Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (469. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.534
Cevap
215
Favori
750.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracıma gizli özellikleri açtırdım. Sürüş modlarında hiçbir fark hissetmiyorum. Kesinlikle fark yok ona eminim. Daha önce de bahsedilmiş fark olmuyor diye ama bazıları da fark var diyor. Bunun açılmayla alakası olabilir mi? Yani sonradan açılıp da gerçekten farkediyor diyen ne şekilde nerede açtırdı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimelle A kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür hocam bujileri orijinal güvenenilecek internet üzerinden alabileceğim araca uyumlu Clio 5 1.3 tce link varmıdır seneye değişimi yaparım

• Arka camın sileceğini her silme eylemi yaptığında sigortadan çıt çıt set geliyor. Sizlerde böyle bir şey var mı?

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

bende de öyle

• xalx kullanıcısına yanıt

2020 Clio Touch model araçta biz de açtırdık. Sonradan gizli özellikle açılan sürüş modlarında sadece direksiyon sertliği değişiyor. İsterseniz Eco veya Comfort’a alıp test edin, sonra da Sport’a alıp tekrar test edin. Aradaki fark sizin araçta hissediliyorsa sorun yok demektir. En azından bizim araç için durum bu.

• thekorendon T kullanıcısına yanıt

Direksiyon sertliği de hiçbir şekilde değişmiyor. Gaz tepkisi de değişmiyor. Defalarca denedim ki bu konuda duyarlıyımdır. Üstüne eko modu da gitti. Lafta 4 mod var görünürde ama hepsi birbirinin aynısı, en azından açtırmasak eko modu kalırdı. Başka bir yazılımcıya baktırmak istiyorum ama o da açtım diyip aynı şekilde yollayacaksa hiç gerek yok.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Benimki hiç girmedi şimdiye kadar. 1 kere girse dicem tamam sistem çalışıyor ama hiç girmedi aldığımdan bu yana. Sürekli öncelik akü şarjı diyor motoru kapatmıyor hiç.

• s0ft kullanıcısına yanıt

Arkadaşıma alaşım jantlı evo için 1200 tl fiyat verdiler. Sizin fiyat oyak fiyatına yakın gibi....

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

var, polo ve corollada da vardı.

motor nedir? 1.3 lerde comfort modu hissediliyor biraz, bende açtırdım, eco-comfort-my sense-sport, eco da malum biliyoruz zaten, comfortta eco-my sense arası, gaz tepkimesi bir tık daha fazla ve sakin sabit gaz verdiğinizde eco dan daha pürüzsüz vites değişiyor ve skıştırmadığınız sürece daha yumuşak gidiyor araç, yani motor daha bir pürüzsüz çalışıyor sanki...

Yukarı çıktıkça yani my sense ve sportta, araç agresifleşiyor ve vites tepkimesi daha hızlı oluyor, hele sportta gaza dokunduğunuz an ben buradayım diyor motor, parkederken yada çıkarken sıkıntı oluyor hatta, acemi birisi direk aracı çarpar hatta, gaza azıcık fazla basmada bile kafa kaldırıyor araç, yani etki ediyor, direksiyonda sertlikte etkili bu arada, belkide bu özellikler sadece 1.3 icon-rs lerde adam akıllı çalışıyordur, bende durum bu şekilde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 4 Aralık 2024; 17:50:41 >

Bizde eco modu da gitmedi mesela. Sizde muhtemelen eco tuşuna bastığınızda sürüş modları değişiyor. Ben gizli özellik açtırırken sormuştum ve “biz o tuşu ellemiyoruz çünkü eco modu gidebiliyor” demişlerdi.

• Ekranlarında sıfırlanma sorunu yaşan clio 5.5 kullanıcıları için tecrübemi paylaşayım.

Ankara'da Sistem 2 isimli servisten randevu alıp gittim derdimi anlattım. OBD'ye takıp bir arıza vermiyor dediler ve arabayı 1-2 gün bırakmanız lazım dediler.

Anlattım bu durumu yaşayan çok insan var, beyin güncellemesiye geçiyor update yapın geçin diye. Kafamıza göre yapamayız merkeze istek yapıyoruz ordan cevap gelince yapılıyor dediler. Bu 1-2 gün cevap gelecek sürede de arabayı alıp gidemiyorsunuz orada boş boş beklemesi gerekiyormuş.

Bilginiz olsun, vaktiniz yoksa böyle bir durumla karşılaşıyorsunuz. Her serviste böyle olacak dediler.

Daha hızlı bir çözümü yok mudur şu işin?

Işlem yanlış yapılmıştır. Kesin olarak çalışıyor en az 30 araçta test ettim. 1.3 ve ya 1.0 iki motorda da çalışması gerekiyor. Direksiyon sertliği de aynı şekilde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Patlamamış.Mısır P kullanıcısına yanıt

Kardeş mesela, Procar veya Renolock, bu arkadaşlardan güncelletebilirisin, USB üzerinden basit bir işlem, benim araçta Fransa sürümü var ve hiç sorun yaşamıyorum...

Merhaba; aracı hergün kullanıyor musunuz düzenli olarak? Bazen araç 1 gün bile çalışmasa öncelik akü şarjı deyip gün boyunca bende de devreye girmiyor. Ama diğer zamanlarda bir sıkıntı yaşamıyorum.

• matrix-61 kullanıcısına yanıt

Renault'da buji değişim aralığı 3 yıl veya 60k'dır. Hangisi önce dolarsa. Servislerin tavsiyelerine uymakta her zaman fayda vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimelle

motor nedir? 1.3 lerde comfort modu hissediliyor biraz, bende açtırdım, eco-comfort-my sense-sport, eco da malum biliyoruz zaten, comfortta eco-my sense arası, gaz tepkimesi bir tık daha fazla ve sakin sabit gaz verdiğinizde eco dan daha pürüzsüz vites değişiyor ve skıştırmadığınız sürece daha yumuşak gidiyor araç, yani motor daha bir pürüzsüz çalışıyor sanki...

Yukarı çıktıkça yani my sense ve sportta, araç agresifleşiyor ve vites tepkimesi daha hızlı oluyor, hele sportta gaza dokunduğunuz an ben buradayım diyor motor, parkederken yada çıkarken sıkıntı oluyor hatta, acemi birisi direk aracı çarpar hatta, gaza azıcık fazla basmada bile kafa kaldırıyor araç, yani etki ediyor, direksiyonda sertlikte etkili bu arada, belkide bu özellikler sadece 1.3 icon-rs lerde adam akıllı çalışıyordur, bende durum bu şekilde....

1.3 touch. Ben hiçbir şey hissetmiyorum, muhtemelen yanlış açıldı. Tekrar bilen birine göstermem lazım. Aşağıda bir arkadaş eco tuşuna dokunmamak lazım demiş onla alakalı da olabilir. Çünkü eco tuşuna basınca mod ekranı geliyor şu an, eko tuşunun ışığı da yanmıyor hiç.

• thekorendon T kullanıcısına yanıt

Aynen söylediğiniz gibi şu an. Tekrar baktırıcam farklı birisine.

• duayen2 D kullanıcısına yanıt

Her gün kullanıyorum 70-80 km. Hiçbir şekilde devreye girmiyor. UPC beyniyle alakalı sıkıntılar okudum ama bendeki hata arıza şeklinde değil de her seferinde Öncelik Akü Şarjı uyarısı çıkıyor.

• Shawna S kullanıcısına yanıt

Hocam kimi tavsiye ediyorsunuz? İşlem kesinlikle yanlış bence de. Hiçbir fark hissetmiyorum çünkü ne direksiyonda ne gaz tepkisinde. Araç 1.3 touch. Üstüne eko modu da gitti şu an hepsi aynı hissettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xalx -- 5 Aralık 2024; 9:36:7 >
  • 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.