2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (465. sayfa)
-
-
Çatlak mı var acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gözle görünür heryerine baktım hiçbir çatlak vs. yok muhtemelen fabrikasyon kalıp hatasi.
Daha bugün satın aldığım 0 km. aracı şimdi yarın bayiye geri götürüp tamponu filan indirtip Garantiden farları mi değiştirtsem, yoksa böyle sineye mi çeksem
iki ucu .oklu değnek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 19 Kasım 2024; 23:31:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bendeki clio 4 yaşında. 4. Senesinde buhu yapmaya başladı. Tam servise gidecem buhusu geçiyor. Ara sıra oluyor kendi kendine geçiyor. Özellikle ne zaman servise gideyim desem geçiyor 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, ısı farkından oluşmuştur, çatlak patlak yoksa elleme, zaten serviste değişmez, aç farı ısınsın geçer, farında sorun yok normal, içerdeki nem gitsin biraz güneş görsün araba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 20 Kasım 2024; 12:41:58 > -
Aracımız hayırlı olsun
dakika 1 gol 1 değil. Bu normal bir durum
“Megane 4 aracımı kışın yıkattığım zaman bazen led farlar buğulanırdı. Benzer durum Megane forum sayfasında yazıldı ve bir kullanıcı kitapçıkta soğuk havalarda led farlar buğulanabilir. Bu normaldir. Buğunun çabuk geçmesi için farları açık bırakın diye yazdığını söylemişti”
bu metni Kia Sportage sayfasında garaja girince farları buğulandığını yazan kullanıcaya yazmıştım. Sizdeki durum da aynı. Havaların soğuması ile led far içi buğulanabilir…
-
clio alpine alma arefesindeyim. ancak aklımda iki soru işareti var 90 hp cvt şanzıman ikilisi arabayı çok hantal kılıyor. yazılım yaptıran oldu mu?
yurtdışında olan donanımlar burada üretilen arabadan çıkartılıyor şaka gibi.. bose ses sistemi yaptıran var mı serviste? yardımcı oluyorlar mı?
-
Arkadaşlar 2021 model clio 5 satın aldım. Lastikleri değiştirmek istiyorum. 185/65 R15 ebatlarında önerebileceğiniz dört mevsim lastiği var mı? Sizler neler kullanıyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fabrikada ellerinde kanca bitmiştir, artık koymama kararı almışlardır vs. aynı model yılı olan clioların ufak tefek birçok yerinde farklılıklar olabiliyor
Merhaba;
1.3 Tce 80k km. 4.yıl bakımı için 8500 TL fiyat aldım. İhtiyacı olan varsa bilgisi olsun.
-
Slm, bu fiyatları sadece malzemeye verecekseniz ve uzeirne işçilikde verecekseniz nerdeyse yetkili serivs tutarına gelmiş olacak.Yetkili kaliteli yağ eklemyior..vs diyorsanız BoschCar Servisde uygun fiyata bakım yapar?
-
-
Tekrar mrb ,aloparca dan mi diye baktim sepete ama degiller.Hangi parcaci?hangi site urunlere sepete attiginiz firma???
il-ilçe ve bayi ismi paylaşır mısınız
-
İstanbul Hedef Oto'dan aldım fiyatı.
-
Bu arada araç 3 yaş üstü. Servis ona göre farklı fiyat veriyor.
-
Gelişme: Bayi, Renault mais'e farların değişim onayı için yazı yazdı, onayı müteakip farlar değişecekmiş. bekliyoruz bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 21 Kasım 2024; 17:3:55 >
Hocam online yedek parça dan topladım.
-
hocam kendi ustama yaptırıcam, Bin TL işçilik vericem. Servis buji dahil 15 bin fiyat verdi. Geçen de balatalar için 5 Bin Fiyat vermişlerdi, sanayide değiştim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X