evet, o koltuğa içim gitmişti, doğruya doğru. yapacak birşey yok. param yetseydi de onu değil dsg'yi seçerdim ama yine de. |
2020 Civic Exe Eco’dan 2021 Golf Impressiona Geçilir mi? (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Allons-yHocam golf 8 ile beraber 3 bölgeli akıllı klima orta paket ve üstünde standart oldu golf de.
Ayrıca bir ara bayiye uğrarsanız golf 8in bagaj halısını kaldırmanızı tavsiye ederim. Altında bir halı daha var yedek lastik altında. Yalıtım gerçekten artmış.
abartmışlar gerçekten. golf 7'de var mıydı hatırlamıyorum doğrusu. stepne'yi hiç çıkarmamıştım bile 3,5 sene boyunca.
-
Civiğin karoseri ince ve kalitesiz olabilir evet ama şasisi son derece sağlamdir.
Güvenlik konusunda japonlar, özellikle de Honda asla yamuk yapmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: commandxVw burada da sahtekarlık yapmıştır. Civic kadar diz mesafesi sunmasına imkan yok. Koltuk minderini kısa tutar, kağıt üzerinde yüksek görünür ama pratikte bir işe yaramaz. Golf iç hacim konusunda civic ayarında değil.
boyun uzunsa bir dene, değilse bir arkadaşına denet. golf net daha rahat bir yaşam alanı sunuyor arkada. tabloya bakarsan bel arkasından itibaren almışlar mesafeyi. zaten golf diz mesafesi konusunda sıkıntılı değil, önemli olan hangisi daha uzun olayı değil. c sınıfında diz mesafesi yeterliyse tamamdır, daha fazlasını aramayacaksın. diz mesafesi her iki araçta da yeterli, bir sıkıntı çekmedim ben. ama baş mesafesi olarak benim gibi boylu biri civic'de arka koltukta yolculuk edemez. zaten sedanların %99'u böyle. sw araçlarda arkada baş mesafesi iyi oluşu garanti. hblerde de bazılarında iyi bazılarında kötü. sırf tipi yakışıklı olsun diye mesela leon'da arka baş mesafesini iç etmişler.
-
Vallahi dostum tebrik ediyorum seni derdimi birisi anladi sonunda .Bunu demeyle hondaci mi oldunuz şimdi siz ?
Hayir
Doğruya doğru yanlışa yanlış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağır işsizler fanboylara karşı.
VW mühendislik harikası dsg den tam otomatik aisin e neden geçiyor çok merak ettim. Hatta haberin editörü bunu müjde artık dsg bozulacak diye korkmanıza gerek yok Japon Aisin şanzıman kullanılıyor diye yazmıştı. -
Hani nerede bu haber?quote:
Orijinalden alıntı: pakimeno
VW mühendislik harikası dsg den tam otomatik aisin e neden geçiyor çok merak ettim. Hatta haberin editörü bunu müjde artık dsg bozulacak diye korkmanıza gerek yok Japon Aisin şanzıman kullanılıyor diye yazmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisabartmışlar gerçekten. golf 7'de var mıydı hatırlamıyorum doğrusu. stepne'yi hiç çıkarmamıştım bile 3,5 sene boyunca.
Alıntıları GösterBende yalıtımı bayideki diğer araçlarla karşılaştırırken farkettim hocam. İki olasılık var, ya 2020 yılı ve devamında yeni kasaya geçen her c sınıf ve üstü aracında bagaja ekstra yalıtım koyacak ya da golf kabin sesi açısından bir tık fazla çıkıyordu desibeli azaltmak için ekstra yalıtım kullandılar. Bana ilki gibi geliyor ama.
-
geçilmez attan inip eşeğe binmek olur... pişman olursun...
-
Eşekten inip ata binmek istiyorsanız geçilir.
Tüplü zayıf motor zayıf kaporta ile daha ucuz ve yavaş yolculuk yapıp, yol ve rüzgarın gürültüsünü dinlemek istiyorsnız, bagajım büyük olsun diyorsanız geçilmez.
-
gerçekler acıdır... golf HB civic sedan ama... civic makam aracı golf apaçi...
-
Asla geçmezdim, umarım öyle bi hata yapmazsın..
VW 8 in igrenc tipi var denmis.Kime gore sana gore bana gore gayet guzel tipi var.Zaten 2-3 sonra o da begenilecek.
İgrenc tip nerde var.Anket yapsın Honda eski Model jazz 2015-19 muhtesem tipi olan jazz mı yoksa son model Jazz mı diye sorsun.Sonuc cok bariz cıkar.
MyWorldLife forumda olması lazım Tuplu Civic 50.000 bakımına 3500 istiyorlar diye yazmıs Honda Forumuna dusun 50,000 bakımı ve 3500 lira onun dısında 3000-3200-3300 ler dolanıyor.Amiane tabirle yemisim tupunu, Senede 1000-1500 kar yapıcam diye 1000TL lik bakıma 3500 vericem oldu.
Benim icin arac demek HB demek, Sedanı oldum olası sevmem.Golf e de gecilir ama DSG riskine girmem.
Ben oyle birsey dusunsem acıkcası gider HB Corolla 1.2 Turbo alırdım.
-
O zaman bence üstesinden gelmeye çalışın. 230bin civarına alınabilen araçların 280-290binlik araçlara göre daha çok değerlenme ihtimali var ama bu golf için ne kadar geçerli bilemem. Döviz artmaya devam ederse golfün liste fiyatı 290binlere çıkacak ama bu ikinci ele kolay yansımaz. Otomatik versiyonu 230binlere verseler olabilir.
Araç olarak da donanımlı araçtan donanımsız araç, otomatikten manuel, lpg'den benzine geçiş üzer. Size olumlu fayda sağlayacak iki şey biri fiyat farkı, diğeri de yalıtım olur.
-
Esekten inip Ata binersin
Adam manuel alacak, şimdi başlattırma dsg'ni.
Müdür tamam haklısın da, sadece guvenlik yetmiyor işte.quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35Vallahi dostum tebrik ediyorum seni derdimi birisi anladi sonunda .Bunu demeyle hondaci mi oldunuz şimdi siz ?
Hayir
Doğruya doğru yanlışa yanlış
Ha siradan bir kullanicinin umrunda olmayabilir, lakin bizim gibi otomobile gönül vermiş kişiler için sadece güvenlik yetmiyor. Aracin heryeri, bıraktığı her hissiyat göze gönle hoş gelsin istiyoruz. Kapiyi kapatinca çıkan blop sesinden, arabayi kurularken bezin altındaki saçta hissettiğin tokluğa kadar her anlamda iyi hissettirmesini bekliyoruz.
İşte çakal almanlar tam bu noktada ayriliyor digerlerinden... İşi çözmüşler ve en alt segment arabalarinda bile bu saydigim noktalara çok onem veriyorlar. Vag grubunda sirf kapı kapanış seslerini ayarlayan akustik uzmani ses muhendisleri mevcuttur mesela.
Standart araç üreten japonlar için bunlarin hicbir önemi yok. Onlar için onemli olan araba olabildigince basit olsun, saglam olsun, uretimi kolay ucuz ve hızli olsun vs bu moddalar. Aman ali riza efendi macera aramayalım, ağzımızın tadı kacmasın modundalar yani :))
Japonlarda bu tarz detayciliklari lexus, acura vs gibi premium modellerde bulursun anca.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X