Şimdi Ara

2020 kasım 65 inch tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese,foruma yeni üye oldum arkadaşlar.65 inch tv almak istiyorum cidden bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen?

• oyun oynamıyorum
    • bazen netflix
    • bazen de kızım icin youtube.

Hiç bir markanın fanı degilim ama sony bence bu işte iyi.Ama rahatsız eden durum lu; bir magazaya gidiyorum 8 marka satıyorlar sürekli bir markayı övüp diğerlerini yeriyorlar.Tamam belki prim filan alıyor o ürün icin ama ben yine de etik bulmuyorum.Lg ye karsı degilim ama bu ara sürekli lg reklamı yapılıyor anlamadım.Yılların philips'ine yumatu dan daha kötü diyen satıcılar gördüm bu kadar da pes artık... Şimdiden değerli zamanını ayırıp fikrini belirtecek kişilere teşekkürler iyi günler.

• Öncelikle foruma hoşgeldin...

65 inç performanslı bir panel beklentisi içindeysen bu panellerin fiyatı 10000 den başlıyor

Senin Max bütçe kriterin nedir?

Eğer bütçen 10binden aşağı ise ebattan taviz verilmesinden yanayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkürler.Beklentim sanırım performanslı olmuyor cünkü oyun oynamıyorum,sadece netflix kullanacağım.Hocam birde tüm satıcılar internete gireceksen sony,philips çok kötü samsung eh lg süper diyor.Siz ne düsünüyorsunuz?10.000 olabilir tabii ama daha düsük olsa daha iyi olur:)mesela

bu indirimde görünüyor h.b sitesinde Philips 65PUS7805 65'' 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD LED Smart TV

65 olmasa da Philips 58PUS8505 58'' 146 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV

indirimde.Bu marka çokmu kötü hocam?özellikle internet performansı?

• https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/580125-583214/sony-kd-65x7055_sony-kd-65xh8096/

inceleyin eğer 50 hz alacaksanız 8096 yok daha iyi tv derseniz ebatı düşürüp 100 hz sony lere bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wquzun -- 7 Kasım 2020; 22:8:0 >
  • ebatı düşüremem tv nin yeri belli ,ufak çok kötü görünür.Bugün gittim baktım hepsi güzeldi ama dedigine göre philips'in en üst olanıymıs bayagı iyi anlattı bende cok gegendim.

https://www.philips.com.tr/c-p/65PUS8505_62/8500-series-ambilight-3-tarafli-4k-uhd-led-android-tv

siz ne düsünüyorsunuz bu model ile alakalı @dallass ve @wquzun ?

• @dallass hocam merhaba nasılsınız? 3 gün önce 65tu8000aldım paneli arızalı çıktı iadeye gitti.tu8000 yerine Qled 65Q60R ile philips 8505 arasında kaldım.1000 lira kadar samsung pahalı.Fikrinizi paylasır mısınız?ya da baska marka 65 inch.max bütce 10 bin.Tesekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: svenni sterki

@dallass hocam merhaba nasılsınız? 3 gün önce 65tu8000aldım paneli arızalı çıktı iadeye gitti.tu8000 yerine Qled 65Q60R ile philips 8505 arasında kaldım.1000 lira kadar samsung pahalı.Fikrinizi paylasır mısınız?ya da baska marka 65 inch.max bütce 10 bin.Tesekkürler

Maddi açıdan çok zorlanmayacaksan tabiki 65Q60T almalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok zorlamayacak ama ellerinden yok başka şehirden getireceklerini umuyorum.Biraz arastırdım 65Q60T 2019 model imiş.Kapalı kutu bulamazsam b planı olarak philips 8505 kötümü?oyun oynamıyoruz.

• Konuya marka, model olarak değil ama bir gün mutlak lazım olur düşüncesi ile şunu yazmak isterim.

15 yıl kadar OEM PC ile uğraştım, monitör olarak hep phılıps verdim ama LG monitör ile bir kaç sıkıntı yaşadığımda gördüm ki servisleri muhteşem. ( idi )

Son yıllarda ise en başta Müşteri hizmetleri rezalet, kurumsallık kötü.( Ortadoğu iş merkezlerine 3-5 defa gitmişliğim var )

LG den sırf satış sonrası hizmetlerinden dolayı bile uzak durmak lazımdır.

Samsung ise genelleme içinde iyidir, ulaşılabilirdir, müşteri hizmetleri çözümlemeleri daha akılcıdır.

Daha önce Ufuk ATİK yönetiminde iyi idi ama şimdi Volkan ÖZ ( inşallah soyadı doğrudur ) çok iyi yerdeler.

Samsung pek çok firmadan kat ve kat iyi servis hizmeti vermektedir.

Benim terciğim kesinlikle SAMSUNG.

• Ben de Philips 9435 önereceğim bütçe elveriyorsa. Artıları eksilerinden çokfazla bana göre. :

https://forum.donanimhaber.com/philips-55-65-pus-9435-inceleme-ve-android-tv-faydali-bilgiler--146416671

• Merhaba hocam ne karar verdiginiz acaba, ben Samsung 65tu8500 tv aldim ama görüntü olarak pek istedigim performansi alamadim 8000 civari bir tv oneriniz varmidir acaba

• @dallassmerhaba, bende bir televizyon alıcam ancak 3-4 tv arasında kaldım. tavsiyeniz varsa dinlerim.

1-lg65un7100lb

2-iyi bir indirime girerse lgG 65NANO796(bu en iyisi gibi) veya lG 65UN8100

2-samsung 65tu7000

3-philips65pus7805

lg nin kumandası ve kalitesi ön planda, samsung görüntü kalitesinde daha iyi gibi, philips ambilight özelliği çok güzel gibi ama bilemedim. uydu yayınından normal kanalar izlenecek ve arada kardeşim netflixden film dizi izleyecek. genel kullanım olacağı için ucuza vestel veya toshiba 65 inçi alıp geçsek mi bilemedim.

• Selam arkadaşlar,
    Bende TV alma arefesindeyim ama bir türlü karar veremedim...
    1-lg65 71un/74un/81un serileri
    2- lg 65NANO796
    3-philips65pus8505
    Kullanım amacım Dizi / Film, YouTube, IPTV kısaca multimedya ağırlıklı olacak...
    Bu modeller içinde hangisini seçmeli? Bütçeyi 8000 e kadar zorlarim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.