Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (440. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.677
Cevap
220
Favori
764.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantiden mi değişiyor peki ? Değilse de ne kadardır ? Bi bilginiz var mı ? Teşekkrüler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Enes1211 E kullanıcısına yanıt

Garantiden değişir. Malzeme 2400 TL

• arkadaşlar 2022 2023 civarı 1.0 tce joy touch veya ikon bakabilirim, hayatım boyunca hep hyundai kia kullandım sorunsuzluğuna alıştım sizce beni üzermi ? çünkü doluluk oranı turbo motorlu olunca en uygun fiyatlı seçenek clio

• mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

kardeş 3 silindirli hiçbir markayı alma diyeceğim ama yapacak birşey yok ne yazıkki, devir değişiyor artık... uyarsa 1.3 tce bak her türlü rahat et...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 10 Temmuz 2024; 15:8:34 >

Icon alırsan gayet dolu ve konforlu rahat edersin üzmez. Aralardan makas atayım uçayım kaçayım tarzı bi kullanımında yoksa gayet güzel gidiyor 3 senedir kullanıyorum. B segment ama C segment gibi iconlar.

Merhaba. Bende 2022 XTronic Beyaz Touch var. 2023 ocak çıkışlı. Düşünürseniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kasko şirketi daha iyi Renault araçlar için tavsiye edebileceğiniz firma var mı ?

• oguzsarli O kullanıcısına yanıt

Allianz, Anadolu, Ak, Axa iyidir, ama pahalı çıkıyor. Ray, Zurich daha uygun çıkıyor ikinci basamak olarak alınabilir maisi aradığımda bir sıkıntı oluyor mu diye hayır demişlerdi. Ben ilk 3 sene Axa yaptırmıştım fiyat uygun vermişti bir kere kullandım onda da sıkıntı çıkarmadılar. Ama dolu onarım sonrası 4. sene fiyat arttırdı ben de bu sene Zurich e geçtim. İnşallah işim düşmez.

• oguzsarli O kullanıcısına yanıt

Kafa rahat olsun dersen Allianz...

• Dark Blood kullanıcısına yanıt

Aracı alırken hdi kaskodan yapmışlardı o nasıl aynı firmadan devam edince fiyat uygun olur mu ki?

Devirdaim kasnagı o muhtemelen kaçırıyor dağılmadan yaptırın.

• BFGKLDQS2D B kullanıcısına yanıt
    www.onlineyedekparca.com
    Online Yedek Parça Resmi Web Sitesi - onlineyedekparca.com
    https://www.onlineyedekparca.com
  • Yetkili servise götürsüm . O sıvı değil metal siyah iz yapmış diyip geri yolladı

• Farketmiyor hepsi aynı Yetkili sevis Orjinal parça onarım kapsamı olduğu sürece değişmez.

Yalan Söylüyorlar şehrinizde başka yetkili servis varsa ona götürün metal o şekilde siyah iz yapmaz.

• Peçeteyle silince de hiç ıslaklık olmuyor yalnız ? Yetkili servis dışında başka bi ustaya da gösterdim o da sıkıntı yok dedi . Sizce yine de başka yetkili servise götüreyim mi

• onr4249 kullanıcısına yanıt

benim 1.0da da yapıyor partikul basınç kaptörü/egzoz diferansiyel sensörü kaynaklı deyip garantiden değiştiler yine aynı kronik diye biliyorum

• 21 model lpg 1.0 tce sahibiyim, garantinin bitmesiyle bakımı kendim yapmaya karar verdim ama lpg filtrelerinin yerini bilmiyorum, bilen birisi yardımcı olabilir mi?

bir de bu enjeksiyon kontrol ettirin + egzoz emisyon kontrol ettirin arızalarının bi çözümü var mı partikul basınç kaptörü/egzoz diferansiyel sensörü kaynaklı deyip garantiden değiştiler bi aya kalmadı yine aynı durum, kendini koruduğunu sanıp gaz kesmesi çok sinir bozuyor... lpgli araçta katalizöre ne olabilir abi keşke iptal edebilsek

Yaz günü sıcaklıkta damlatıyorsa zaten hemen kuruyordur tespit etmesi zor olur ama kendiliginden öyle renk değişimi olmaz.

• 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.