|
2020 Mercedes-Benz S-Serisi arka yolcular için de hava yastığı sunacak
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Güzel araba nasıl berbat edilir, nasıl çöl bedevisine çevrilir işte canlı örneği. Teknoloji mükemmel olsa da abi nedir bu tasarım ya? A serisine çevirmişsiniz, o eski karizmatik, heybetli halinden eser yok. Hayır yabancı insanlar da eleştiriyor ama anlamadım yani.
-
dediginiz gibi mukemmel tasarimdan vazgeçdiler cunki artik tasarimi degismek zorundaydi ama musteriye ayni tasarimi surekli sunamaz degisiklik yapmak zorunda ama opsiyon ve konfor olarak eskisinden daha iyi
-
S-klasse dediğimiz araba kendini arka stop lambalarından bile belli ederdi. Arkadan bakınca A-Limousine görüyoruz, yazık ettiler seriye.
-
İçi mekanı görünce ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VETERINARY -- 26 Temmuz 2020; 12:19:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir şey şimdiye kadar olmaydı. Bu arada dış tasarım olarak s serisi gibi durmasa da, iç tasarımı çok iyi buna da laf edenler neyin kafasını yaşıyor anlayamadım.
-
dış tasarım A serisine benziyor ve bu tasarım güzel bir tasarım fakat S serisi A ya benzememeli diyenler haklı S serisi daha özel olmalı.
iç tasarım yukarıdaki arkadaşın attığı gibi kusmuk... 2 trilyon verip hız göstergesini tabletten görmek istemem açıkcası
-
Her nesilde eleştiriliyor 2013'te çok iyi hatırlıyorum herkes yabancılarda dahil o iki ekran ne öyle o güzelim tasarımı neye çevirmişsiniz falan diyordu yıl sonunda herkes mükemmel araba abi ya diyecek adım gibi eminim (Bu arada Mercedes hayranı değilim sadece olanı söylüyorum)
-
7 senede bir mercedes sektörü tokatlıyor S serisiyle. O sene bu sene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Tesla'nın 2012 de koyduğu dikey kocaman ekranı koyarak sektörü tokatlıyor :D
-
Diyanet işleri başkanı bunu beğendi.
Sığ bakış açısıyla bu tür yorumlar yapılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: haberelectroSığ bakış açısıyla bu tür yorumlar yapılabilir.
Hocam senin ne fanı olduğunu herkes iyi biliyor şu tasarımı BMW yapsa günlerce yerden yere vuruyordun ;)
-
Nesi var tasarımın
Kötü özellikle içi bu şekilde çıkarsa gerçekten kötü yani.
-
BMW de yıllardır olan özellik. Bayağı kastilar ama 7 varken satmaz hatta yeni S serisinin dengi 5 Limousine olur.
Hangi BMW de var
Tesla'da mercedes'in cam açma tuşlarını ve vites kolunu kullanıyor. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SayınOzi -- 27 Temmuz 2020; 19:28:55 >
Cihazın kralıdır, gerisi anca taklit eder...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Diyanet işleri başkanı bunu beğendi.
|
Güzel araba nasıl berbat edilir, nasıl çöl bedevisine çevrilir işte canlı örneği. Teknoloji mükemmel olsa da abi nedir bu tasarım ya? A serisine çevirmişsiniz, o eski karizmatik, heybetli halinden eser yok. Hayır yabancı insanlar da eleştiriyor ama anlamadım yani.
|
İçi mekanı görünce ben.
|
dediginiz gibi mukemmel tasarimdan vazgeçdiler cunki artik tasarimi degismek zorundaydi ama musteriye ayni tasarimi surekli sunamaz degisiklik yapmak zorunda ama opsiyon ve konfor olarak eskisinden daha iyi
|
Benzer içerikler
- instagram giriş web
- gif yapma
- instagram taslak silme
- fotoğraf boyutu küçültme
- iphone zil sesi değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X