Bildirim
2020 A180d Sedan AMG alınır mı ? (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Muhtemelen alcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hazır yakalamışken sorayım bende 2019 sedan dizel style varquote:
Orijinalden alıntı: ReaLGz
Bütçe yetiyorsa kesinlikle CLA derim yeni tasarımı muhteşem, tam bir coupe. Ama CLAya yetmiyorsa A sedan da tabi alınır neden alınmasın. Bende a180d hb var 2019 style. 2 haftadır kullanıyorum memnunum baya. Kesinlikle dağ grisi alın çok farkediyor. Benim beyaz o yüzden çok kendini göstermiyor dışardan. Özellikle iç dizaynı çok güzel. Yakıt tüketimi de çok iyi 4.5 litre ortalamam var 300km sürdüm 39km ortalamayla çoğunlukla şehiriçi yani.
Aracın sağ ön göğüs yada kapıdan ses geliyor cam titremesi gibi sizde varmı
Ayrıca klima motor ısınmayana kadar ısıtmıyor
Ayrıca yağmur sensörü hassasiyeti kötü otomatik sık modda bile cam tam yağmur olunca oluyor.
A
Bunlar sizde de böyle mi
Ve yakıt çok iyi uzun yol 2.6 yakaladım 2.5 de olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
eco modu standart (kimine göre spor ) moda alırsan klima çabuk ısınır da soğur da.araç performansı direk artar.
işi bilmeyenler aracı bu eco modda dener be arabayı beğenmez.performans için standart moda alıp sürünüz ciddi anlamda performans artışı oluyor.tabi yakıt da çok götürüyor.
sileceklerinde problem vardır göstersen iyi olur sorunsuz çalışıyor normalde.
alacaklar için tavsiye varsa paranız kesinlikle amg almanız aradaki fiyat farkından daha fazla özellik satın alıyorsunuz. -
-
a200 al hocam en azından daha üst sınıf malzemeler ile yapılmış. a180 reno gibi. Ben de a180 ile audi a3 sedan arasında çok git gel yaşadım. a180i hiç beğenmedim audi aldım. -
Anladım hocam teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: dracarys41
eco modu standart (kimine göre spor ) moda alırsan klima çabuk ısınır da soğur da.araç performansı direk artar.
işi bilmeyenler aracı bu eco modda dener be arabayı beğenmez.performans için standart moda alıp sürünüz ciddi anlamda performans artışı oluyor.tabi yakıt da çok götürüyor.
sileceklerinde problem vardır göstersen iyi olur sorunsuz çalışıyor normalde.
alacaklar için tavsiye varsa paranız kesinlikle amg almanız aradaki fiyat farkından daha fazla özellik satın alıyorsunuz.
Anladığım kadarıyla motor ısınmadan klima ısıtmıyor siz de de doğru mu anladım
Silecek için randevu aldım yapacaklarını sanmıyorum servisi pek iyi değil
Hayır hocam plakalık değil eminim ondanquote:
Üstteki arkadaşın dediği gibi hocan. Eco ya geçirirseniz klima uzun sürede ısınıyor. Bindim hemen sıcak üflesin derseniz comfort modda Ac açık yapın. Ac istemiyorum derseniz spora alın öyle de kısmen hızlı ısınıyor.
Kapıdan ses gelmiyor öyle bir problem yaşamadım ama plakalık gevşek falan olmasın hocam dikkat ettiniz mi ona? Benim arka plakadan tıkırtı geliyor da süngerle sıkıştırdım mesela. Kırıkmış değiştiricem bakıma gidince. Yağmur sensörü biraz yavaş dediğiniz gibi ama pek kurcalamadım onu hassasiyeti yüksek moda alıp bakmadım maalesef.
Ve evet yakıt uzun yolda inanılmaz iyi. Ben 90da hız sabitleyiciyle 2.2yi gördüm anlık tüketim. 100e sabitleyince de 3.2 falan gösteriyor.
Motor ısınmayana kadar sıcak uflemiyor sizde de demek doğru anladım demi
-
Silecek için randevu aldım yapsalar iyi yazılımsal sorun yani yağmuru algılıyor sensör sağlam ama hassas değilquote:
Üstteki arkadaşın dediği gibi hocan. Eco ya geçirirseniz klima uzun sürede ısınıyor. Bindim hemen sıcak üflesin derseniz comfort modda Ac açık yapın. Ac istemiyorum derseniz spora alın öyle de kısmen hızlı ısınıyor.
Kapıdan ses gelmiyor öyle bir problem yaşamadım ama plakalık gevşek falan olmasın hocam dikkat ettiniz mi ona? Benim arka plakadan tıkırtı geliyor da süngerle sıkıştırdım mesela. Kırıkmış değiştiricem bakıma gidince. Yağmur sensörü biraz yavaş dediğiniz gibi ama pek kurcalamadım onu hassasiyeti yüksek moda alıp bakmadım maalesef.
Ve evet yakıt uzun yolda inanılmaz iyi. Ben 90da hız sabitleyiciyle 2.2yi gördüm anlık tüketim. 100e sabitleyince de 3.2 falan gösteriyor.
-
Önerir misiniz a Sedan
O paraları Vereceksem 508 e veririm en azından d segmenti .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Motor isinmadan nasil sicak uflesin? Rezistansmi var?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
A200 ile a180 arasında nasıl bir fark var?
Benim kullandığım style araçta bir kaç şikayetim oldu ses ve yağmur sensörü onun dışında şuanlık çok şükür birsey yokquote:
Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker
Önerir misiniz a Sedan
Araç beklediğim konforu vermedi açıkçası ve jantlar daha iyi olabilir bunun dışında 70 den sonra cam açıksa sağ aynadan rüzgar sesi çok geliyor
Genel olarak iyi araç ama hep derim o fiyatı haketmez
Sesli komut olanlarda yazılım problemi var diyorlar
Hb kasasında fare olayınida diyen var
Bir sedan araçta da ortadan gelen bir ses var onunda kaynağı bulunmadı
Bende olan seste servis kontrol ettim çözdüm dedi ama alakası yok kontrol ettiklerine bile inanmıyorum.
Servisini beğenmedim açıkçası ve konfor ses vs var şerit takip de pek kullanışlı değil bizim buradaki yolda
Aracın en çok beğendiğim yönü direksiyonu hassas öndeki yaya ya araca göre frenlemesi arka kamera baya net yakıt iyi ve selektöru çok iyi diyebilirim
Ayrıca otomatik park da iyi ama bazen olmadık yerleri park yeri görüyor
-
Yok demek hocam ondan dertliyim soğukta gidiyorim bir sürequote:
Orijinalden alıntı: onatba
Motor isinmadan nasil sicak uflesin? Rezistansmi var?
Sadece motor diye biliyorumquote:
Orijinalden alıntı: yigit+
A200 ile a180 arasında nasıl bir fark var?
Ayrıca forumda a sedan ana konu olsa çok iyi olur sorunlarımızi birlikte çözmek isterim
Selamlar,
Ben Mayıs 2019 da yeni cla 200 almıştım. Aldığım günden beride çok memnunum. Anlattığınız klima olayı bende vardı. Hemen farketmiştim. Hatta aracın sıcaklık sensörüde düzgün çalışmıyordu. Bir de kamerayla alakalı bir sorunum vardı. Almanyada okudugum haberlerde yeni güncellemeyle bunu hemen hallettiklerini biliyordum. Bende geçen ay serviste güncelleme yaptırdım. Hepsi de çözüldü. Yani bu sıkıntıları zaten almanya bildiği için teker teker ona göre aksiyon güncellemeri yolluyor. Sizin ki içinde güncelleme sonrası bitecektir diye düşünüyorum. Cam titremesi için vs alt bölümlere yan kapı fitillerinin olduğu yere wurth silikon spreyi sıkarsanız halledilir. Ne yazık ki yollar rezil ve araç darbe aldıkça bir de hava koşullarını düşününce bunlar olabiliyor. -
15.000km’de 3000tl bakım ücreti ile km’de 20 kuruş bakıma para ayırmayı göze alabilirsem daha ciddi düşüneceğim. Bir de Şubat ayının sonuna doğru bayiler dertlenmeye başlar. bugün “Kapora alalım ama martta fiyatı şu bu olabilir” diye ahkam kesenlerle tekrar görüşüp net fiyatla araç alacağım. Kasım-aralıktaki şirket satışları kimseyi yanıltmasın. Ocakta da araç olmaması normal çünkü 2020 sayılması için banttan 2020’de inmesi gerekiyor o nedenle ocakta ithal araç olmaz. Eskiden böyle bir sıkıntı yoktu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X