Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (470. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.421
Cevap
211
Favori
737.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu durumda direksiyon sertliği dışında farklar da mı hissediliyor? Eğer öyleyse benim araca yapılan işlem de yanlış yapılmış demektir.
  • xalx kullanıcısına yanıt

peki akü şarj sistemini ve aküyü kontrol ettirdiniz mi? belki de tam şarj edemiyor ya da aküde sıkıntı var tam dolmuyor hiç. akü sıfır da olsa belki hatalı gerekli amperi veremiyor. aküde sorun varsa şarj sistemine gereksiz yük bindirip erken yıpranmaya sebep olur.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Yok hocam önceki aküsü orjinal aküydü bir sorunu yoktu ama yine de sıfır varta aldım. Voltajında vs bir sorun yok multimetreyle de baktık. Öyle bir sıkıntı olsa zaten araca marş basmada elektronik sistemlerinde sıkıntı çıkardı, şu an öyle bir durum da yok. Upc beyni en büyük ihtimal sanırım ama servis sadece arıza tespitine 3 bin istiyor. Onun için baktırmak istemedim.

• Selamlar, geçen ay 2.el 2022 23 binde araç aldık. Ekspertiz frenlerin orta oldugunu soyledi ve frenlemede gacur/gucur ediyor. Genel durum boyle mi araclarda?Balata spreyi kullanım işi çözer mi? tavsiyeleriniz nedir?

• thekorendon T kullanıcısına yanıt
    Su şekilde test edebilirsiniz. Sabit hızla giderken Göstergede beygir gücü tork sayfası açın ekodan ve ya normal moddan spora geçtiğinzde göstergede HP tork yükseldiğini görmeniz gerekiyor.
    İstanbuldaysaniz ben yardımcı olurum. Kimin nasıl yaptığı konusunda hiç bilgim yok.
  • Shawna S kullanıcısına yanıt

Yok hocam değişmiyor hiçbir şekilde. Urfadayım ne yazık ki. Şimdi renolocktan birine ulaştım ona durumu anlatacağım.

Benim aracımda forumdan Shawna arkadaşımız gizli özellikleri açmıştı, sağolsun çok da memnunum. Sürüş modlarını değiştirince gaza basmasam bile motorun tepkisinden, devirden mod değiştirdiğim hissediliyor. Gaza basınca zaten çok rahat bir şekilde hissediliyor. O yüzden heralde sizin araçta görüntüde değişmişler ama arkaplanda bir şey yok, yani hissedilmemesi mümkün değil

• eyvahfilvar kullanıcısına yanıt

Direksiyon sertlik yumuşaklıkta fark oluyor mu hocam?

oluyor ama gaz tepkisindeki kadar belirgin değil. dediğim gibi mesela 50 ile giderken modları değiştirseniz, gaza basmadan bile devirde değişiklik oluyor, çok açık bir şekilde fark belli oluyor, direksiyondaki değişiklik konusunda belki insan tereddüte düşebilir ama orada da fark var

• matrix-61 kullanıcısına yanıt

Ben buradan aldım, orjinal NGK, zaten araçtan çıkanda NGK...

www.akbayrenault.com
    Clio 5-V Captur 2-II Ateşleme Bujisi 1.3 Tce H5H (Adet) 224019185R -Ngk | NGK | Renault Yedek Parça
    https://www.akbayrenault.com/urun/clio-5-v-captur-2-ii-atesleme-bujisi-1-3-tce-h5h-adet-224019185r-ngk

büyük ihtimal bozmuş ayarını, yeniden bilen birisinin ayarlaması lazım...

• tilgaz kullanıcısına yanıt

Orjinal balatalar sert o yüzden ses yapıyor Balataları MGA ile değiştirin ses kalmayacak zaten değişme zamanı gelmiş olmuş.

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

mga, trw, ferodo, kale vs. bir sürü marka var ve hepsi beğeniliyor. aralarındaki en iyisi hangisidir

bilgi için tşklr..

• 2022 joy xtronic aracımda sabah illk çalışma rölantide devir 1500 den yavaş yavaş düşerken tekleme oluyor. Başına gelen oldu mu başka ? Bir kere de bu şekilde stop etti
  • grazie ragazzi G kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159851401

• canguler917 kullanıcısına yanıt

Benim ustam MGA'nın ses yapmaması konusunda garanti verdi MGA taktırdım ben ki dedigi gibi de oldu ses asla yapmıyor. Yumuşak balata yaz sıcaklarında rampa inişlerinde frenler ısınınca bir miktar performans düşüyor ama önemli düzeyde değil memnunum ben disk ömrü için MGA güzel. TRW orjinali zaten sert balata ses yapıyor diski çabuk yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 6 Aralık 2024; 20:36:48 >
    Bende mga aldım söylediği gibi hiç ses yapmıyor. Tavsiye ederim
  • Servisten yedek anahtar yaptıran var mı yakın zamanda? Fiyat nedir?

• 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.