|
2020 Jeep Compass, yeni benzinli ve dizel motorlarıyla Türkiye'de
-
-
Şu arabaya direk olarak Egea'dan alınan direksiyon da konmaz ki be arkadaş ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Downsizing gibi downsizing. Gerçekten de can sıkıyor şöyle bakınca. Ayrıca buradan şunu da çıkartmalıyız; gelecek egea versiyonlarında buna benzer bir multimedya ekranı göreceğiz demek ki...
-
350 bin TL ye satılan araçta manuel vites olması kabul edilemez
quote:
Orijinalden alıntı: kkvan
350 bin TL ye satılan araçta manuel vites olması kabul edilemezNeden hocam ?
Mesela VW Tiguan , bol bol satıyor 2. Eli 300.000 TL üzerine dizel manuel hepsi
2017 yılında ilk kez tanıtıldığında lansman fiyatı 190 bin TL idi. Hey gidi günler hey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 1 Ağustos 2020; 19:36:35 >
-
Sanmam yine aynı tarz devam ederler sadece üst donanımlarda gelen tablet ekran alfa romeo guilietta'daki gibi olur ki o bundan daha güzel benim fikrimce :)
Kendi ülkesinde 22.500 dolar bu araç ,
Bizde 50.000usd ,tipini seveyim
-
Dış tasarımını çok beğeniyorum ama iç tasarımı da bir o kadar beğenmiyorum
-
Hala Amerikanlara yüksek vergi var mı? Birde
quote:
Orijinalden alıntı: Takoz Recep
Şu arabaya direk olarak Egea'dan alınan direksiyon da konmaz ki be arkadaş yaPlatformları da aynı, bence sorun yok
Araç fena değil ama xenon far sanki sadece en üst donanımda mı var? Öyleyse çok kötü olmuş. 320+ bin tl para ver halojen far al!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 2 Ağustos 2020; 19:46:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyati rakiplerine göre uygun bence
-
google docsOtomobil Tercih Anketihttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfeyNiuo02r7q2gU6iEn8_R9i5k-vmDLbCr1gcmsqvn7TCk9g/viewform?usp=sf_link
-
%120 olan oran %60 a düşürüldü o devam ediyor %60 oranında fazla vergi alınıyor bu korona sürecinden sonra düşmeside pek mümkün değil.
-
314 bin liraymış kendi ülkesi olan amerika da çöpçüler falan satın alıyor bunları ülkeye bak devalüasyon olmuş kimsenin haberi yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: usb
Hala Amerikanlara yüksek vergi var mı? BirdeBu araç İtalya üretimi.
-
seçenek olarak koymuşlar.. ki ben manuel tercih ederdim
-
Yeni aldım 2018 dizel 1.6 manuel performansı ve kalitesi cok iyi yolda yardımcı bir şöferiniz var yanınızda birde herkes gözden kacırıyor çarpışma önleyici bir özellik çokkkkk önemli otobanda şeridinden çıkmadan gidebiliyor mesela bizzat test ettim, ayrıca çok kalıplı bi araç güven veriyor, 180 ile gidiyon hiç tel üstünde kalmıyosun mesela elimden cok sayıda araç geçti bu rahatlığı birtek bmw 530 da hissettim, araç çok güvenli ve zenginliğin abidesi diyebilirim. ben not20 ultra cep kullanıyorum yansıtıyorum ve cok hızlı cevap veren dokunmatik ekranı mükemmel, anahtar çıkarmanıza gerek yok mesela sizin anahtar cebinizde olduğunu biliyo resmen aç gir bas düğmeye çalışsın yürü git, aynalarda kör nokta uyarı sistemi yanıyor mükemmel bir güvenlik mesela aracın 4 tarafında güvenlik var yaklasanı anında uyarıyor, Daha ne olsun bu gün 1 milyon lira denilen araçlarda da bunlar var yani.Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen sifiraracal.com’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. https://www.sifiraracal.com/ Detaylı bilgi için : https://www.sifiraracal.com/yardim/gizlilik-sozlesmesi
Şu arabaya direk olarak Egea'dan alınan direksiyon da konmaz ki be arkadaş ya
|
Neden hocam ? Mesela VW Tiguan , bol bol satıyor 2. Eli 300.000 TL üzerine dizel manuel hepsi |
2017 yılında ilk kez tanıtıldığında lansman fiyatı 190 bin TL idi. Hey gidi günler hey.
|
350 bin TL ye satılan araçta manuel vites olması kabul edilemez
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X