Şimdi Ara

2020 118i MSPORT vs 2022 A Advanced - Tercihiniz hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce konusunu açmıştım. Astra K 2017, 1.4T 150BG otomatik vites, Dynamic, Sunroof&geri görüş kameralı füme gri aracım var. Şu an boyasız değişensiz ama ön arka tamponda çizikler var yani istenirse boyanabilir. 100000KMde. Değiştirmek istiyorum.

2 araç arasında kaldım.

1.si 2020 model BMW 118i Msport + Plus, siyah renkli bir araç 27000KM'de. Herhangi bir boya, değişen, tramer yok.

2.si ise 2022 model AUDİ A3 30 TFSI Advanced paket cam tavanlı beyaz renk. 5000km'de. Herhangi bir boya, değişen, tramer yok.

Sizin tercihiniz hangisi olurdu?

•  

• Bmw.

Tam otomatik şanzıman olduğu için.

• KararanBitki kullanıcısına yanıt
    BMW 1 ve 2 serileri tam otomatik degil islak tip cift kavrama kullaniyor, 1 serisine seneye makyaj geliyor bu sebeple ben A3 derim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • önden çekişli bmw almam audi net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt

Peki advanced paket olmasi sizce bir sorun mudur?

• FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Doğruymuş hocam çok şaşırdım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bmw önden çekişli de audi değil mi? Bmw ye 1 sene sonra makyaj gelecek de audiye 2 yıl sonra gelmeyecek mi? Bunlar tercihi etkileyecek durumlar değil. Sportif bir kullanım istiyorsanız bmw ekonomik ve sakin kullanıyorsanız audi. Ben 1.0 motorlu a3'e o paraları vermezdim.

• fatal_hand kullanıcısına yanıt

Hocam dediginize katiliyorum ama 1 serisi de oyle performansli bir arac degil ki. Hatta bakildiginda benim astra daha iyi :D

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt

Aradaki 10 hp fark bmw'nin çift kavrama şanzıman kullanması nedeniyle hissetmeyeceğiniz bir seviyede olacaktır bence. Hatta düşük hızlarda çok daha fazla atik gelebilir. Ancak 150 hp'den inip 110hp'ye bindiğinizde performans farkını hissedersiniz.

Dediğim gibi sürüş stiliniz çok önemli. 1.0 motorlu a3 ekonomi odaklı bir araç olacaktır.

• Sen zaten astrayı hiç sevememiştin çok bile beklemişsin A3 al geç

• Moueson kullanıcısına yanıt

Soyle bi talisman bulamadik ki tesla ekran

• konuyla alakasız olacak ama astrada piston kırma problemi yaşadınız mı?

ben a3 öneririm bu arada.

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    A3 kesinlikle S line alınmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 alıcaksan 35 tfsi al. 110 Beygir arabaya o para verilmez.

35 tfis bir tık daha performanslı 118'den ama daha az yakıyor.

Ben de bu araç arasında kalıp a3 almıştım temiz bulduğum için. İkisinden birini de seçsen pişman olmazsın. Farklar, fiyatlar çok yakın birbirine. Zaten bariz bir fark olsa biri diğerini silerdi piyasadan. O yüzden temiz ve ucuz bulduğunu al geç derim 2 araçtan.

• Açıkçası Audi A3 benim için bir hayal kırıklığı oldu şahsi aracım olan Volkswagen taigo'dan kaliteli bir araba değil hatta arka kapı plastikleri ve orta konsolda kullanılan plastik daha kalitesiz kapı ceplerinde halı kaplama yok ön kapı üstleri eski kasa Citroen c4'ler gibi donanım olarak da dolu bir otomobil değil o paraları alınabilecek en kaliteli araba halen eski Mecit olsa çöpte olsa maalesef Passat

• Lentus kullanıcısına yanıt

O fiyat bandında artık binek araçlar tutulmuyor Golfte tutulmuyor ağaçta tutulmuyor alacaksan Q3 al Tiguan al taigo al

• white without pressure W kullanıcısına yanıt

Yok hocam ben sıfır, bayiden aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım.

• Tekrar satılması açısından mı böyle söylediniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.