Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.425
Cevap
211
Favori
737.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim, umarım herkes aracını kazasız belasız, doyasıya iyi günlerde kullanır.
  • Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Şimdiye kadar ki paylaşımlarda, herkesin aracının rengi farklı. Gökkuşağı forumu gibi oldu. Paylaşımlar da ileride çok renkli olur umarım. Herkese kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Benimki eh rengi fena değilmiş diyen çıkmadı henüz. 10 kişiden 6-7 tanesi oo çok güzel harika derken, 3-4 kişi ise b.. gi bi diyorlar. Ortası yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renkler tartışılmazmış. Vitesin olduğu bölümün harf aydınlatmaları yok galiba bu araçta. Acaba menüden açılıyor mu diye baktım bulamadım. Göstergede var gerçi ama aklıma takıldı.
  • Kaça aldınız Clio 5 Icon ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet vites aydınlatması yok. Birde göstergede D de iken, hangi viteste olduğunu gösterse iyi olurdu bence. Bazı arabalarda var. Birde en çok canımı sıkan şeylerden birisi iç aydınlatma. Ön taraf tamam güzel. Beyaz ışık çok güzel aydınlatıyor ama arka koltuklar için aydınlatma yok ve öndeki ışık arkaya geçmiyor. Arka koltuktan bişey alacağım zaman telefon ışığını açmak zorunda kalıyorum. Kaç paralık maliyet ki, koymuyorlar anlamıyorum. Birde full olanından aldık güya. 80-90 model arabalarda bile varken 2020 model bir arabada olmaması saçmalık.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Benimki 1.3 130bg. 17" jant, parlak orta sütun, iç ambiyans aydınlatmalı hali ile 163.700tl ye aldım.

Hayırlı olsun

Mart’ta daha uygun fiyatlara sarılmıştı sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet hocam, kapıya kadar getirecekler. :) Gezenadam üzerinden yaptırıyoruz işlemleri. Şahıstan alıyorum, showroom değil benimki.

Beyaz renk, 16 jant, opsiyonel donanım bulundurmayan standart Icon donanım.
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Ben alırken standart donanım 16" jant, 1.3 icon deniz mavisi 158.000 idi ama saydığım özelliktekini aldım. 5.700tl lik farka değer mi derseniz göreceli bir durum. 17 jant dışındakiler olmasa da olurdu.

• Bu arada arkadaşlar, aracı uzun süre kullanmak için almadım. Captur geldiğinde ona geçiş yapacağım. Eski araç talihsiz bir kazada pert oldu, geçici bir araç olarak aldım. O yüzden opsiyon falan hiç bakmadım. Biraz da Captur'a ön hazırlık olacak. Benim gibi Captur bekleyenler varsa, arada güncel bilgileri paylaşırsa sevinirim.
    Leon'un vardı vites konsolu aydınlatmaları. Hem D konumunda iken vitesin kaçta olduğunu da gösteriyordu. Ama hayalet gösterge yoktu. Eylül 2018 üretimlerinden itibaren hayalet göstergeyi o donanım seviyesinde standart hale getirdiler. Onda da direksiyonda vites kulakçıkları yoktu. Opsiyoneldi. Ben de olan aracı almıştım. Vitesi manuel konumuna alıp vites üzerinden artı eksi yapılıyordu. Sport moda vites kolu üzerinden geçilebiliyordu. Clio 5'te arka tavan ve yan aydınlatma yapmamaları saçma olmuş gerçekten. Arka havalandırma beklemiyorum zaten de, çift USB şarj çıkışı da olsa fena olmazdı. Çoğu C segmenti araçlar da bile yok gerçi bu arka USB şarj çıkışları. Önden tavandan eşya gözüne yansıyan küçük ambiyans aydınlatma bile varken, arkada hiç bir aydanlatmanın olmaması saçma olmuş.

Ben bir de önlere kapı eşiği aydınlatması taktırdım serviste. Araca ön taraftan binerken bile ışıl ışıl. Arka camlar da siyah olduğundan, kapkara efsane bir durum ortaya çıkıyor.

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    B-Suv istiyorsanız, yeni 2008'e baktınız mı hocam?
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Sıfır mı araç? Yoksa biraz kullanılmış 2. el mi?
  • zevkler ve renkler elbetteki tartışılmaz ama captur mutlaka çok daha yüksek bir fiyata çıkacaktır. bu seferde alternatifi artıyor. en basitinden 2008 güzel olmuş beğendim. suv konusunda şahsi görüşüm şu. 4x4 olmadıktan sonra suv almak istemem. 2 yıl sorento vardı mesela. inanılmaz keyifli bir jip. dağların tepelerinde gezdim ama vergisi ve 2500cc motorun mazotuna daha fazla dayanamayarak satmak zorunda kaldım. 80lt mazot ile şehir içi 600km, şehir dışı 700-750km ancak gidebiliyordum. hesabını siz yapın :))
    Yedek lastik varsa aracınızda, o da satış fiyatına ekleniyor hocam.
  • doğru. yedek lastik yazmazyı unutmuşum. tam boy yedek lastikte vardı bu fiyatın içinde. :)
    leon çok beğendiğim bir araba (özellikle FR) ama kullanmak nasip olmadı. 2 arabayı da bilen birisi olarak leon dan sonra clio nasıl? normal şartlarda leon daha atak, yere daha sağlam basan, 0-100 ü 8 saniye olan, 230km leri gören bir araba iken, özel değilse eğer clio ya geçme nedeniniz nedir?
    Sıfır sayılır, bayiden eve götürülmüş sadece. Kullanılmış olsa bir şekilde ben de getirirdim ama çekici olması daha iyi. Garajda duracak zamanın büyük kısmında.

Ek: 2008 baktım. İstediğim araç hiçbir zaman stoklara girmedi. 3008 de öyle. Dolayısıyla vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 23 Nisan 2020; 23:42:12 >
    Hocam SUV konsepti o kadar değişti ki, 4x4 falan artık öncelikler sıralamasında en diplerde yer alıyor birçok insan için. PSA grubundaki uyduruk grip control gibi görece çok az maliyetli, basit şeylere bile bakmıyor insanlar. 4x4 ciddi maliyet. Bakacağım son şey bile değil.

Captur çıktığından beri takip ediyorum. Tasarım olarak Clio daha ne kadar güzel olabilir sorusunun cevabı bence bu araç. Yüksek Clio da denebilir. Lakin özellikle arka tasarımda ciddi fark var. Bizde Icon donanımdan yukarısı olmuyor. Gönül isterdi ki Initiale Paris gibi donanımlar da olsun ama olmuyor. Kesinlikle sipariş vereceğim donanım paketi olurdu.

Şehiriçi-şehirdışı uzun süre 3008, DS7 tecrübelerim oldu. Tercihim her daim yüksek ve konforlu araç olacaktır. Bu iki araçtan sonra SUV'da karar kıldım zaten, öncesinde yoktu aklımda. Bu arada Initiale Paris'in güzelliğini paylaşmamak da olmaz;

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.