Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullandım. Güzel ama içi çok basık. Daral geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende test ettim güzel görünüyo konforlu ama gerçekten arkası dar ve basık aileye pek uygun değilmiş maalesef

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Dar derken?

Dar denilemez sadece basık denilebilir. Alçak yani. Ancak ben anlamadım, benim boyum 1.85, daha önce dediğim gibi ben aracı Batman ARM Oto’dan aldım 1.300 yol geldim hanımla beraber. Arka koltuğa geçtim, yattım, uyudum, oturdum, beni hiç kasmadı şu arka.

Hani araca bahane yokta, şurdan ucundan bulduk birşey, kötüleyelim der gibi herkes.

Kim ne derse desin, araç çok konforlu, çok güvenli ve bakmayan yok arkadaş. Müthiş ilgi ve dikkat çekiyor. Az önce trafik kontrolüne girdim, memur arkadaşlar işi gücü bıraktı araçla ilgili soru soruyorlar. Bakkalın önüne çekiyorum, bakkaldan çıkarken bakkal benimle çıkıp bu neymiş yaw böyle diyor. Çocuğu futbol kursuna bırakıyorum, çocuğunu bekleyen veliler vay vay vay diyorlar, dükkanın önüne park ediyorum geçen öğrenciler arabaya bak be diyorlar. Bunları yaşamak güzel arkadaş, hoşuma gidiyor vallahi. Kim olsa hoşuna gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disclosure -- 29 Aralık 2019; 23:23:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

Dar derken?

Dar denilemez sadece basık denilebilir. Alçak yani. Ancak ben anlamadım, benim boyum 1.85, daha önce dediğim gibi ben aracı Batman ARM Oto’dan aldım 1.300 yol geldim hanımla beraber. Arka koltuğa geçtim, yattım, uyudum, oturdum, beni hiç kasmadı şu arka.

Hani araca bahane yokta, şurdan ucundan bulduk birşey, kötüleyelim der gibi herkes.

Kim ne derse desin, araç çok konforlu, çok güvenli ve bakmayan yok arkadaş. Müthiş ilgi ve dikkat çekiyor. Az önce trafik kontrolüne girdim, memur arkadaşlar işi gücü bıraktı araçla ilgili soru soruyorlar. Bakkalın önüne çekiyorum, bakkaldan çıkarken bakkal benimle çıkıp bu neymiş yaw böyle diyor. Çocuğu futbol kursuna bırakıyorum, çocuğunu bekleyen veliler vay vay vay diyorlar, dükkanın önüne park ediyorum geçen öğrenciler arabaya bak be diyorlar. Bunları yaşamak güzel arkadaş, hoşuma gidiyor vallahi. Kim olsa hoşuna gider.
    Sakin sakin hayırlı olsun öncelikle ben şahsi görüşümü belirttim hiçbir zaman malımın kölesi olmadım olmam da körü körüne bağlanmadım size de tavsiyem odur siz beğenmişsiniz almışsınız ben de 2 çocuklu bir aile babası olarak bana uymaz uzatmaya gerek yok NOKTA

• 2019 peugeot 508 çok fazla kişinin ilgisini çemeye başladı baya da sevildi
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Sakin sakin derken hayırdır hocam heyecanlı mı gördünüz beni?

Kia Konusunda da başkalarına aynı tavrı takınmışsınız! Tamam tamam sakin gibi kelimeler ile insanları gazlar bir tavrınız var? Böyle üstten üstten.
    Ne gibi bir heyecan gördünüz bende merak ettim.

Ayrıca Malınım kölesi olmadım derken ne demek istediğinizi de anlamadım. Ben mi malımın kölesiyim? :o) Ne kadar çabuk vardınız bu kanıya. Polemik derdine çabuk girecek tavır sahibisiniz anlaşılan.

Bakın sizden bir önceki arkadaş basık demiş ki haklı, yoruma bile eklemedim. Dar deyince sizi ekledim ama cümlenin tamamı size değil. Anlamış olmalıydınız. Eleştiriye gelemiyorsunuz galiba.

Bu arada arabayı bırakın, aldığım kalem bile beğenilse hoşuma gider. He bu durum çok aman aman umrumda mı, tabiki değil ama beğenilmek güzel şey. Traş olmadan leş gibi kokarak çıkın dışarıya göriyim sizi! Kendinizin demi kölesisiniz?

Neyse bu konu araç konusu, varın siz aracı almayın, dar deyin, basık deyin. Alacağınız aracınızla Allah kaza bela vermesin, nasıl bir araç seçeceğinizi merak ettim Vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disclosure -- 30 Aralık 2019; 0:8:2 >

• Allure ile gt line arasinda cok fark var mi beyler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    -Sürüş Asistanı Plus: Adaptif Cruse Kontrol, Dur Kalk Fonksiyonlu

-Sürüş Asistanı Plus: Şerit Konumlama Asistanı

-Kilitli Jant Bijonları

-Güvenlik Plus: Geliştirilmiş Otomatik Acil Durum Fren Sistemi

-Güvenlik Plus: Güvenli Takip Mesafesi Uyarısı

-Güvenlik Plus: Aktif Şerit Takip Sistemi

-Güvenlik Plus: Aktif Kör Nokta Uyarı Sistemi

-Güvenlik Plus: Yorgunluk Tespit Sistemi (Dikkatsizlik Algılama)

-Güvenlik Plus: Akıllı Uzun Far Asistanı

-Güvenlik Plus: Aktif Hız Levhası Tanıma Sistemi

-Güvenlik Plus: Hız Limiti Tanıma ve Önerisi

-Kol Dayama, Orta Konsol, Kapı Panelleri ve Ön Göğüs Üzerinde Alkinite Kontrast Dikiş

-Ön Kapı Panelleri ve Orta Konsolda Mavi Ambiyans Aydınlatma

-Ön ve Arka Paspaslarda Bakır Dikiş

-GT Line Logolu Deri Kaplı Direksiyon, Bakır Dikiş Detaylı

-Alüminyum Pedal ve Ayak Dayama

-Siyah Tavan Kaplaması

-Sürücü ve Yolcu Koltuğunda Ayarlanabilir Baldır Desteği

-8 Yollu Elektirikli ve Yolcu Koltuğu

-Sürücü ve Yolcu Koltuğu Çok Noktalı Masaj Fonksiyonu

-Siyah “Belomka” Yarı Deri Yarı Kumaş Koltuk, “Alkinite” Çift Dikiş Detayı

-Focal Premium Hi-Fi Müzik Sistemi

-PEUGEOT i-Cockpit® Amplify (Konfigüre edilebilir iki farklı iç mekan ambiyansı)

-Elektrokrom (kendiliğinden kararan), kör nokta uyarı göstergeli, otomatik katlanır yan aynalar

-Yan ayna kapakları: Nera Siyah

-GT Line Model İbareli Logo

-Ön ızgara: damalı krom yüzey ve krom çerçeve

-Yan cam çerçevesi; alüminyum

-Paslanmaz çelik kapı eşiği kaplamaları

-18" 'Hirone' Alüminyum Alaşımlı Jantlar

-Görüş Paketi: elektrokrom iç ayna (otomatik kararan ve çerçevesiz)

• quote:

-Sürüş Asistanı Plus: Adaptif Cruse Kontrol, Dur Kalk Fonksiyonlu

-Sürüş Asistanı Plus: Şerit Konumlama Asistanı

-Kilitli Jant Bijonları

-Güvenlik Plus: Geliştirilmiş Otomatik Acil Durum Fren Sistemi

-Güvenlik Plus: Güvenli Takip Mesafesi Uyarısı

-Güvenlik Plus: Aktif Şerit Takip Sistemi

-Güvenlik Plus: Aktif Kör Nokta Uyarı Sistemi

-Güvenlik Plus: Yorgunluk Tespit Sistemi (Dikkatsizlik Algılama)

-Güvenlik Plus: Akıllı Uzun Far Asistanı

-Güvenlik Plus: Aktif Hız Levhası Tanıma Sistemi

-Güvenlik Plus: Hız Limiti Tanıma ve Önerisi

-Kol Dayama, Orta Konsol, Kapı Panelleri ve Ön Göğüs Üzerinde Alkinite Kontrast Dikiş

-Ön Kapı Panelleri ve Orta Konsolda Mavi Ambiyans Aydınlatma

-Ön ve Arka Paspaslarda Bakır Dikiş

-GT Line Logolu Deri Kaplı Direksiyon, Bakır Dikiş Detaylı

-Alüminyum Pedal ve Ayak Dayama

-Siyah Tavan Kaplaması

-Sürücü ve Yolcu Koltuğunda Ayarlanabilir Baldır Desteği

-8 Yollu Elektirikli ve Yolcu Koltuğu

-Sürücü ve Yolcu Koltuğu Çok Noktalı Masaj Fonksiyonu

-Siyah “Belomka” Yarı Deri Yarı Kumaş Koltuk, “Alkinite” Çift Dikiş Detayı

-Focal Premium Hi-Fi Müzik Sistemi

-PEUGEOT i-Cockpit® Amplify (Konfigüre edilebilir iki farklı iç mekan ambiyansı)

-Elektrokrom (kendiliğinden kararan), kör nokta uyarı göstergeli, otomatik katlanır yan aynalar

-Yan ayna kapakları: Nera Siyah

-GT Line Model İbareli Logo

-Ön ızgara: damalı krom yüzey ve krom çerçeve

-Yan cam çerçevesi; alüminyum

-Paslanmaz çelik kapı eşiği kaplamaları

-18" 'Hirone' Alüminyum Alaşımlı Jantlar

-Görüş Paketi: elektrokrom iç ayna (otomatik kararan ve çerçevesiz)
    Baya fark varmış ya. O zaman gtline alınmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: oski_58

Prime paketi çok boş değil mi sizce? Sırf görüntü ve motora o kadar para verilmemeli alacaksanız GT line alın. Yeni kasa diğer modeller gelmeye başladıkça aracın görüntüsünden çok donanımı mutlun edecek sizi.
    Boş olabilir, ama aynı motor ve şanzıman olmasına rağmen aradaki "donanım" farkı bir Egea parası... :) Bu yüzden bikaç donanım ve fazladan tuş için bir araba parası fark verilir mi? Sorun burda...
  • quote:

Dar derken?

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Nazar değmesin.

• Bethesta kullanıcısına yanıt
    Yani tercih meselesi, bu mantıkla bakılınca c segmenti bi araç alıp tüm güvenlik donanımları, konfor donanımları alıp, full opsiyonla konforlu bi şekilde kullanılabilir prime paketi yerine, kaldı ki aradaki egea fiyatına cidden çok güzel özellikler ekleniyor bu araca.

Aracın tipi çok güzel, pasaatın en boşundansa 508 in en boşu tercih edilebilir.

Ama pejo Burda hiç adil davranmamış, aradaki donanım ve fiyat farkı cidden fazla paketler arasında. Ya en boşunu alacaksın diyor ya en dolusunu.

Ve d segmenti araç alıp konfora donanıma sahip olmamak üzer insanı. Ha aracın tipi için alıyorum derse kullanıcı anlarım.

Şuan yepyeni bi tasarım ve göz önünde olmamasından dolayı çekici geliyor araç bize, ama gözümüz alışınca tipine, iç güzelliği yani donanımı arar olacak gözümüz.

Bence alacaklar 1 yıl daha fazla ödesin GT donanımını alsın.

• IronHasan kullanıcısına yanıt
    Amin. Çok teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela vermesin inşallah.

• quote:

Dar derken?

Hocam bende 2020 içinde aracımı değiştireceğim. Şuan 2011 model 508 sahibiyim. Daha önce 2016 model F30 kasa BMW 320i sahibiydim.

Şuan en büyük adayım yeni 508 GT 225HP gibi dursa da, henüz canlı inceleme fırsatım olmadı. 2 çocuk (2 yaş, 5 yaş) babasıyım, haliyle arka diz ve baş mesafelerini ve isofix girişlerini önemsiyorum. Sizden ricam acaba yakından isofix girişlerinin resmini çekip atabilir misiniz? Fermuarlıydı sanırım.

Birde arka koltuklar olması gerekenden biraz daha mı alçak? Yani siz arkaya oturduğunuzda (bende 1.85'im) dizlerinizi çok kırmak zorunda kalıyor musunuz? Teşekkürler şimdiden.

• IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam. Ben biraz takıntılıyım ve birçok kişinin dediği gibi arka tavan biraz alçak geliyor bana da ama öyle abartılacak bir durum yok ortada. Koltuk oturumları rahat ve yerinde. Koltuklar alçak değil yani.
    Sunroof motorununda bu tavan alçaklığında etkisi olduğunu unutmayın tabii. Ben aracı sunroofsuz olarak tercih ettim. Düşünün Sunroof için 7.000 TL fark istiyorlar ama ben sunroof’suz olsun diye hanımla beraber, uçakla 1.350 km yol gidip, orada ve yollarda 3 gün konaklayarak aracı alıp geldim. Yani bu takıntımdan dolayı 3.000 zaten harcamışımdır. Ancak sunrooflu araç kesinlikle göze daha hoş geliyor belirtiyim.

İsofix bağlantı resimlerini aracın yanına geçince paylaşırım. Ancak şunu belirtiyim 2 çocuk koltuğu kullanacaksınız anne kilolu olmamalı. Orta şaft tüneli alçak, o bakımdan fevkalade güzel yalnız iki çocuk koltuğu kullanırsanız ve anne ortada oturmak isterse çok rahat edemeyebilir. Genişlik konusunda seleflerinden eksik kalır yanı yok ama dediğim gibi anne ön koltukta oturursa daha rahat eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disclosure -- 30 Aralık 2019; 11:33:52 >

• disclosure D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, kusura bakmayın ama markanın savunucusu pozisyonuna girmişsiniz. Ben önceki kasa 508 kullanıcısıyım ve aracı test etmişim. Arkada dizlerim ön koltuğa nerede ise dokunmuş ve kambur halde oturmuşken, kimse de kalkıp bana "nereden çıkartıyorsunuz bunu" gibi söylemler ile tersini kanıtlayamaz. Gördüğüme mi inanayım, sizin deneyiminize mi. Görüşünüze saygı duymakla birlikte, sizlerin de başkalarını görüşüne az da olsa saygı duymanızı beklerim. Bu araç kimsenin babasının malı değil.
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Dostum 2010’dan beri buraya üyeyim tek bir tane fanatik mesajımı bulamazsınız o marka yada bu marka ile ilgili. Sizler için ne kadar kolay, sizin dediklerinizin aksini söyleyince, markanın savunuculuğunu yapıyorsun, malının kölesi olmuşsun, aman sakin ol falan demek. Ben size bir sıfat yakıştırmıyorum ve diyorum ki ben bu aracı kullanıyorum ve dediklerinizin aksi olduğu kanaatindeyim. Neden hemen markanın savunuculuğu kisvesini üzerime yapıştırıyorsunuz. Ben size tek bir eleştirinizle markanın düşmanısınız diyor muyum?

Ben bu aracı kullanıyorum arkadaşım. Boyum 1.85 ve ön koltuk bana ayarlı iken arkada ayaklarım ön koltuğa değmiyor. Siz nasıl deniyor ve oturuyorsunuz bilmiyorum. Size de bunu anlatmam mümkün DEĞİL. Ama sunroof’lusu benide kastı alçaklığından dolayı Kİ özellikle almadım diyorum. Sunroof’lusunun göze daha hoş geldiğini de ekliyorum.

Ben şunu net olarak görüyorum, altında jetta var amcamın birinin, benim araçla bir yere gidiyoruz, önce oooo woaww derken sonra yaw arka koltukta ısıtma yok mu? Demeye başlıyor. Jetta uçak olup uçuyor ya bundan da bekliyor. Ben buna hasetlik diyorum. Yanlış anlama sakın, lafım kesinlikle sana DEĞİL. Asla. Ama bunu genel olarak burada dile getirdiğimde diğer marka fanatikleri bir anda cephe alıyor.

Kimse kusura bakmasın, benim yaptığım marka fanatikliği falan DEĞİL. Bu aracı öyle showroom’da gördüm ile olmuyor benim anlattığım olay. Bu aracı alacaksın, şehrin içinde gezeceksin şöyle 1 saat, ondan sonra MERTÇE gelip anlatacaksın duygularını.

Üstüne basa basa aracı düşünenlere söylüyorum. Arka koltuklar tabiki bir superb falan değil ama asla dar değil. Sportif duruşundan dolayı tavan biraz alçak sadece. Ama o yada bu markadan 1 eksiği var ise 20 fazlası var.

Daha da menfi ve müspet bir şey yazmam. Araçtan gerçekten müthiş keyif alıyorum, arka koltuk nasıl dar arkadaş dedim demez olaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disclosure -- 30 Aralık 2019; 13:43:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

Arkadaşım, kusura bakmayın ama markanın savunucusu pozisyonuna girmişsiniz. Ben önceki kasa 508 kullanıcısıyım ve aracı test etmişim. Arkada dizlerim ön koltuğa nerede ise dokunmuş ve kambur halde oturmuşken, kimse de kalkıp bana "nereden çıkartıyorsunuz bunu" gibi söylemler ile tersini kanıtlayamaz. Gördüğüme mi inanayım, sizin deneyiminize mi. Görüşünüze saygı duymakla birlikte, sizlerin de başkalarını görüşüne az da olsa saygı duymanızı beklerim. Bu araç kimsenin babasının malı değil.
    Hay ağzına sağlık

• Bu arada bu konuya çok gereksiz mesajlar yazdım hani öyle araç tutkunu falan değilim. Araç yeni ve farklı olduğu için çevredekiler sürekli soru sormasından su sıralar gündem araçmış gibi oluyor, yoksa umrumda DEĞİL.

Forumda ise bana yazılanlara cevap veriyim derken uzadı gitti. Affınıza sığınarak en güzel araçlar sizin olsun ama kazasız, belasız olsun inşallah.

Uzatmak istemiyorum.

• Kirmizi GT Line icin kaparo verip bayiye gitmistim ama sedefli beyaz Agusta jantli GT yi gorunce isler degisti. Arabayi sehir disinda aldigim icin direk uzun yolla basladik olaya :) 6.4l Yakit tuketim ortalamasi yakaladim uzun yolda.

Arabayi kullanmasi inanilmaz keyifli.Insan bahane ariyor arabayla bir yere gitmek icin. Dogru bir karar vermisim.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.