Şimdi Ara

2020 A180d Sedan AMG alınır mı ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
25.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Herkes bu durumun temel sebebini kredi faiz oranlarının düşüşüne bağlıyor.

Ancak, sektörün bir çalışanı olarak benim tecrübe ettiğim, ve daha öncesinden de gerekçe olarak sunduğum şey mevduat faiz oranlarının düşmesi. Mevduat oranları %26'lara kadar çıkınca, fabrikalar bile personellerinin maaşlarını geç yatırıp paralarını faizde değerlendirmeye başlamışlardı çünkü. Oranlar düşünce para piyasaya indi. Özelikle Vw, Audi, Mercedes v.b markalarda satışların çoğu nakit. Bu da bahsettiğim durumun sağlaması.

Diğer bir durumda dolar fiyatları. Malum cumhuriyet tarihinin zirvesindeyiz dolar mevduatında. 1,5 senedir iddia ediyorum, dolar yarım saatliğine 7,5 - 8 lirayı görsün, emin ol Mayıs'a kadar değil, aralık'a kadar bile sıra olur.

Çünkü inanılmaz sayıda insan ve para dolarda terste, şu tersten bir çıkabilseler bir daha da girmeyecekler zaten, hepsinin canı yandı. Ama piyasaya acayip para iner.

• Hopasej kullanıcısına yanıt
    Bu Sektörde çalışıyorum derken hangi bayi satış temsilcisisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt
    Dostum hangi markadan hangi ürünleri çalıştıklarını bilmiyorum, ama birebir aynı ürünler olmadığını net söyleyebiliyorum çünkü dediğim gibi şahsen denedim.

Mantık olarak hepsinde aynısının olması olanaksız diye düşünüyorum, mutlaka kalite / fiyat döngüsünde seçenekler mevcuttur.

Şuana kadar denediğim en iyi şerit takip asistanı daha önce de dediğim gibi Volkswagen'de idi, en kötüsü de Toyota'da.

Bende pavyon gibi olunca beğeniyorum :) Bu işin şakası ve zevk boyutu tabii, kimi kullanıcılar daha yeni ve günümüz gereksinimlerini karşılayan tasarım ve donanımları tercih eder iken, kimi kullanıcılar ise daha klasik ve sadece seçenekleri değerlendirmelerine dahil ediyorlar.

Ama ısrarlıyım, '' Hey Mercedes'' ve 64 renkli ambians aydınlatması meselelesinin Mercedes'i benim nezdimde oldukça ön plana çıkarttığı konusunda. AMG'de anahtarsız giriş olmaması ( çalıştırma var ) da bir eksi benim için

• Hopasej kullanıcısına yanıt
    hocam mercedes satış temsilcisimisin aklıma takılan bi kaç soru var sorabilirmiyim?
  • mercedesler yeni kasalarında artık kendi motorunu kullanıyor,hala renault diyenler boş yapmasın.

• Gereksiz bir araba. O parayı verdikten sonra psikolojikman S klass konforu isteyeceksiniz ama meganedan hallice.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence egea 1.6 multijet 120hp 320tork egea nın a180 felan dinleyeceğini sanmıyorum

• alacak olan varsa elini çabuk tutsun bu motor yıl sonu kalkacak yerine 2 litre gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 17 Mayıs 2020; 1:38:41 >
  • ReaLGz kullanıcısına yanıt
    Ben 1.6 multijet 120hp 320tork egeanın a 180 felan dinleyeceğini sanmıyorum begir ve tork yönüyle üstün egea geçer

• ben sıfır araç almam , ama senin hoşuna gittiyse alınır niye alınmasın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.