Şimdi Ara

2020 A180d Sedan AMG alınır mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
25.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir avm'de çekiliş arabası olarak ilk kez görmüştüm resmen oyuncak arabasına benziyor

öyle mercedes alacaksan hiç mercedes alma daha iyi- a180'i mercedes tek yapan şey amblemi olmuş arabanın başka hiç bir karakteri kalmamış. a180 alacağına git corolla filan al, en azından haddini bilen araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 26 Ocak 2020; 3:6:8 >
  • D sınıfı premium 300.000 TL’ye bulduk da
    Biz mi almadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    O araçların neresi daha iyi biraz açabilir misin? Bir önceki yorumunda da egea selektör çakacak falan demişsin bu yorumlara da hastayım. Egea nereye selektör çakıyor o ayrı konu çaksa ne olur o ayrı konu. Ben 100le orta şeritten hız sabitleyiciyle gidiyorum. Egea 150yle gidip ceza yemek istiyorsa kendi bileceği iş. Böyle saçma sapan daha ucuz araba bana selektör çakıyor takıntılarına sadece tofaşçı apaçiler takılır. O mantıkla herkes gidip 320i 40.yıl alsın 170 beygir 250 tork egealara meganelara selektör çakarsın arabadan beklentiye bak selektör çakmak süper yav

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

Bütçe yetiyorsa kesinlikle CLA derim yeni tasarımı muhteşem, tam bir coupe. Ama CLAya yetmiyorsa A sedan da tabi alınır neden alınmasın. Bende a180d hb var 2019 style. 2 haftadır kullanıyorum memnunum baya. Kesinlikle dağ grisi alın çok farkediyor. Benim beyaz o yüzden çok kendini göstermiyor dışardan. Özellikle iç dizaynı çok güzel. Yakıt tüketimi de çok iyi 4.5 litre ortalamam var 300km sürdüm 39km ortalamayla çoğunlukla şehiriçi yani.
    yakıt tüketimi iyimiş hocam yanlıs anlamayın ama style paket ici cok garip degil mi? birde koltuklarınız deri mi? koltuk sogutmada yok o deri koltuklar sıkıntı yaratmıyor mu?
    sahibinden.com
    Mercedes - Benz / A Serisi / A 180 d / Style / DİLEK AUTO 2019 MERCEDES A180d STYLE YENİ KASA-SIFIRDAN FARKSIZ sahibinden.comda - 783119919
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-dilek-auto-2019-mercedes-a180d-style-yeni-kasa-sifirdan-farksiz-783119919/detay

sahibinden.com
    Mercedes - Benz / A Serisi / A 180 d / AMG / SAHİBİNDEN KAZASIZ HATASIZ FULL AMG sahibinden.comda - 778460033
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-kazasiz-hatasiz-full-amg-778460033/detay

• Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Style paket AMG gibi değil evet çok fark var. Mesela sis farı yok, sade görünüyor. Ekranlar büyük değil, standart. Teker 205/60 o yüzden 16 inch biraz sırıtmış. 17 olsa çok iyi olurdu. Bunlar güzel şeyler ama AMG nin 50k fark ücretini verebilmek lazım. Koltuklar recaro deri. Ben pek anlamıyorum ama gerçek deri değil sanırım suni. Şuan kış olduğu için rahatsız etmesini bırak tersine konforlu geliyor; ama yaz sıcağında şortla sürerken nasıl olur bilmiyorum

• sahibinden.com
    Mercedes - Benz / A Serisi / A 180 d / AMG / Mercedes-Benz Certified-Koluman-Ankara 2019 A 180d Sedan Gri sahibinden.comda - 782737768
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-benz-certified-koluman-ankara-2019-a-180d-sedan-gri-782737768/detay

Alınır hocam,bal gibi alınır.
    Yıldızı yeter,konforu yeter.
    2013 modelle dış görünüşü,iç dizaynı hemen hemen aynı olan passat alacağıma bunu alırım.
    Ve mercedes hicbir zaman satarken kaybettirmez.Sonucta ömürlük almıyorsunuz elbet satacaksınız.
    Egea selektör yakacakmis falan geçin onları.Sanki ülkede 120yi gecebildiginiz yol var doğru düzgün.
    Adam performans istese gider 2.0 motorlu araba alır.

Tasarımı,konforu,donanımı yeter.Sıkıcı tipli passatlardan çok daha iyi.

Buna alternatif olarak yeni pejo 508 de bakabilirsiniz gt line falan.Ama o satarken biraz daha kaybettirir değerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 26 Ocak 2020; 12:0:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

Style paket AMG gibi değil evet çok fark var. Mesela sis farı yok, sade görünüyor. Ekranlar büyük değil, standart. Teker 205/60 o yüzden 16 inch biraz sırıtmış. 17 olsa çok iyi olurdu. Bunlar güzel şeyler ama AMG nin 50k fark ücretini verebilmek lazım. Koltuklar recaro deri. Ben pek anlamıyorum ama gerçek deri değil sanırım suni. Şuan kış olduğu için rahatsız etmesini bırak tersine konforlu geliyor; ama yaz sıcağında şortla sürerken nasıl olur bilmiyorum
    tabiki amg nin fiyat farkı cabası, kazasız belasız

• Al hocam.
    Ben aracı alırken 2015 model C200d AMG 178 lira para verilir mi bu arabaya dediler.
    Şimdi araba kasa değişmemesine rağmen 440TL oldu.
    O zaman bu tiplerin dediği gibi “178 lira verilir mi yeaaaaaaa bu arabaya” söyleyenleri dinlese idim, şu an gaz pedalı kopan EGEA anca alabiliyordum o paraya.
    İmkan varsa al geç, uçan teneke EGEA’dan da selektör yesen de olur.
    EGEA’dan selektör yemek istemeyen %160ÖTV ödeyerek A45 AMG alabilir.
    Kedi ciğer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 26 Ocak 2020; 12:10:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konfor yok , performans yok fiyat 330 bin TL. Yapmayın hocam .
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Fiyatlardan, teslim süresinden ve indirim oranını bilmiyorsunuz ama aldığınızı iddia ediyorsunuz ?

Nasıl inanalım ?

Ayrıca bence elegance için o kadar ödemekteyse premium sınıf araçlar alınır

Passat Elegance alınmaz

Pasat’a 250.000 TL üstü verilmez kesinlikle alınmaz

• Hocam.
    VW kullanıcıların çoğu arabanın kapısının tok kapanıp kapanmadığına bakıyor.
    Öncelikleri bu.
    Kapı sesi tok ise Passat 500’de eder bunlara göre.
    Boşa anlatma :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Dayı senin 2000 model S serisinden kaç tane satarsak bu arabadan alabileyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Dayı senin 2000 model S serisinden kaç tane satarsak bu arabadan alabileyim?
    Ne alaka şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni cla almak varken a serisi neden

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.