Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (462. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.568
Cevap
216
Favori
755.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok yakıyor diyorlar

Benim 2bin daha, 8-9 gibi yakıyor ortalama.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mertccc M kullanıcısına yanıt
    İstanbulda kullanıyorum. Kurtköy- Sultanbeyli sık sık. Kurtköy-Alibeyköy-Kıraç ayda 1-2. Ama çok sakin kullanıyorum. Ortalama bu şekilde. 7 yi geçtiği olmadı. 2021 1.0tce xtronic.

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

• bilgi forum B kullanıcısına yanıt
    Ben de 1800km civarı sıfırlama oluyordu. Serviste güncelleme yaptılar. Şuan 6000 civarında sıfırlanıyor yinede. Belli bir yerde hafıza doluyor olabilir.

• solukdenizli kullanıcısına yanıt

bu hangi uygulama?

• @Shawna @Adabeyi Teşekkürler bilgi için. servis randevüsü aldım 1 ay sonraya yazılım güncellemesi için.

Yakıt tüketimi fazla olması konusu bu problemle ilgili olabilir. Şöyle ki, veriler sıfırlandiğinda ve araba ilk çalıştıgında ortalama yakıt tüketimi 13 ler hatta 20 leri görüyor, gün içinde kullanıma devam ettikçe yavaş yavaş düşüyor ben 6.5 gördüm en son ortalama değer. Ama ertesi sabah veriler yine sıfırlandığı için yüksek değerlerle yeniden başladık. Böyle bir kısır döngü oluyor. Aslında veriler silinmese ortalama değer normal seviyelerde 6.5-7 dengelenecek bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi forum -- 9 Kasım 2024; 14:53:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adabeyi A kullanıcısına yanıt
    R&Go

• solukdenizli kullanıcısına yanıt

i̇stanbul diyince insanın aklına sıkışık trafik geliyor ama 45 km/h ortalamanız var, sanırsam çoğunlukla çevreyolunda kullanıyorsunuz. benim şehir içi 19 km/h hız ortalamasıyla 9 litre yakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canguler917 kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam nispeten az trafikli bir bölgedeyim. Köprü trafiği falanda olmadığı için tüketim az oluyor. Eski ekran görüntülerinden buldum, Ataşehir tarafında oturuyorken veriler şu şekildeydi:

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

• bandırma10.5 kullanıcısına yanıt

MAİS = ORJİNAL Demek hocam ve o rakama olması imkansız diğer konuyu takip eden arkadaşlar o fiyata orjinal hava filtresi olmadığını bilsin ona göre hareket etsin diye söyledim Gelen ürünlerin Ambalajında fosforlu etiketli qr yoksa sahtedir.

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt
    Hocam gelen ürünün ambalajı da çıktığı kutusu da maisti onun yalancısıyım satın alırken de şüphe etsem de uygunluğu cezbetti bu sene de replikasını deneyimlemiş olurum

Hocam Kutu'da gelmiyor Hava Filtresinin orjinali Barkodlu poşette geliyor bu işi yaptığım için biliyorum replika ürünler ciddi sonuçlar doğurabilir Filtron vb OEM ürünler kullanmak replika ürüne göre çok daha güvenli söz konusu uygunluk ise Filtron kullanın.

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt
    Madem bu işi yapıyorsun hocam ne diye uğraşıyoruz, ayarla buradakiler için ne ürün gerekiyorsa bakım seti hangi yağ ve hangi filtreler olacaksa, ehven fiyata piyasayı taramaya peşinde koşmaya gerek duymayalım. motul rn17 bulmak için araya depocu soktular 3 haftaya ellerine geldi de öyle sattılar. Dayanışma bilgi için bu forumdayız seneye senin setleri söylediğin kanaldan edinelim olmaz mı yedek parçacısın sanırım

Parça Tedarigi yapmıyorum alabilecegim güvenilir kanalları ve ürünleri biliyorum kendim mühendisim. Onlineyedekparça üzerinden orjinal Filtre gruplarını temin edebilirsiniz.

liqui moly top tec 4300'de rn17 sertifikasına sahip, o da güzel markadır. ben bu bakımda onu tercih ettim

Egemot üzerinden alabilirsiniz liqui moly ürünlerini resmi distribütör Orjinal ürün satıyor. Kafanizda sahte mi acaba soru işareti olmaz. Ben bakımlarımi kendim yapıyorum bu ürünü kullanıyorum.

LM Toptec 4300 biraz ince kalıyor bizim ülkeye göre 5w-30 olmasına rağmen 0w-30 a yakın bir yağ. Motul Spesific RN 17 veya EFE 17 daha iyi

USB çıkışlarının amperleri çok düşük galiba, telefonumu kablolu şekilde Android Auto'ya bağlıyorum bir sorun yaşamıyorum lakin USB'den yeterince şarj olmuyor. Oluyor gösteriyor atıyorum %50'de taktıysam 1saat sonra arabadan inerken %51 gibi bir değerle iniyorum. Eski araçlarımda (polo,corolla vs.) yine android autoyu böyle kullandığımda 1-2 saat içerisinde şarjım full bir şekilde araçtan inerdim.

Buna bir çözüm bulan var mı?

Doğru hocam aynı telefon bende de mevcut bazen şarj etmiyor. Kabloyu birkaç defa ayırıp tekrar deneyince ediyor.

• Bugün bir galeride 1.0 Sce Joy paketi inceledim. Araç gerçekten boş. Kol dayama yoktu, makyaj aynası diye tabir edeyim o yoktu. Sonradan eklenir diye düşünüyorum. Tesla ekran gerçekten ayrı hava katıyor o hoşuma gitti. Her yeri plastik aracın tak tak ses geliyor dolu paketlerde durum nasıldır bilmiyorum. Test sürüşü yapmadım çekişi deneyimleyemedim. 2021 model 50 binde araç için 650 istediler. Değişen boya yok. 600 bandına çıkabiliyorum zorlayarak az daha bakayım dedim. Model - km avantajı cazip geliyor motor - donanıma göre.

• modifci kullanıcısına yanıt
    Benim tıkırtı geliyordu motor kulağı değişti olmadı. Şanzıman kulağına izalasyon yaptılar sorun kalmadı.

• 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.