mimarlık ve inşaat geçen sene gibi bu senede düşme gerçekleştirir mi yoksa eski günleri kavuşur mu 41 bin sıralama ile 40 bin deki mimar sinan ve 45 bindeki yıldız teknik mimarlıgı tercih ettim sizce bu bölümlerin bu sene kaderleri nasıl olur forumlara bakınca bu bölümleri tercih eden pek kişi görmedim
Msgsü çok güzeldir hocam pişman olmazsınız eğitim anlamında. 45k olur bence msgsü. Yıldız 50k falan
-Shepard-
kullanıcısına yanıt
ben de dün 23:59 a kadar gelir diye düşünüyordum sıralamasında 1k gerideyim diye şimdi ya gelmezse ileri giderse diye düşünüyorum pesimistlik var hafif galiba inşallah dediğiniz gibi gerilerde gireriz rıhtımda uzaklara dalıp dalıp çizimi yaparım
Gerceklestirecek hocam off odtu insaat gelecek galiba
zevk-imezunZ
kullanıcısına yanıt
Benim istediğim yere giriyorsunuz hocam. Kıskandım biraz :D Ben cesaret edemedim ne yazıkki. Umarım gönlünüzce olur
sen şu 1. sıraya odtü inşaat yazan arkadaşsın di mi kanka valla forumlarda geziyorum inşaat mimarlık yazan yok aman dikkat et en kötü hazırlıgı orada okuyup 1 sene ingilzice kasarsın merkezi yatay geçişse istediğin yere geçersin
zevk-imezunZ
kullanıcısına yanıt
Evet o mal benim
Keske itu de yazsaydin gelirdi belki
:D
itü de yazdım türkçesini ancak 28 binde 41 bine geriler mi bilmiyorum.... ben mimarlık yazdığım için sanki mimar sinan bile 30 binle kapatcak gibi ggleiyor
+
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme