Hocam bilmediğim için soruyorum, 806 ile 705 arasında ne fark var? 705 sorunlu bir panel mi? Bir de 2021 yılı modeli değil mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (13. sayfa)
-
-
Oled panel TV alacaksanız tercihiniz Sony ya da LG olmalı.. Philips zaten LG den alıyor. Ancak sistem konusunda yani işlemci ve yazılım konusunda çok başarılı değil. Philips in kayda değer modelleri Local Dimming i çözerse şu an için MiniLed paneller diyebilirim. 2022 modelleri bu açıdan ön plana çıkacak diyebilirim. 9636 gelmiyor çünkü bu fiyatlarla satmaları çok mümkün görünmüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanıtı zaten soru içinde vermişsiniz. 806 ile Hdmi 2.1 gibi önemli bir farklılık getirildi ama az önce de yazdım, Oled panellerde tercih Philips olmamalı.
Anladım hocam peki 58pus8506 için düşünceniz nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Türkiye'de montajı yapılmış ürünlerden uzak durun. Siz bütçenizi söyleyin istediğiniz tv ebatını da söyleyin biz ülkemiz şartlarındaki en mantıklı seçenekleri söyleriz size
-
Hocam aslında bunları amazondan alabilirim içim rahat olur diye bu iki modeli sordum özellikle. Satıcıda amazon olduğu için herhangi bir sorun çıkarsa iade konusunda sıkıntı yaşamam diye düşündüm, rahat edecekti içim.
Bütçem 12-13 bin civarında, tabi ne kadar az harcarsak okadar iyi :) boyut olarakta 55” olacak hocam. (Philips hue ürünleri var 55” gradient lightstrip mevcut bu yüzden philips tv haricinde bir tv alırsam 55” olmak zorunda)
merhaba PLİHİPS 9206/12 baktınızmı tam sizin fiyat aralığında güzel tv. 8506 dan çok çok üstün.
Merhaba hocam, bu ips mi yoksa va panel mi? Keşke amazonda olsaymış ya
Hocam oled tv burn in gibi olayları kafana takacak biri değilsen 55 C1'i al geç hiç düşünme bile.
-
İşte okadar para verip alıp korka korka kullanmak istemiyorum hocam ya
Demin Philips oled 705'i sormuştunuz o yüzden oled burn in den çekinmediğinizi düşündüm. Hocam o zaman geriye bir tek Sony 55X90J kalıyor. PUS9206'dan daha iyi bir tv bana kalırsa. Oledleri eleyince pek led model kalmıyor elimizde maalesef bu sene
-
VA panel ve LED tarafında 9206 iyi bir alternatif. 8 bit olması handikap ama fiyat konusunu iyi irdeleyin. Anlık ve iyi indirimler geliyor bu TV ye.. 2 tane HDMI 2.1 port mevcut. Güzel TV.. kendi segmentinde
Amazon sattığı için sordum hocam kafam rahat olur dedim herhangi bir sorunda :)
XJ90 daha iyi konusunda katılıyorum.. Philips i öne çıkaran, Ambilight olması diyebilirim.
Anladım hocam. Va panel mi daha iyi ips mi? Nereye baksam biri va daha iyi diyor diğeri ips anlayamadım bu olayı ben :) ne kadara kadar iniyor bu 9206 nın fiyatı hocam?
iki tv nin epey kıyaslaması, epey de görünen farklar, PLİHİPS 50w ses, subwoofer, ambilight ve ışıklı kumanda, sony de çift tuner var bir kanalı kayıt ederken başka kanal izleme yapılabilir,çift tunerle,,
https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/692433-715475/sony-xr-55x90j_philips-55pus9206/
Vay arkadaş çok güzelmiş bu 9206. Sony de ki kayıt özelliği işe yaramaz benim için hocam. Şu 9206 yı amazon satsa şuan alıcam ya
Bende 9206 65 inch olanı var oled alcaktım burn in olaylarından ötürü bunu aldım gayet memnunum
Nereden ve ne kadara aldınız hocam? Eksi yanları var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X