< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (464. sayfa)
-
-
Benim de wastegate (turbo aktüatörü) yazılımı güncellemesi yaptılar sorun çözüldü hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Bende'de Turbodan cızırtı sesi geliyor, böyle iki metal bir birine çarpıyormuş gibi. Aralıkta Periyodik bakımı yaptırmak için gittiğimde göstericem servise. Bujiler'de değişecek. Sanayide yaptırmak istiyorum aslında Motul yağ kullanıcam, ama garanti bitmeden sonkez serviste mi bakım yaptırsam diye düşünüyorum, bu yaz bitiyor garanti.
-
-
sol taraftaki sigorta kutusundan halletmiş biri.
BANA SOR USTAyoutubeMegane 4 2023 model Megane 4 ekran sıfırlama Basit bir yönetim ile bana sor üsta da çözdükhttps://www.youtube.com/watch?v=AToqCVI09ZsProcar KamerayoutubeClio 5 ekran açılmıyor. #clio5 #clio5ekran #clio5ekransorunuhttps://www.youtube.com/shorts/ZqBvfvGjvRo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 16 Kasım 2024; 21:13:8 > -
Yanlış yağ koymuşlardır bizim araçlara 5w-30 yağ koyulması gerekiyor gidipte 5w-40 koyuyor bazı servisler daha ucuz diye motora zarar verir bu durumda aynısı başıma geldi komple boşalttırıp 5w-30 koydurdum.
-
Clio 1.0 tce xtronic 2024 aracım için parçaların bakım süresi ve yağın kalite standartlarını vs. öğrenmek istiyorum ama bana verilen ve/veya iletilen hiçbir belgede bunlar yazmıyor. Sms ile gelen bakım belgesi dahil. Nasıl öğrenebilirim? Veya bilen var mı acaba?
-
yabancı kaynaklardan kardeş, yağın türü miktarı falan nedense! yazmıyor, servislerde uygun yağ kullanmıyor zaten, yağda RN17 standartını karşılayan yağ al ne alırsan al, al sana yağla ilgili bilgi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 17 Kasım 2024; 13:52:26 > -
Yetkili servise senelik bakımına gittiğimde yağımı yanımda mı götüreceğim öyleyse hocam? İzin veriyorlar mı, fiyattan düşüyor muyuz?
-
evet yanında götür, büyük ihtimal vermezler ama sen bir dene, onaylı yağ, sizinki değil diye diret, değişirlerse tabiki fiyattan düşecekler... ben kendim yapıyorum, garantideykende yaptım zaten...
-
Hocam garanti devam ediyorsa herhangi bir ücret almadan güncelliyorlar yazılımı eğer sorun devam ederse parça değişimi yaparız dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
garanti olmasada güncellemeleri lazım zira bu onlardan kaynaklanan yazılımsal problemleri çözüyor, bunun süresi o araç için yazılım çıktığı sürece devam eder, parada alamazlar...
yok derlerse online güncellemeyi yada usb üzerinden güncelleme için sitelerindeki sayfayı çalışır hale getirecekler önce, buradan firmaya taşımızıda atalım hele...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 18 Kasım 2024; 13:52:1 > -
bakımı nerede yaptıracaksınız izmir demi bursada mı.
-
kendim yapıyorum :)
-
USB ile sadece multimedya güncelleyebilirsiniz. Onun dışında bir güncelleme mümkün değil USB yolu ile. Güncelleme yapılırken oluşabilecek çökme vs gibi riskleri almamak ve işlerinin halli hazırda yoğun olmasından dolayı servisler araçta bir problem olmadığı sürece de yapmıyorlar güncelleme.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ek'te paylaştığım parçaları alıp, sanayide kendi ustama yaptırmak istiyorum bakımlarımı. Parçaları doğru mu seçtim acaba, yardımcı olur musunuz ?
Araç 2022 model 1.0TCe XTronic 51 bin KM'de. Buji'de değişicem.
Motor yağı RN17 uyumlu. LM 4300 modelini bulamadım yağın, bu yüzden 4410 modelini seçtim.
Hava, polen ve yağ filtreleri için daha iyi marka tavsiyeniz var mı ?
-
doğrudur, riskli işlem, ana yazılım dahada riskli sonuçta, mm güncelleme ise yapılabilir, çünki kendileri yayınlıyor, ne olursa olsun güncelleme esnsında hata bizdede olsa onlardada olsa bu iş gerekliyse firma arkasında durmalı, konu bu işlemlerin servisçe ücretsiz yapılması gerektiği aslında, firmadan kaynaklanan hataları firma düzeltmeli, garantiyle ilgisi olmamalı bu işlerin...
-
polen ve hava filtresi pahalı, Filtron tavsiye ederim, yağa gelince, zaten alman gerekeni almışsın, 4410 u yani...
-
4410 Renault için özel üretilen zaten 4300 e göre daha iyi Polen Karbonlu Mann - Mahle - Filtron daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X