Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (467. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.534
Cevap
215
Favori
750.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka bagaj tarafından tıkırtı sesi geliyor koltuktan değil o bölümü kontrol ettim nerden kaynaklı olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzsarli O kullanıcısına yanıt

Pandizotun aracı tuttuğu noktalara keçe yapıştırdım ben. Ordan geliyor olabilir.

Bende'de ses mevcuttu arka koltuk kilitlerini bez bant ile sardım, birde üstteki arkadaşın dediği gibi pandizot klipslerini değiştirdim. Şuan ses kesildi. Trim sesi çok var arabada kasisten yavaş geçsem bile bir yerinden illaki bir ses çıkıyor, özellikle orta konsoldan. :))

• İlk bakim servis 8 bin tl,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redferrari R kullanıcısına yanıt

hangi il hangi servis yazar mısınız

• UzayaçıkamayansonTürk U kullanıcısına yanıt

merhaba 2 kış bridgeston lm005 kullandım inanılmaz iyi frenliyor. bastığınız gibi duruyor , ıslak zemin performansı kuru zemin performansına göre çok çok iyi ve yumuşak lastik konforu arttırıyor. tavsiye ederim.

şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim ıslak ve kuru zeminde rakiplerine göre 1,5-2 metre daha iyi mesafede duruyor lm005

The Wheel Networkyoutube
    ▪ Test vehicle – Volkswagen Golf MK7 ▪ Tyre size – 195/65 R15 Tyres Tested: ▪ Bridgestone Blizzak LM005 ▪ Continental WinterContact TS860 ▪ Goodyear UltraGrip 9 ▪ Pirelli Cinturato Winter ▪ Michelin Alpin 6 ▪ Tests carried out by TÜV SÜD on the request of Bridgestone in October-November 2018 at the facilities ATP Papenburg (Germany) for dry and wet tests, at TÜV SÜD Product Service (Germany) for noise, comfort and laboratory tests and at ARCTIC FALLS (Sweden) for snow and ice tests. ▪ Competitor tyres purchased on the Europan market by TÜV SÜD.
    https://www.youtube.com/watch?v=DiKgRv2nBP4
  • cagatayykahramann C kullanıcısına yanıt
    Tan oto ankara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Blood kullanıcısına yanıt

Bende daha önce koltuk kilitlerine yapmıştım o ses kesilmişti. Şimdi internette ararken eski cliolarda bagaj kapağının kilidine bant sarın falan demişler eski araçlarda ayarlı lastik bir parça yokmuş diye okudum. Neyse her yere baktık ettim yok ses kesilmiyor. Bagaj kapağının iki tarafında ayarlanabilir stoper gibi bişi var onu gevşetip kademesini arttırdım şuan ses gelmiyor.

Şuan tek gelen trim sesi bariz bir şekilde ön iki kapının kol dayama kısmında parke yollarda geliyor onun içinde servis yalıtım yapacakmış sökülmesi gerek servise gitmeye zaman yok.

Selamlar, bizim 2 alpine clio'da da aynı durum mevcut. Arka koltuğu yatırıp, geri taktığınız o geçtiği yerdeki klipste boşluk var. Orası birisi oturduğunda daha çok, boşken arada sarsıntıda tıkırdıyor.

• Merhabalar 2 sorum olacaktı,

1. Bugün araç üzerinde 2 gündür biriken karı temizleyip biraz da gezdireyim dedim. Biraz geri çıktıktan sonra ESC kapatma yerini bulamadım telefondan bakayım diye P'ye takıp 5-6dk kadar bekledim ayağım frende. Hem de araç ısınır dedim. O sırada sabit bir şekilde beklerken çat diye bir ses geldi ve ileri geri sarsıldı araba. Park freni veya o tarz donan bir yer olsa ilk sefer yapardı diye düşünüyorum, çalıştıktan 5dk sonra sabitken bunu yapması çok korkutucu gerçekten her ne kadar garantisine güvensek de. Başına gelen var mı?

2. Diğer konu ise rölentide sağ ön motor kulağından "tap,tap,tap" şeklinde gelen sesten forumda çoğu kişi şikayetçi. Bende de aynısını geldiğini farkettim fakat belirli yerlerde geliyor. Çok hafif aracın önü yukarı doğru eğimliyse (öyle parkettiğim bir yer var) o şekilde sağ önden düzenli çarpar gibi bir ses geliyor. Kırmızıda beklerken veya düz bir yerde aracı çalıştırırsam bu gelmiyor. Bunu 28'inde servis randevum var bunu söylersem bir şey yaparlar mı? Serviste hadi bakalım derseler o hafif eğim olmayacağı için kanıtlamak zor olacak. Bunun için iki tarafında bildiği bir çözüm veya sesi bulma yolu varsa paylaşırsanız çok sevinirim

İyi forumlar

• Arkadaşlar merhaba, aracım 1700 kmde clio alpine model.

Bugün aracı park ederken start stop çalıştı farketmedim direksiyona biraz kuvvet uygulayınca direksiyon baktım ki sertmiş... direksiyonu kesin hareketlerle sağ falan yaptığımda çıt çıt veya tık tık tarzı bir ses geliyor. Acaba hep var mıydı bilemiyorum. Sizce bu normal mi yoksa ben direksiyona yaptığım müdahale sonrası mı böyle oldu?

Edit: sanki içindeki direksiyon zembereğinden geliyor ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StillRising -- 27 Kasım 2024; 0:18:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese selamlar.

İcon paket kumanda kullanan arkadaşlar pil ömrünü paylaşabilir mi acaba ?

18 Aylık araçta kumanda pili uyarısı almaya başladım.

Selamlar, iyi sürüşler.

• Mayıs 2023 çıkışlı İcon clio 5 aramızda da pil uyarısı yaklaşık 18 ay civarında bizde de verdi. Fakat kullanıyoruz. Tekrar etmedi.

• Doğru yer mi bilmiyorum ancak 2024 model clio evolution aldım. Sürüş yardımları full on olduğunda her ara sokakta hız limiti değişince ötüyor. Bunu personnel sürüş yardımından kapadım. Ancak her aracı yeniden açtığımda yine full on olarak açılıyor sürüş yardımları. Girip kendi kişisel tercihimi seçmem gerekiyor. Bunu ayarlamanın bir yolu yok mudur?

• teo16 T kullanıcısına yanıt

Benim araçta mayıs çıkışı hocam, o zaman uyarı normal.

Teşekkürler, iyi sürüşler.

• Arkadaşlar merhaba. Aracımın kışlık lastikleri başka bir şehirde. Gidip getireceğim. Bagaja dördünün sığacağını zannetmiyorum ama sizler nasıl taşıdınız lastiklerinizi, araca nasıl sığdırdınız?

• MotunBinTuman kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Clio 4'te iki bagaja iki de temiz poşetle arka koltuğa atıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet sonunda bugün 1 haftalık aracımın garantiden farları değişti, ama tabi işi sıkı tutmasaydım 3-5 ay sonra başvursaydım muhtemelen kullanıcı hatası deyip çıkacaklardı işin içinden. herkese teşekkürler

• redboxer82 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası Renault 3-5 ay sonra da gitseniz değiştirirdi, garanti süresi boyunca destek olur. 11 yıldır bu benim 3. Clio aracım. Ücretsiz birçok şeyi ikiletmeden değiştirmişlerdir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • redboxer82 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, yalnız bu farda yapabilir zira nemlenme her farda olur, içerdeki nemli hava atıldıktan sonra tekrarı su almadıkça zordur zaten, ilk aldığımda benimde oldu ve sonrası hiç olmadı, 0 araçlarda bu duruma rastlanır sonra far çalışınca içindeki hava nemsiz hale gelir ve her çalışmada bu durum yenilenir, demek istediğim yeni farınızda büyük ihtimal eskisi ile aynı, yinede yeni yendir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 30 Kasım 2024; 13:18:42 >
  • 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.