Şimdi Ara

2020de XBOX360 Alinirmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil cevap n11 de 750 tl ye 50-60 oyunlu cift kol xbox 360 yeni oyunlar fln var sizce 2 sene idare etmek icin alinirmi
    Yani guzel oynanacak oyunlar varmi
    Zaten ileride xbox series x fln alabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fiyat açısından düşünürsek alınır hocam. Mesela ben eski oyunları (Dragon Age Origins, Mafia 2, Red Dead Redemption) daha çok severim. Xbox One S'te de bunları oynamaya devam ediyorum.

Oyun kütüphanesi gerçekten de çok zengin:
    marketplace.xbox.com
    Xbox 360 Oyunları
    https://marketplace.xbox.com/tr-TR/games/Xbox360Games

Ancak yeni oyunlar pek çıkmıyor diye biliyorum. Herhalde geçen yıl çıkan oyun sayısı 10'u geçmezdir. Eski oyunları oynayana kadar rahat 1 yıl geçer bence. O zaman da Xbox Series X alırsan çok iyi olur.

• Tesekkurler sanirim alacagim

• Alınmaz dersek almayacak mısın kardeşim ?

Biraz mantıklı düşün.
  • yıl olmuş 2020 hala x360 mı :D
    xbox one s al geç 2. el daha makul olur.
  • Hocam jtagli bir xbox 360'ım vardı kenarda, neredeyse yeni nesil konsollardan çok vaktimi yiyordu. Sırf geçen nesile ait oyunları düşünmeyin, xbox live arcade oyunları da inanılmaz iyidir. Temiz uygun fiyatlı, geniş hafızalı bir 360 slim kasalardan alın derim canınız istiyorsa. Oyun kütüphanesini deneyimlemediyseniz daha önce zaten çok geniş bir eğlence arşivine kavuşacaksınız. Yalnız 1080p bir cihaza bağlayın, 4k monitörde red dead redemption oynamya çalıştım, bir çok karakterin üzerindeki piksellleri sayar hale gelmiştim. İyi eğlenceler.
  • Xbox 360 mı? XBox One X bile eskisi be millet Series X bekliyor dört gözle adamın açtığı konuya bak tam ibretlik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 SLİM DİGİTAL AVRUPA
    geçen yıl açıldı
    ps5 slim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Fakirlik be napak zatem 3000 kusure pc toplayacam vazgectim

• Series x ilk çıktığında ateş pahası olur

50-60 oyundan oynamadıkların çoksa al konsol mantığına alışmış olursun. Series x ucuzlayana kadar

• Selamlar arkadaşlar ;

X BOX 360 ile Knect oyunlarını seviyor oğlum ( bir arkadaşında oynamıştı) , alınır mı sizce , Bursa da 2. el satan yer var mıdır , ne kadar fiyat aralığında almak mantıklıdır
  • fatokato F kullanıcısına yanıt
    hocam 300-400 tl civarina jtag li kinectli cihaz bulursaniz alinir. daha fazlasini vermeyin derim. jtag li cihaza istediginiz oyunu indirip atabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.