Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (468. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.534
Cevap
215
Favori
750.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam aynen dediğiniz gibi taşıyabildim, teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba dostlar. 2023 clio icon otomatik aracimla son 1 haftadir geri manevra yapmak icin vitesi geriye taktiktan sonra hareket etmeye baslayinca vapur yada tren kornasi gibi bir ses geliyor 1-2 saniye sonra geciyor. cok soguk bir iklimde yasiyorum soguktan dicem ama gecen kis boyle bisey olmamisti. sebebi nolabilir arkadasar bilen var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araç clio 2023 joy paket sabah ilk calıstırma da beyaz duman atması var soğuk havalarda normaldir diye dusunuyorum ama bir sıkıntı olabilir mi ayrıca geri vitese taktigimda arada gec algılama yavaş gidiyor ve arada cat diye ses yapıyor ilk r ye atınca normal midir buna benzer sorun yaşayan var mıdır

• Dead_404 D kullanıcısına yanıt

soğukta yeni çalışmışken bende de beyaz duman atıyor, normal diye düşünüyorum. ama geri vitese atmada böyle bir sorun yaşamadım

• Falken Euroall Season AS210 195/55R16 87V M+S 3PMSF lastikleri taktikdan sonra araç sürüş sırasında rüzgar sesimi çok az uğultu sesimi bunu da asfalt yolda daha fazla hız yaptığımda duymaktayım bu lastikler 4 mevsim olmasından kaynaklı bir sesimi çünkü eski lastikleri çıkartmadan böyle bir ses yoktu bilgisi olan dostlar cevap verirse sevinirim teşekkürler

• matrix-61 kullanıcısına yanıt

2016 Micra aracıma orjinal ebat yüzünden Falken kışlık lastik almıştım. Duyuduğum en sesli lastik idi. İnanılmaz bir uğultu. Ama model ismini hatırlamıyorum. Micrada izolasyon zaten hak getire….

• trilogyx kullanıcısına yanıt

Hocam henüz taktırmadım başka giderlerim oldu , serviste çok pahalı siz taktırdınız mı?

• free men F kullanıcısına yanıt

2020 1.3 tce modeli aracım mekanik bir sorunmudur diye düşündüm masraf cikartmayalim şimdi ben de aracı kullanırken ses konusuna takıntılıyım bu sesi idare edeceğiz artık

• eyvahfilvar kullanıcısına yanıt

Bende her zaman olmuyor arada oluyor ve boşa atıp el frenini cekiyorum sonra p konuma atıyorum dikkat ediyorum ona ragmen oluyor arada peki şanzıman yagı degisimi onerirler mi servis degismez diyor

Lastiktir kardeş, bak bende şöyle örnek vereyim sana, bende hem 2020 1.3 tce icon var hemde 2024 pejo E 208 GT, Clio da iki kapı arasına (B sütünu) ben ek fitil taktım, zaten kapıda çift fitil vardı, arka kapılarda boydan boya en dışına attım, yani şöyle diyim kapılar kapalıyken önde arkada hiç boşluk yok şuan, ön kapının ön çamurluk arasıda dahil, sonuç nemi oldu, üstünde 4 yaşında orjinal Michelin primacy4 leri var halen, araba kaymak asfaltta net şekilde e208den sessiz, 100 gibi giderken zaten motor sesi sıfır, basınca lastik sesi katlanarak artıyor e208 de ve üstelik elektrikli dikkat et, ha hızı 130-140 falan yaparsan hafiften başlıyor artmaya motor sesi, aynalar hafif ruzgar sesi yapıyor olacak o kadar ama genel anlamda Clio daha sessiz, yalıtımı daha iyi yani, kısaca senin sorun lastiklerden bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 3 Aralık 2024; 12:15:29 >
  • Selam arkadaşlar araç içi kamera taktım kabloyu vs çektim falan sigorta kutusunda şase bağlayacak yer bulamadım bilen arkadaşlar lütfen paylaşabilir mi ? 2022 touch Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yıllık bakım için servis 8bin TL normal bakım buji değişimi ile 10bin TL fiyat verdi normal mi bujilerinde değişmesi gerektiğini söylediler araç 33binde bu kilometre de olan aracın buji değişimi zorunlumudur bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim

• Çelik jantsız evolution için 1130 bin fiyat aldım. Çiftçi belgesi ya da vergi levhası yok (o işin katakullis oluyor mu bilmiyorum)

118 bin faizsiz krediyi kullanıp almak niyetindeyim. Ne dersiniz?

o ne fiyat, dışarda yada kendin hallet kardeş, bujiler 60 binde değişir, bunu Reno diyor, 30 binde ne bujisi, işim garanti olsun dersen 40-50 bin gibi değişirsi sana kalmış, 33 binde değişmez ama, benimki 36 binde, bujiler çekmecemde duruyor, aldım 40 binde kendim değişeceğim, zaten bunlar basit iştir kullanıcının bile yapabileceği işlerdir, serviste öpülmeye değmez, elimden gelmez diyorsan dışarda değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 3 Aralık 2024; 20:54:5 >
  • AloneAssassin kullanıcısına yanıt

kaç lira diyor servis, gerçekten uçuksa git orjinal ekran ve beyni değişerek gerçek sistemi kurdur, o yüzden sordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 3 Aralık 2024; 20:52:17 >

Ben 2000 yağ 1000 filtreleri aldım 1000 de işçilik vereceğim servis 2 katı fiyat çekiyor hemde benim 2000 e aldığım yağın yarı fiyatına dandik yağ kullanıyor.

• 2020 1.3 tce var. Alalı bikaç ay oldu. Aküyü sıfır değişmeme rağmen start stop hiç devreye girmiyor. Öncelik akü şarjı diyor sürekli. 1 kez bile devreye girmedi. Servis sadece arıza tespiti 3bin diyor, üstüne parça işçilik masrafı da ekleyecek tabi. Aynı sorunla karşılaşan var mı?

• Ayrıca sol ayak dayamadan otopark manevralarında tıkır tıkır titreşimler geliyor.

• xalx kullanıcısına yanıt

Dur kalk trafikte 5-6 kere devreye girdikten sonra yine devreye girmemeye başlıyor. Hele klima falan da açıksa çok zor. Sıfır da olsa akünün canı yetmiyor.

• 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.