Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (463. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.534
Cevap
215
Favori
751.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaç model araç?

Yeni modellerde de bu sorun olabiliyor mu? 2024 olanlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Clio alpine modeliyle aranıza katıldım. Araç hakkında bir kaç sorum olacak:

1) Aracı park ederken frene basıp vitesi N'ye getiriyorum araç ardından stop ediyor, sonrasında el frenini Manuel şekilde kaldırıp en son P ye alıyorum, araç kendi kendine geri çalışıyor. Sonrasında tuşa basıp kapatıyorum. Bu yöntem doğru mu?

2. Sorum, araba bazen müzik sesini sol hoparlörden vermiyor. Örnek veriyorum park ettim 3 saat sonra bindim müzik açtığımda hoparlörler normal çalışıyor. Ses ayarlarına baktım ayarlar tam ortada merkezde duruyor. Solda ne problem olabilir?

3. Sorum araca bindiğimizde önce vitesi D'ye alıyorum, el frenini Manuel indiriyorum, öyle devam ediyorum. El frenini Manuel indirmeden d ye alıp hafifçe gaza basıp kalksam otomatik el freni kendini bırakıyor mu?

Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

bende geçtiğimiz hafta esprit alpine paket aldım. radyo logolarını göstermiyor sizlerde de öyle mi?

• StillRising S kullanıcısına yanıt

Start stoptan dolayı çalışıyordur. Ben araca biner binmez kapatıyorum. (icon modeli)

Bu arada hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 12 Kasım 2024; 20:44:15 >
  • StillRising S kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun,

3.sorunuzun cevabı evet ama hafifçe bassanız dahi zınk diye birden kalkıyor el frenini aniden saldığı için. Ben sağlıklı bulmuyorum. Keşke corolladaki gibi P den çıkarınca otomatik salsa kendini.

• AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, araca multimedya ekran taktırdınız mı acaba test edilmiş onaylanmış tecrübe edenlerden öğrenmek isterim ne alacağımı bilemedim, piyasada çok ürün var..

• Merhaba, araca multimedya ekran taktırmak istiyorum ama acaba test edilmiş onaylanmış tecrübe edenlerden öğrenmek isterim ne alacağımı bilemedim, piyasada çok ürün var..

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

2020 ler daha dolu

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

Güç olarak da 2020’ler 72 beygirmiş. Bu Clio’lara bakıyorsak 2020 modelleri mi tercih edelim hocam? Donanım olarak farklar neler acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 14 Kasım 2024; 0:48:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Belli bir Ay'a Kadar olanlarda Krom iç detaylar kapı kolları - Hem yolcu hem sürücü Makyaj aynası - Kapı kolları yumuşak malzeme - partikül filtresi yok daha sorunsuz bu yüzdende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 14 Kasım 2024; 2:29:27 >
  • 1.0 tCe Esprit Alpine ile aranıza katılmış bulunuyorum. İlk 0 km aracım.

Merak ettiğim, araca daha nazik davranmak adına ipuçlarınız var mı? Bir de araca uyumlu bir telefon tutucu önerisi olan var mı? Havalandırma ızgaraları direksiyona çok yakın olduğu için oralara takmak pek güven vermedi, diğer havalandırma da çok uzak kalıyor haliyle.

• Shinitai S kullanıcısına yanıt

Yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız binersiniz umarım. Ben telefon tutucu olarak aşağıdaki iki ürünü de kullandım, ikisinden de memnun kaldım.

amazon
    UGREEN MagSafe ile Uyumlu Araç Telefonu Montajı Manyetik Telefon Tutucu Araba Havalandırma Firar Telefon Montaj Yuvası Kancası MagSafe Kılıfı ile Uyumlu iPhone 15 14 13 12 Pro Max Plus Mini
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGLRYNK1?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_FP8D6VHJZQ9X1TA9WNTM&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_FP8D6VHJZQ9X1TA9WNTM&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_FP8D6VHJZQ9X1TA9WNTM&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim. Ben güncel diye 21-22 olanlara bakıyordum. Yine de ufak tefek şeyler sonradan eklenebilir, yumuşak doku dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 14 Kasım 2024; 13:20:1 >
  • moruk84 kullanıcısına yanıt

normal, sadece dijital yayın yapıp logo gönderen radyolarda görünüyor, İstanbulda çalışıyor, İzmirde yok, bugün İzmir Balıkesir yaptım, 1 radyoda simge geldi o kadar...

• canguler917 kullanıcısına yanıt

dün LM TopTec 4410 5+1 lt aldım, önceki yağım Motul Specific di, bakalım bunda fark görecekmiyim.... 4300 yerine 4410 tavsiye ederim...

• 1.3 tce 24 bin kmde. Sabah ilk marşta sesi daha gürültülü ve farklı gelmeye başladı. Bakımdan çıkalı 2 bin km oldu. Sizce bir sorun var mı acaba.

• alimelle A kullanıcısına yanıt

benim aracımda lpg var, o yüzden 4300 tercih ettim.

• Merhaba 1.0 tce evolution aracımda havayı ön cama verdiğimde orta ana ızgaradan hava geliyor fakat ön cama bakarn sağ ve sol kenarlardaki küçük olanlardan gelmiyor. Sizde de durum aynı mı acaba.

• solukdenizli kullanıcısına yanıt

nasıl bağlanıyor acaba ben bağlayamadım bir türlü?

• Breeking B kullanıcısına yanıt

sesi fazla geliyor harbiden ve uzun sürüyor hemen kesmeli sesi, video 27 sn. çok bu süre ve ses kesilmiyor, bende bundan çok daha az bir ses 5-10 sn. kadar gelir ve keser, seniki anormal, yetkili servistemi yaptırdınız bakımı? öyleyse yağınızı değiştirin derim, rn710-720 dir kesin, madem koyuyorsunuz Mobil 1 koyun bari, servisle alakamı kesme sebeblerinden biride bu yanlış yağı kullanmalarıydı zaten....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 15 Kasım 2024; 17:17:49 >
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.