Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (460. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (5 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
9.535
Cevap
215
Favori
751.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oldukça çok rampanın olduğu bir ilde kısa mesafede aracı kullanıyorum. (Günlük 15 km)

Ortalamam 9 ile 10 litre arası değişiyor.

Bu araca 12 litre yaktırmak için gidip geleceğiniz mesafenin günlük 3 kilometre falan olması gerekiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abooo, 10-12 lt ne yaptınız, iyiki İst. da yaşamıyorum, satın arabayı elektrikli alın diyeceğim olmayacak, hibrit alın diyeceğim yine olmadı, baştan kasko sigorta mtv öde battın gittin, yahu yakında hepimiz satıp savıp elektrikli bisiklet alacağız sanırım, onada bulurlar bir zam, yayan devam ederiz, zaten daha ötesinde ülke kalmaz...

• Kurabiyee Canavari kullanıcısına yanıt

evet İstanbulda,kısa mesafe 5km git + 5km gel motor sogumadan STOP ediyor birde bayan kullanıyor onunda etkisi olaiblir ,verdiğiniz tüm cvplar için tşklr..2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] 

• Merhabalar

2019 da 0.9 Tce ile başlayan Clio süreci bugün tamamlandı. 2024 evo 1.0 ı sattık. Motor kulak sesi dışında ben bir sıkıntı yaşamadım Clioda. Herkese kazasız belasız sürüşler ve iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slmlar arkadaşlar , ön camurluklar plastik mi?Ekspertizde tampon gibi bakılmıyor mu camurluklara???

• tilgaz kullanıcısına yanıt

Yoo Bakılıyor.

Bir önceki Clio'da plastikti ama artık Clio 5'lerde sac ve boya bakılabiliyor olması lazım. Eksper ezbere iş yapıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 4 Kasım 2024; 15:47:39 >
  • 2021-2022-2023 ler de o zmn camurluklar ön /arka farkemteksizin plastik degil o zmn, tşklr..

Aynen

• Temu'dan alışveriş yapanınız varsa kumanda kılıfı ekleyebilirsiniz. 45-50 TL civarında.(+%60 vergi) Clio kumanda kılıfı diye aratınca çıkar.

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 5 Kasım 2024; 7:34:43 >

• 1.3 Tce aracımın 4. bakımını 42k km de yaptırdım.

5 lt yağ Motul rn17 5w-30 ------------------>2100 TL
    Hava + polen mais + yağ mais filtresi ------> 500 TL
    İşçilik ------------------------------------------> 500 TL

Son iki yıldır motul rn17 yağ koymuş oldum. 3. Bakımından bu yana 15.000 km yol yaptım tüketime ya da konfora bariz etkisini gördüm demek yanıltıcı olur. Uzun vadede katkısı olur beklentisi ile riske girmedim diyorum kendi kendime. Yetkili servisin garanti süresince bakımlarda koyduğu rn 720 belki de açık yağdan her türlü uygun ve iyidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • L vitesi ne zaman kullanmak gerekir?
    Hep L vites kullanılsa yararı ya da zararı olur mu? Bilen bir arkadaş varsa bilgilendirebilir mi?

• bandırma10.5 kullanıcısına yanıt

hocam polen veya hava mais marka olursa tek başına 500 lira, siz nasıl hepsini 500'e getirdiniz ?

• canguler917 kullanıcısına yanıt

geçen sene 2 adet polen filtresi almıştım elimde 1 adet oradan geldi eylül sonunda da bu siparişi geçtim mais yağ filtresi olduğu iddası ile satılan ve öyle olduğuna güvenerek aldığım mais ambalajlı üründü. sitede kupon indirimi derken görünen fiyata almış oldum. satıcının iddasına dayanarak evet mais diyorum

Değişik bir fiyatlandırma hava filtresi normalde yağ filtresinden pahalı olur. Sanayideki parçacılar Renault araçlar için Orjinal diyerek sattığı ürünler genelde Orjinal olmuyor. Renault kullanıcısı ucuz ürün tercih ettiği için sahte ürünlerin sayısı hayli fazla. Dikkatli olmakta fayda var.

• bandırma10.5 kullanıcısına yanıt

hem elinizde polen filtresi varmış, hem de kupon kullanmışsınız ve 500 liraya gelmiş. bunların böyle olduğunu ilk mesajınızda yazsaydınız nasıl bu fiyata gelebilir diye sorgulamazdık. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canguler917 -- 7 Kasım 2024; 13:44:37 >

Bu denli önemseyeceğini bilemedim işi ispata izaha dökmek senin merakın içindi. bu fiyatlara da bakımlar yapılabiliyor bilgilendirmesiydi amacım arayan araştıran arkadaşlar için

• solukdenizli kullanıcısına yanıt

50 km hızın altındayken dik yokuş inerken,çıkarken, karlı-çamurlu yollarda kullanmalısınız. Low anlamına geliyor. Normal sürüşlerde D modunda kullanmalısınız.

• Bakım için sevis randevusu aldım, clio için hava filtresi ellerinde yokmuş , temizleyip takacaklar, yenisi gelince degistireceklermis, otomobili sektöründeki parça özellikle renault parçaları temini çok uzun sürüyor ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mann filtre alın geçin, orjinal diye birşey yoktur filtrede falan, reno üretmez ürettirir, mais te orjinal değil, orjinal mais evet ama mais markası orjinal, buda renoya üreten yan sanayidir sonuçta, mesela Filtronu karbonlu polen çoğun filtreden daha iyi ve ucuz derler, servislerdeki fiyat orjinallikten değil, çırpacaklarlı başka kalem yok, filtreye yağa (yağıda alt speck zaten, 1.3 tce için mesela) yüklenip bir de bakım kiti diye yükleniyorlar, elektriklilere bakın filtreyi kaça satıyorlar, para alacak başka yerleri yok...

o yüzden Tesla nın sistem süperi bakım yok kendin hallet, elektriğe geçiş olunca göreceğim ben bu öpücüklü servisleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 7 Kasım 2024; 16:37:28 >
  • 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.