Şimdi Ara

2020 Volkswagen Golf (Mk8) tanıtıldı: İşte tüm yenilikler! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fuar rehberinde, VW sayfasında ve tanıtımlarda, yani hiçbir yerde 1.6 tdi seçeneğini göremedim, alman gazetede dizel olarak sadece 2.0 dizel motor olacağını okudum. Bu doğru mu? Öyleyse TR'ye hiç getirmesinler dizelini...
  • hayatımda gördüğüm en kötü ön golf tasarımı ! o farlar ne abi. arkasu aynı, içi güzel ama önden araba leş.

• eskiye nazaran jantlar değişmiş olm daha Allah tan belanızımı istiyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Gelmeyecek zaten
  • Elektriklisine toyota logosu basmayı unutmuşlar.

Ayrıca adamlar Golf 5'ten beri aynı aracı iteliyor aman pardon satıyorlar. Tebrik etmek lazım.

• VW Golf'ün dizaynını kapsamlı değiştirmek istemeyebilir. Bunu anlayışla karşılarız. Ama takım tutar gibi araba markası fanatikliği yapmaya kızıyoruz. Golf ile rakibi bir araç arasında satın alma anında 30.000 lira fark olunca bunu sadece kokpit malzemelerinin dokunma hissi daha hoş, kapı kapanma sesi daha iyi gibi argümanlarla açıklanması insanı kızdırıyor. Denilse VW kaza testinden 5 yıldız alıyorken Renault Megane 3 yıldız alıyor (Megane 5 yıldız alıyor.), aa tamam deriz. Veya Golf, 100 kmde 5 litre yakarken Peugeot 308 8 litre tüketse (308, Edirne Ardahan arası ortalama 3,2 litre 100 kmde yakıt tüketti.) aa ekonomik araba deriz. Ama bilimsel bir gerekçe yok. Golf tutuluyo dedikçe Vw fiyat yükseltiyo, Vw fiyat yükseltince diğer firmalar da fiyat yükseltiyo. 2019 Yılındayız. BMWlerin Audilerin, Mercedeslerin bile kokpitteki düğmelerinin üzerindeki yazılar siliniyor. (Yeni bir sektör doğdu lazerle kokpit düğmelerine resim çiziyorlar.) Kalite o kadar düştü. Golf'e kaliteli! diye fazla ödeme yapmadan önce bir kez daha düşünün.

• Ben aracı hiç beğenmedim ama tasarımda epeyce değişiklik yapılmış. Volkswagen markası eskiden veri tasarım dili konusunda Mercedes ve BMW kadar büyük farklar ortaya koymuyordu zaten. Bu bir tercih mi yoksa beceremiyorlar mı o ayrı mesele.

Dediğim gibi, yeni Golf'ü hiç beğenmedim, önü acayip derecede i20'ye benziyor bence ama bir önceki kasa Passat'ı da ilk gördüğümde 'bu ne la' demiştim ama canlı görünce çok hoşuma gitmişti. Bunu da yollarda görelim bakalım gözümüze nasıl gelecek...

• İçini çok beğendim, harman kardon ses sitemi, ambiyans aydınlatma, kişiselleştirilebilir kokpit renkleri vss gayet güzel.. Seneye çıkacağı için fiyatı aynı motor aynı şanzımanlı eski versiyonuna göre kafadan bi 50 bin artar diye düşünüyorum... Ama seneye çıkacak 208'in içini dışını görünce 308 ile birlikte bundan iç dış daha iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 25 Ekim 2019; 12:19:26 >
  • alacak param olsa yemınle ılk işim uyarsa eskı amblemden bulup takmak olurdu ne o oyle anahtarlık üzerine yapıstırılmış sılıkon amblem gıbı duruyor

• Lansman rengi yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantomasds

VW Golf'ün dizaynını kapsamlı değiştirmek istemeyebilir. Bunu anlayışla karşılarız. Ama takım tutar gibi araba markası fanatikliği yapmaya kızıyoruz. Golf ile rakibi bir araç arasında satın alma anında 30.000 lira fark olunca bunu sadece kokpit malzemelerinin dokunma hissi daha hoş, kapı kapanma sesi daha iyi gibi argümanlarla açıklanması insanı kızdırıyor. Denilse VW kaza testinden 5 yıldız alıyorken Renault Megane 3 yıldız alıyor (Megane 5 yıldız alıyor.), aa tamam deriz. Veya Golf, 100 kmde 5 litre yakarken Peugeot 308 8 litre tüketse (308, Edirne Ardahan arası ortalama 3,2 litre 100 kmde yakıt tüketti.) aa ekonomik araba deriz. Ama bilimsel bir gerekçe yok. Golf tutuluyo dedikçe Vw fiyat yükseltiyo, Vw fiyat yükseltince diğer firmalar da fiyat yükseltiyo. 2019 Yılındayız. BMWlerin Audilerin, Mercedeslerin bile kokpitteki düğmelerinin üzerindeki yazılar siliniyor. (Yeni bir sektör doğdu lazerle kokpit düğmelerine resim çiziyorlar.) Kalite o kadar düştü. Golf'e kaliteli! diye fazla ödeme yapmadan önce bir kez daha düşünün.
    Fiyat konusunda haklısınız. Ancak ufak bir yanlış var. Fiyatları yükselten VW değil, Doğuş Otomotiv. Yurt dışında Golf ile diğer rakipleri arasında uçurum bir fiyat farkı yok. Bu nedenle bir suçlu varsa o da Volkswagen'in Türkiye Distribütörü Doğuş Otomotivdir.

• kokpitte büyük değişikliğe gitmişler, cok hoş olmuş fakat kesinlikle alamayacağım bir araç. bu arabalari ortalama bir Alman rahatlığı ile alabilmek için aylık maaşın en az 30 bin tl olması gerekiyor.

• Ön panel çok değişmiş. Resim de kırmızı tonlar dan dolayı çirkin gözükmüş ama gerçek gözle çok daha güzel olacağını düşünüyorum

• quote:

Seyahat Asistanı özelliği 210 km / saate kadar destekli sürüş sağlar. Bu süreçte, sistem otomatik ACC ve Şerit Yardımı gibi sistemlere dayanır. Seyahat yardımcısı çok fonksiyonlu direksiyon simidi kullanılarak etkinleştirilir. Direksiyon simidini 15 saniyeden uzun süre serbest bıraktıklarında görsel ve sesli uyarı sinyalleri ve fren sarsıntısı verilir ve uygulanır. Sürücü en geç bu noktada tepki göstermeli ve direksiyon simidine dokunmalıdır, aksi halde Acil Yardım devreye girer ve Golf durdurulur. 

Tahmini hız algılama ile ACC. Golf de Adaptif Hız Kontrol son nesil  prediktif olduğunu. Bu süreçte sistem, virajlara, kavşaklara, kavşaklara, hız sınırlarına ve yerleşim alanlarına ulaşmadan önce hızını düşürmek için navigasyon sisteminden gelen rotaya ve GPS verilerine dayanarak Golf'ün konumunu hesaplar. Aynı zamanda, ACC ön kamera üzerinden Dinamik Yol Tabelası Ekranına erişir ve bir limit tespit edilir edilmez hızı ayarlar. En yüksek ACC geliştirme aşaması ayrıca Traffic Jam Assist özelliğini de içerecektir. 

Şu iki özellik yüzünden bizim insanımız çok ciddi kazalar yapar. Allah korusun diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Far tasarımı 2 nesil önceki Honda Civiği anımsattı.

• fantomasds kullanıcısına yanıt
    Test

• iphonedan ve woswosun tüm arabalarindan nefret ediyorum.....

• dışını şeyet içi efso

• Golf 8, makyajlı golf 7’yi efsane kasa yapar. 7,5 resmen daha güzel 8’den.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.