Şimdi Ara

2020 A180d Sedan AMG alınır mı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
25.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkolo88

Selamlar,

Ben Mayıs 2019 da yeni cla 200 almıştım. Aldığım günden beride çok memnunum. Anlattığınız klima olayı bende vardı. Hemen farketmiştim. Hatta aracın sıcaklık sensörüde düzgün çalışmıyordu. Bir de kamerayla alakalı bir sorunum vardı. Almanyada okudugum haberlerde yeni güncellemeyle bunu hemen hallettiklerini biliyordum. Bende geçen ay serviste güncelleme yaptırdım. Hepsi de çözüldü. Yani bu sıkıntıları zaten almanya bildiği için teker teker ona göre aksiyon güncellemeri yolluyor. Sizin ki içinde güncelleme sonrası bitecektir diye düşünüyorum. Cam titremesi için vs alt bölümlere yan kapı fitillerinin olduğu yere wurth silikon spreyi sıkarsanız halledilir. Ne yazık ki yollar rezil ve araç darbe aldıkça bir de hava koşullarını düşününce bunlar olabiliyor.
    Aleyküm selam hocam
    Klima sorunu düzeldimi?
    Ve yağmur sensörü sorunu da varmiydi sizde
    Ses olayını halen çözemedik nerden geldiğini servis on Göğüsten geliyor dedi yola çıktık
    Sonra başka teknisyen tamamen yalan bence 30 dakika da hem test sürüşü hemde çözdüm dedi ve sesin ekran kısmından geldiğini söyledi yaptım dedi ama alakası yok

Salı günü yazılım için kistiracam yapsınlar yazılımı
    Sizin araç ta yazılım kaç saat sürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

15.000km’de 3000tl bakım ücreti ile km’de 20 kuruş bakıma para ayırmayı göze alabilirsem daha ciddi düşüneceğim. Bir de Şubat ayının sonuna doğru bayiler dertlenmeye başlar. bugün “Kapora alalım ama martta fiyatı şu bu olabilir” diye ahkam kesenlerle tekrar görüşüp net fiyatla araç alacağım. Kasım-aralıktaki şirket satışları kimseyi yanıltmasın. Ocakta da araç olmaması normal çünkü 2020 sayılması için banttan 2020’de inmesi gerekiyor o nedenle ocakta ithal araç olmaz. Eskiden böyle bir sıkıntı yoktu.
    Bakım gerçekten aşırı gereksiz pahalı.
    Ama şuan sıfır arabalarda da ortalama fiyatlar yüksek
    4 yıllık garanti olmasa aslında özel servis tercih edilir diye düşünüyorum

• Selamlar,

Evet klima hemen düzeldi. Hatta o kadar sevindim ki gerçekten ben nasıl 6 ay böyle dayanmışım bilmiyorum. Yağmur sensörüne gelince kesinlikle güncellemeden sonra daha iyi oldu. Ama hala bazen kafasına buyruk yavaşlıyor. Ben sabah bırakmıştım aracımı öğleden sonra aldım. Tam ne kadar sürede güncellediklerini bilmiyorum ama bastırın ve güncelletin. Farkını anlayacaksınız. Ses konusunda umarım halledilir. Çünkü gerçekten bazı sesler insanın sinirini bozuyor !!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 26 Ocak 2020; 20:40:45 >
  • Aracın en sevdiğiniz noktası ve en beğenmediğiniz yanı nedir

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Fiyat paylaşırsanız çok sevinirim

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Bende de 2019 cla 180d var sağ kapıdan ses geliyordu trim sesi hallettiler. Sıcaklık sensörü dediğiniz motor sıcaklığı mı acaba? Benim araç 90 a çok çabuk gelmiyor tam oturmuyor 90 a.

• Ataberk2468 A kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Termometre dışarının sıcaklığı. Ne yazık ki şehir içi trafikte ve klimayı çalıştırdığımda ciddi derecede dışarının sıcaklığı artıyordu. Hatta bir dönem çok korkmuştum. Hava 28 iken araç 40 gösteriyordu. Sonra bir güncellemeyle hepsi düzeldi. Motor sıcaklığı konusunda haklısınız hemen yükselmiyor. Özellikle araçla ilk çıkışınızda bol yokuşlu yerlerden inip çıkarken yavaş ısınıyor. Mantıklı açıklaması vadır sanırım. Benim o kadar teknik bir bilgim yok. ama bu konuda yalnız değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 26 Ocak 2020; 21:27:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

O paraları Vereceksem 508 e veririm en azından d segmenti .
    Aynen 508 GT bile alırsın. 225 hp.
  • Erengy kullanıcısına yanıt
    Peugeot J9 daha iyi diyorlar A Sedana kıyasla ?

• classlord kullanıcısına yanıt
    Dizel ne zaman üretimden kalkacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Erdal passat ı satma bence. 125 km yapmışsın zaten. Ne yapacaksın başka arabayı? Focus satılık mı hala?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mizah yapmaya çalışmak için beyin olması lazım.
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Evet

Sahibinden.com’a koysam ikisi de 1 haftada gider

2020 model avındayım

• Şu %20 indirim işi sadece mb demi yoksa tüm markalarda mı oluyor?

• VW fiyat listesinden %20 iniyor
    Ama satacak araba yok

Diğerlerinde o kadar olmaz

• alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkolo88

Selamlar,

Evet klima hemen düzeldi. Hatta o kadar sevindim ki gerçekten ben nasıl 6 ay böyle dayanmışım bilmiyorum. Yağmur sensörüne gelince kesinlikle güncellemeden sonra daha iyi oldu. Ama hala bazen kafasına buyruk yavaşlıyor. Ben sabah bırakmıştım aracımı öğleden sonra aldım. Tam ne kadar sürede güncellediklerini bilmiyorum ama bastırın ve güncelletin. Farkını anlayacaksınız. Ses konusunda umarım halledilir. Çünkü gerçekten bazı sesler insanın sinirini bozuyor !!!!!
    Salı gününe randevu var kesin olarak yazılımı güncellemelerini isteyecem

Klimanin düzelmiş olması çok iyi hocam
    Çünkü forumdakiler motor ısınmadan sıcak gelmeyeceğini söylüyor

• quote:

Aracın en sevdiğiniz noktası ve en beğenmediğiniz yanı nedir
    Farlar selektör yakıt sanziman direksiyon koltuklar yolda süzülmesi e modda

Kötü yanları
    Konfor jantlar yan ayna rüzgar sesi motor sesi daha az olabilir di deriler pek kaliteli değil yağmur sensörü kötü çalışıyor trim sesi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ataberk2468

Bende de 2019 cla 180d var sağ kapıdan ses geliyordu trim sesi hallettiler. Sıcaklık sensörü dediğiniz motor sıcaklığı mı acaba? Benim araç 90 a çok çabuk gelmiyor tam oturmuyor 90 a.
    Benim araçta 90 a na tam oturmuyor geç ısınıyor aynı motor sizdeki ile

Ses tam nerden geliyor du?

• Şimdi liste fiyatı 138.900 tl olan 1.0 tsı dsg comfortline polo 111.000 e mi geliyor?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.