Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (439. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.677
Cevap
220
Favori
764.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Start stop'u kalıcı olarak kapatmak için akü üzerindeki fişini çekin diye bir bilgi okudum. Doğruluk payı var mıdır deneyen var mı?

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Arıza düşer ekrana o şekilde. Gizli özelliklerden kapatılabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

özelliklerden kapatınca geri açılmıyor diye biliyorum, bence hiç kurcalama bindiğinde bas kapat, alışıyorsun zaten...

• Clio 1.0 Tce 2023 model 90 beygir manuel (keyifli)

İstanbul - Antalya arası 720km (güzergah İstanbul - Bursa - Eskişehir - Afyon - Antalya)

Tüketim 6.0lt/100km

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

İlk 300 km 140 sabit hız. Son 420km 3/4lt arası benzin harcadı. Kokladı benzini son 420km’de. Gece yolculuğu..

Tamamı istanbul/antalya arasında kullanılmadı bu arada. 330km civarı da istanbul’da şehiriçi ve köy yollarında (çatalca yolları) kullanıldı uzun yol öncesinde. Araba da 3 kişi + bagaj dolu.

1400tl’lik benzin alıp doldurmuştum depoyu Antalya’ya son 420km kala, 420km yolu gittim hiç benzin almadan üstüne bir 540km daha giderim diyor araba. Seviyorum bu Clio’yu. Togg alternatifini yapana kadar kral budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 29 Haziran 2024; 15:26:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaputu açınca akümün arkasında çok fazla bi hava akılı geliyor biyerden . Ama tam çözemedim . Fotoğrafta gördüğünüz gibi kablodaki kağıt hava akımından sürekli oynuyor bu normal midir ? Ayrıca gözüken arkadaki gri metal parça nedir ?

• -hay@let- kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, sorunun kaynagini bulabildiniz mi? bende de ayni problem var aracim 1.0 sce 65 binde. Ayni sekilde contadan supheleniyorum.

• PiRGoN_RoG kullanıcısına yanıt
    Bakım zamanı geldi diye serviste bakım yaptırdım. Böyle bir olay yaşadığımıda anlattım kontrol ettiler kaçak bulamadılar hava yapmış olabilir siz yinede ara ara gözle kontrol edin dediler. Yaklaşık 15 gündür sorun tekrarlamadı kendini.

• Merhaba,

1.3 TCE Clio sahibiyim. Zaman zaman "egsoz emisyon ölçtürün" uyarsı alıyoum bu konu hakkında bilgisi olan var mı neden olabilir bu sorun?

• Dönüşte de uzun yolu (900km) tercih ettim. Biraz hızlı gitmiş olabilirim + klima. 2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] 7.3lt/100km oldu.

Clio ile 80/90km hıza sabitleyip hemen hemen Türkiye’nin her yerine tek depoyla gidersiniz. 2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]  Altın oranı bu hızlar Clio’nun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 1 Temmuz 2024; 8:48:58 >
  • Orijinal reno parçaları bulabileceğimiz bir site var mı?

• BFGKLDQS2D B kullanıcısına yanıt

Akbay Renault

• Lewos1514 L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Polen filtresi mi değiştirmek zormu yeri neredeydi

• BFGKLDQS2D B kullanıcısına yanıt
    Torpido arkasında yolcu koltuğunun önünden içeriye doğru bakarsanız görürsünüz.

• Arkadaşlar merhaba .

Clio 5 CVT şanzımanın davranışı nasıl sizde ?

Trafik olmayan düz yolda deneme yaptığımda ;

Sıfırdan hareket ettiğimizde gaza çok basmadığımda devir 2000-2200 seviyesinde sabit kalıp hızlanıyor . Vites atma similasyonu yapmıyor.

Hız 90-100 km/h 'ye ulaştığında devir 2500 civarında oluyor . Hızlanmaya devam ederseniz devir yükseliyor.

Gaza daha fazla basarsam ( kökleme değil ) gaz belli bir seviyeden sonra, sanırım spor moda alıyor ve 2500-3000 devir civarında vites atma similasyonu yapıyor .

Yani bu vites atmayı gaza biraz yüklenince yapıyor . Sakin kullanımda yapmıyor.

Sizde de durum bu şekilde mi ?

• Arkadaşımda bir iki ay sonra clio alma durumu var, bu GSR 2 düzenlemesiyle birlikte geri görüş kamerası zorunluluğu olduğundan artık multimedyasız clio olmayacak anlamı çıkar mı? bende şirket aracı clio joy var ekran yok radyo var.

• Arkadaş ortadaki kasnakta su veya yağa benzer bişey var . Bi fikri olan var mı ?

• Merhaba, makyajli clio’da ortalama hız ve anlık tüketim (lpg tüketimi) yok mu acaba ?

• Enes1211 E kullanıcısına yanıt

devirdaim kaçırıyor büyük ihtimal, hemen değişmesi lazım, su seviyesini kontrol ederek servise git, bu şekilde fazla kullanma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 10 Temmuz 2024; 0:16:3 >
  • 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.