2019 Yılı Deneme Fiyatları SS'li

-
-
şimdi aynı fiyata bunların 3te 1ini bile zor alırsın
nerdeeen nereyeee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 6 Mayıs 2023; 16:11:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duyanlaraaaaa duymayanlaraaaa
Soranlaraaaa sormayanlaraaa
Ben onuu seviyorumm çok seviyorum
Seviyorumm seviyorumm çok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nerdeeeeeeen nereye
-
@Guest-4h062020 Artık en düşük memur maaşı 2.5 asgari ücret deniliyor ve yine senden yorum duyamadık. 2009-2010lu yıllardaki gibi memurlar yine iyi derecede kazanacak ve maaşlar o noktaya gelecek
Sizi de devlette çalışmaya bekleriz özel sektör muhtemelen artık devletteki gibi iyi veremeyecek
Zaten 2.4 milyon memur var
Sizi de devlete kamu mühendisi olarak çalışmanızı isteriz memura iyileştirmelerden sonra özele gitmeyin
-
doktor maaşının ne kadarına denk geldiğine göre karşılaştırma yapılmadıkça aklım almıyor
-
o konu bazı mühendisçileri rahatsız etmiş ve kaldırmışlar
ama kamudaki mühendislere de Sayın kılıçdaroğlu<3<3 hakkını verecek ve onların da alım güçleri en az hekimlerimiz gibi artacak ve kamudaki mühendislik eskisi gibi yeniden canlanacak
-
hocam hukuk lobisi olarak sizi destekliyoruz
-
Hocam size apk lı diyenler utanır mı sizce ?
konu sahibini beliyoruz kamuya atanması için
öğretmenler için en güncel haberler
Memur maaşları 22 bin, öğretmen maaşları 34 bin Lira olacak!https://www.ogretmenlericin.com/kamudan-haber/memur-maaslari-22-bin-ogretmen-maaslari-34-bin-lira-olacak-51688h -
yanlış konu ag
Ankarazıpzıplı bile saf değiştirdiyse light bulb gidicidir.
-
@Guest-4h062020 gestin öfkeli olması her seferinde
-
Gayet sakinim.
-
14.05
En Beğenilen Yanıtlar

Duyanlaraaaaa duymayanlaraaaa
Soranlaraaaa sormayanlaraaa Ben onuu seviyorumm çok seviyorum Seviyorumm seviyorumm çok |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X