Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (471. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: xmpos , horseexpert
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.421
Cevap
211
Favori
737.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2020 model clio 5 aracım için 2023 yılında sorduğumda fiyat epey yüksekti.

Dışarıca Araba anahtarı yapan bir yerde yaptırmıştım.

Fiyat uygun çıkmıştı.

Önemli olan araç beynine tanıtmada tecrübeli olmaları gerekiyor.

Araç beynine zarar verebilirler.

Bursa da yapan yerler var.

• teo16 T kullanıcısına yanıt

Dışarıda 5 bin diyorlar anahtar tabiki çin malı kalite farkı var. Servis çok farklı değilse bikaç bin daha verip serviste yaptırırım orjinal anahtar olur diye düşündüm ama tabi 3-4 katı istiyolarsa mantıksız

• quote:

Orijinalden alıntı: alimelle

kaç lira diyor servis, gerçekten uçuksa git orjinal ekran ve beyni değişerek gerçek sistemi kurdur, o yüzden sordum...

Geçen sene 60k'lardan bahsediyordu, sizin dediğiniz yöntem nasıl?

• grazie ragazzi G kullanıcısına yanıt

birebir aynisini yasiyorum 2023 aralik cikisli 17kmde arac daha ilk bakimini yarin yaptiracagim :( 2 hafta olmadi alalı baya tadımı kacirdi bu sohbet gercekten. Cozum kesinlikle yok mu?

• 2020 model arka silecek suyunu çalıştırdığım zaman torpido altından yoğun su sesi geliyor sanki kablo boşa çıkmış gibi ama herahngi bir ıslaklık göremedim. Sizde de böyle mi?
  • Torpido tarafındaki çamurluk için su tahliyesi olması gerekiyor onun su sesidir. Silecek bağlantılarının altında içeri giren su oradan çıkıyor.

• Arkadaşlar 3.yil bakımı yetkili serviste ortalama ne kadar tutuyor sanırım bujileri de değiştiriyorlar.
    3. Sene bakimi garanti sonu olduğu için indirimli mi oluyor yoksa indirim 4. Bakımda mi basliyor.
  • adana01_689 kullanıcısına yanıt

8bin TL az üzeri fiyat aldım bende başka bir servise 4bin TL'ye yaptırdım bujilerinde değişmesi demişti servis araştırdım gitmiş olduğum serviste km olarak benim aracın düşük olmasından dolayı değiştirmek gereksiz dediler ve değişim yapmadılar kullanmış oldukları malzemeler Bosch markasına ait

• adana01_689 kullanıcısına yanıt

kardeş, bujiler 60 binde değişir haberin olsun, servise sen devirdaim ve termostadı sor hele, bakalım kaç km de değişecekmiş bunlar!

• Merhabalar 1.0 tce xtronic alarak aranıza katıldım araçta sorun görünmüyor fakat özellikle kasislerden geçtikten sonra tekrar devirlenirken 2000 devir civarında ön konsola titreme sesi geliyor rahatsız ediyor motor kulağından şüpheleniyorum. Rolantide ise ciddi bir ses veya titreşim yok ama özellikle kalkışlardan sonra devirlenirken yapıyor sonra geçiyor. Sorunu yaşayan oldu mu?
  • Sub-Zer0 kullanıcısına yanıt

motor sesi olabilir mi bahsettiğiniz, normalde çok sessizken hızlanma aşamasında hırıltılı bir ses oluyor

• Sub-Zer0 kullanıcısına yanıt

Motor kulak sesi en net rölantide duyuluyor. Gaza basınca veya devir yükselince kulak sesi kesiliyor. 2000 devirde duyduğunuz ses, motor kulak sesi olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

motor sesi olabilir mi bahsettiğiniz, normalde çok sessizken hızlanma aşamasında hırıltılı bir ses oluyor

@free men ön konsol cok titriyor manuel araçta yüksek viteste hızlanmaya çalışırsınız ya devirden düşer onun gibi titremeyi iletiyor yani daha sonrasında olmuyor hızlaktan sonra hırıltı gibi değil yarın fırsat olursa sesi atacağım

• Merhaba, clio5 icon aracımda multimedya ekranda saat sürekli değişiyor. Diğer ayarlarında herhangi bir sıkıntı yok. 3 yıldır bir sorun yaşamamıştım saatte ama son bir aydır saat bozuluyor hatalı gösteriyor. Yaşayan oldu mu acaba?
  • Estimatoreng E kullanıcısına yanıt
    Akünüzün durumunu biliyor musunuz
  • sigsegv S kullanıcısına yanıt
    Aküde sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü kayıtlı kanallar duruyor.
  • Estimatoreng E kullanıcısına yanıt
    Hocam saat sürekli saçma ve rastgele olarak değişiyorsa yazılımsaldır. Güncelleme olabilir servise danışın. Ancak araçtan indiğiniz son saate takılı kalıyorsa aküyü kontrol ettirmekte fayda var. Aküde problem yoksa ekran ünitesi (beyni) kontrol edilmeli. RTC piline sahipse o değiştirilebilir.
  • Selamlar arkadaşlar. Bugün lastik değiştirmek için lastikçiye gittim. Lastikleri değiştirirken 53 bin kmde ön lastiklerin içten neredeyse parçalanacak hale geldiklerini gördüm, lastik değişimi sonrası rot işlemi yaptırdım rot işleminde sol ön kamber ayarı sınırda kırmızı çıktı -1.25 derece gibi. Rot ustası amortisörün yamuk olduğunu söyledi. Bir kaç kere araç istanbul sınırında ciddi çukura girmişti bundan olabilir.

Usta gidermek için bir şeyler yapacağını söyledi ama sanki içime sinmedi. Bu işten anlayanlar bir yorumlayabilirler mi? Amortisörü değiştirmem mi gerekiyor içimin rahat etmesi için. Tekrar lastiklerin içten o şekilde gitmesini açıkcası istemiyorum...

• selamlar. aracım 4 yaşını tamamladı ve 54bin km'de. şu ana kadar rutin bakım harici hiçbir parça değişmedi. bu ay bakım yaptıracağım, acaba km/yıl kaynaklı değişmesi gereken parçalar var mı? mesela bujiler için 60bin km'yi beklemeli miyim?

• eyvahfilvar kullanıcısına yanıt

Antifiriz Type D onaylı Organik Slikat fosfat vb içermeyen ile değişmesi lazım. Yine Fren hidroligi özelligini kaybettiyse değişmeli. Bujiler duruma göre değişir motorda gaz yememe sarsıntı performans düşüklügü varsa değiştir yoksa km yi bekleyebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.