yanıt
    Bagaj hacmi zaten premium D'ler ile aynı.Gayet yeterli. Bizim millet alışmış Passat ve Superb'in devasa bagajına ondan oluyor bunlar.
  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Onların size baktığını onlara bakmadan nasıl anladınız hocam?

Araç yeni çıkmış olduğu için bende görsem bakarım.

Bu arada ortalama hızınız kaçtı 7.4 litre için? Genelde nasıl gittiniz CC ile mi yoksa değişken hızla mı?

Bu aracın hızlanma verileri 225 hp bir araç için çok kötü. Önden çeker mi törpülüyor anlamadım. Ağır falan da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 12 Aralık 2019; 18:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup198520

Bmw f30 ve bunu kullananlar hangisinin surusu daha keyifli , karsilastirma yapabilirlermi?
    5 Sene F30 kullandım. Geçenlerde bu aracı test etmeye gittim. Benzinlisi yoktu dizeli test edebildim EAT8 hoşuma gitti. ZF ile benzer özelliklerde. Dizel olduğu ve ben hayatım boyunca benzinli araç kullandığım için çok keyif almadım. BMW arkadan itişli olduğu için gücü yola daha güzel aktaran bir araç, bunun GTsini test etmeden mukayese etmek doğru olmasa bile aynı keyfi vereceğini sanmıyorum fakat yeni 3 kasanın dolusu 420bin TL bu aracın GTsi 320bin TL belki biraz indirim ile 300 bandında olursa günümüz ekonomik koşullarında hiç düşünmeden bunu alırım. Passat ile zaten karşılaştırılacak bir araç değil tarzı daha spor daha çok kendini genç hisseden aileden çok kendini düşünenler için bir araç. Rakibi 4 gran coupe, arteon vs...

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.