Şimdi Ara

2020 Civic Exe Eco’dan 2021 Golf Impressiona Geçilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
5.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Civic'ten golf'e geçilir, sıkılınca tekrar civic'e de geçilir

Farklı araçlar kullanmak güzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

İyi ki otorite siz değilsiniz.

• Pkk destekcisi Almanlarayatirim yapmak isteyen giden almanlarin bir tarafini opebilir diyeceklerim bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: antizero

İyi ki otorite siz değilsiniz.

Beni bilen bilir. Bundan seneler önce, 2009 - 2012 yılları arasında seneler süren meşhur DH Otomobil Genel 1. Meydan Muharebesinde bu forumda VW müridlerine karşı en sert ve ölümcül harekatları düzenleyen komutanlardan birisiyimdir. Leşim çoktur. Hatta o dönemki lakabım Vagsavar Stalin idi.

Ama bu konuda gayet ciddiyim. Golf, sanki passatin hb si gibi bir mentalite ve titizlikle uretilen bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 13 Nisan 2021; 19:21:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü geçilir... Neden geçilmesin... Arkana bile bakma, Keyfini çıkar...

• Otomobil işi ihtiyaç ve bütçe işidir. Bence sadece civic değil, herhangi bir japon veya uzakdoğu otomobilinden avrupa otomobiline her geçiş mantıklıdır.

Over and Under vardı, Octavia RS li. N'oldu o?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Golften iki tane civic çıkar olmasin o.

Konuya gelince, son kasa yerine 7.5 Highline al, D segment ayarinda HB arabaya bin derim.

Zira Highline golf7 passatin hb si gibi bisey, aralarinda zerre kalite ve yalitim farki yok.

Alıntıları Göster

B6 2.0 tdi sahibiyim golfe D segment ayarı falan demek için ya beyinsis veya daswagen olmak,ya da üç kilo rakı içmek lazım.ilk virajda görürsün segmenti.

Civicten golfe geçilmez.

Civic yol tutuş direksiyon çok yol yapıyorsanız lpg konusu iç genişlik tasarım bagaj falan çok ötede golften.

Golfun tek artısı yalıtım,baska cacığı yok.onu da iyi bir yerde civice yaptırırsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Over and Under vardı, Octavia RS li. N'oldu o?
    Ne olacak savaşı kaybedince intihar eden hitler gibi yeraltinda kendini banlatti cekti gitti.

• Vw burada da sahtekarlık yapmıştır. Civic kadar diz mesafesi sunmasına imkan yok. Koltuk minderini kısa tutar, kağıt üzerinde yüksek görünür ama pratikte bir işe yaramaz. Golf iç hacim konusunda civic ayarında değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

B6 2.0 tdi sahibiyim golfe D segment ayarı falan demek için ya beyinsis veya daswagen olmak,ya da üç kilo rakı içmek lazım.ilk virajda görürsün segmenti.

Civicten golfe geçilmez.

Civic yol tutuş direksiyon çok yol yapıyorsanız lpg konusu iç genişlik tasarım bagaj falan çok ötede golften.

Golfun tek artısı yalıtım,baska cacığı yok.onu da iyi bir yerde civice yaptırırsin.

Alıntıları Göster
    Sakin ol şampiyon. Boşuna hırslanma gelmeyeceğim davet ettigin face grubuna.

Taner Göde ye benden selam.

• quote:

Sakin ol şampiyon. Boşuna hırslanma gelmeyeceğim davet ettigin face grubuna.

Taner Göde ye benden selam.

Alıntıları Göster

Face grubuna sadece seni davet etmedik arkadaşım,forumda troll st fanboy olmayanları davet ediyoruz.

Golfe D segment ayarı falan diyeceğini bilsek seni de etmezdik pişman olduk özür dileriz:D

Aleykum Selam

Denizkubi de az uğraşmıyordu onunla.

• quote:

:)) Müdür yazdığın farkların hepsini ben de biliyorum. Ben kalite, titizlik ve işçilik açısından passattan farki olmadığını belirttim. Highline diye ozellikle belirtmemin sebebi ise alcantra koltuklar.

O koltuklar olmadan ne passat ne de golf alınmaz.

Alıntıları Göster

Golfte alakantra koltuklar highline değil, comfortlineda var. Golf alakantra koltukları şahsen beğenmiyorum ama highline koltukları gerçekten güzel.

Diğer konularda aynen, kalite ve işçilik aynı. Rögar çukurundan geçmek golfle bir zevk resmen. Tangırtı tungurtu yok. Tak tak diye geçiyor

• commandx C kullanıcısına yanıt

Uzun bir insan olarak ön taraf net geniş golfte. Astra ile birlikte premium olmayan araçlarda zirveye oynar. Zaten bildiğim kadarıyla golfde, passatla aynı platform kullanildigindan on koltuklara kadar passatla aynı. Aks uzatması arka tekerin on tarafından yapılıyor diye biliyorum.

Ben bekar olduğum icin arka hacme pek dikkat etmedim. Golfün arkası geniş ama civic gibi bir araca göre nasıl merak ettim. Kagit üstünde golf daha geniş duruyor. Yakit tüketimi, egzoz emisyonu gibi kolaylıkla yalan söylenebilecek bir konu da değil. Binen anlar zaten. En azından golf 7 ve civicte bu durumu tecrübe eden varsa paylaşabilirse sevinirim. Merak ettim doğrusu. Şaşırdım açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Face grubuna sadece seni davet etmedik arkadaşım,forumda troll st fanboy olmayanları davet ediyoruz.

Golfe D segment ayarı falan diyeceğini bilsek seni de etmezdik pişman olduk özür dileriz:D

Aleykum Selam

Alıntıları Göster
    Yav shadowgeist bi yürü git işine allsen

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Golfte alakantra koltuklar highline değil, comfortlineda var. Golf alakantra koltukları şahsen beğenmiyorum ama highline koltukları gerçekten güzel.

Diğer konularda aynen, kalite ve işçilik aynı. Rögar çukurundan geçmek golfle bir zevk resmen. Tangırtı tungurtu yok. Tak tak diye geçiyor

Alıntıları Göster
    Adini karistirmis olabilirim ama aynen highline in koltukları ciddi derecede c segmenti icin aşırı fazla. Takdir ederim o yönden.

Bu arada tak tak degil de, blop blop daha uygun olur sanki

• quote:

Yav shadowgeist bi yürü git işine allsen

Alıntıları Göster

Bak basit bir işlem var

Şikayet

Üye fake

Yönetimden cevap

Daha önce çok denettim bunu diğer vatandaşlara ağızlarının payını aldılar

Bak eleştirdiğimiz yönetim ha,dostları da değiliz

Hemen şikayet et banlasınlar :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.