Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.494
Cevap
114
Favori
206.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teknosadan 14800 civarına geldi ben gayet memnunum ses görüntü harika başka bişey kalmıyor zaten👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu miniled modeli 9506 da hiç indirime girmiyor yahu. Yabancı forumlarda millet 65PML9506'yı 1500 Euro'ya almış fiyatlar oralara kadar düşmüş bizim burda fiyat hala 25.500. Bazı geceler 23.000'e düşüyor o kadar. Philips adam akıllı indirim yapmayı düşünmüyor mu bu sene acaba? Bu tv nin black friday indirimleri ile 17-18 e çoktan düşmüş olması gerekiyordu en ufak kıpırdama yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 21 Kasım 2021; 0:0:10 >
  • Exheo kullanıcısına yanıt
    Dolar bu haldeyken o 17_18 leri ancak ruyamizda goruruz
    Hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt

Hocam doğrudur da sonuçta bunlar dolar 8-9 aralığındayken çekilmiş stoklu ürünler. Daha 1 kişi bile almamıştır Philips Miniled modelini. O stokları eritmek için fiyatları oralara indirmek zorundalar. Kim 23.000 e 65 inç Philips tv alacak? Depolarında çürütecek değiller bu ürünleri mutlaka indirim yapmaları gerekecek

Philips 2021 serisi TV'ler gerçekten fiyasko oldu. Modeller çok geç geldi veya hiç gelmedi. Miniled modelleri liste fiyatları teknolojisi gereği çok pahalı çıktı ve ayrıca LD sorunları var. 9000 serisi LED modelinde en büyük 65 inch var. Düzgün bir 75 inch Ambilight TV isteyince mecburen OLED veya Miniled modeline kalıyorsunuz ve fiyatları da ortada.

2021 modellerde tüm markalar pahalı zaten ama herhaşde en düzgün iş çıkaran OLED'ler ile LG oldu. Ciddi de satış yapmıştır. 2020 model 75XH9096 kullanıyorum ve indirimler de olunca sırf Ambilight için HDMI Syncbox, Gradient ve Bridge aldım. Bir de üzerine medya player alacağım ki aydınlatma senkronize olsun. Philips en azından düzgün bir fiyata 75PUS9206 çıkartsaydı ona geçerdim.

75PML9506 daha stokta bile yok iken 39000TL'den listelendi. Ama gerçekten stok geldiğinde bu kurlar ile fiyatı ne yapacaklar bilmiyorum. Aynı bile kalsa zaten indirim dönemi geçtiğinden avantajı olmayacaktır.

Denk 77 inch OLED TV'ler de pahalı ama OLED işi biraz oturdu en azından. Miniled çok yeni ve daha ne olacağı bile olmadan yüksek fiyat ile çıkış yaptı. Olgunlaşmasını bekleyip 2. veya 3.nesil miniled modellerine bakmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 23 Kasım 2021; 9:1:16 >

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Hocam indirim dönemi geçti 65PML9506 indirim bile görmedi ki. Philips ne yapmaya çalışıyor cidden anlam veremedim hiç. Bu modeli 25.500 den soktun hiç mi indirim yapmayacaksın? Dediğim gibi bu modelin çoktan black friday indirimleri ile 17.000 tl ye inmiş olması lazımdı. Hiçbir indirim yapmadan bu modelleri gerçekten satabileceğini mi düşünüyor Philips? TCL de miniled modeli 65C825’i 25.000 den soktu ama fiyat olarak rekabet edemeyeceğini anlayınca fiyatı 18.000’e çekti. Yılbaşı indirimlerinde belki daha da uyguna gelecek. Ben de ambilight için bekliyorum ancak böyle iş olmaz yahu. Ben de uygun fiyat görürsem ya 65X90J alacağım ya da 65C825 alacağım TCL markasına güvenebilirsem. Philips gerçekten şaşırttı beni

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

55 C 825 nasıldır hocam alınır mı?

Kendi adıma TV işini kapattım zaten. Philips TV''leri hep izliyor olacağım. 2023 modelleri tekrar değerlendiririm belki. O zamana kadar hem LED teknolojileri iyileşmiş hem de miniled panelleri olgunlaşmış olur diye düşünüyorum. Dahili ambilight harici kite göre daha rahat olduğundan her zaman Philips TV'leri inceliyor olacağım. 2021 modellerde güncel tüm TV'ler çok pahalı. Ambilight seven için çok büyük bir imkan. Harici kit almışken projeksiyon perdesinin çevresi için bile aldım. Playbar ile de destekleyeceğim. Şu Sync Box ucuz olsa 2.'yi de alırdım ama şimdilik 1 tane aldım. İki setup arasında izlerken değiştirip kullanmayı planlıyorum 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) Bir de mevcut SyncBox HDMI 2.0. Yeni kutu elbet çıkartır Philips ve o HDMI 2.1 olacaktır. O zaman yükseltme yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 23 Kasım 2021; 9:38:51 >

• PVH kullanıcısına yanıt

Kötü olacağını zannetmiyorum hocam. Bu fiyatlarla TCL C825 daha mantıklı bir tercih olacak gibi duruyor

Philips zaten artık bu kurlar ile TV falan getirmez herhalde. Ambilight vazgeçilmez olan ve yüksek seriden 9636 bekleyen ya LG OLED aıp Hue gradient kit kuracak ya da direk Philips OLED'lere bakacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 23 Kasım 2021; 17:7:47 >
  • Bu başlığı yeni gördüm. 11.11 gecesi indiriminde 55pus9206 almıştım, 11250 liradan.

Şimdi baktım fiyat 13000 ve tek mediamarktta kalmış.

Cihazı tavsiye ederim ama fiyatlar maalesef artabilir, seneye en az yüzde 50-60 daha yukarıdan girerler.. 4 sene erteledim fiyatlar düşer diye 4000 - 6000 - 8000 - 12000 şeklinde fiyatlar arttı baktığım segmentte.. Ülkemizin dövizle imtihanı..

*** Alan arkadaşlar, yazılım güncellemesi yapmayı unutmayın, ilk cihaz gelince köşelerde geç tepkime oluyor, yazılımla normale dönüyor. ***

Tpvision ücretsiz garanti uzatma yolu varsa bilen varsa yazarsa sevinirim. Eski tvde +3 yıl yapmıştım ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratMHA -- 24 Kasım 2021; 15:10:45 >
  • MuratMHA kullanıcısına yanıt

Bu gün aynı TV yi, 13000 TL ye 8 taksit ile aldım. Garanti uzatma fatura kesilirken yapılması gerekiyormuş, 1 yıl 600, 2 yıl 900, 3 yıl 1200 TL civarı fiyat söylediler, yaptırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 27 Kasım 2021; 21:41:47 >
  • proteo kullanıcısına yanıt
    Merhaba en fazla 4 taksit yapildigi soylenmisti sizin nasi oluyorki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da öyle dendi ama kasa da kartın bu taksit sayısını gösterdiğini ve yapabileceklerini söylediler. tamam dedim çektirdim.

Merhabalar, Bende aynı TV yi (55pus9206) düşünüyorum ama LG C1 veya Samsung Q90 ile karşılaştıramadım herhangi bir yerde. Özellikle PS5 için acaba puanlaması nasıl?

• nebrion kullanıcısına yanıt

Merhaba, aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama philips i iade edip sony XR 55 X90J modelini almayı düşünüyorum. Oyun performansı olarak maalesef bir bilgim yok. Tercih sebebim tamamen sony de ki FALD özelliği. Philips'in mini led modeline eş değer de görüntü kalitesi var. Yalnız görüntü dışın da diğer özellikler de philips daha zengin içeriklere sahip.

• MuratMHA kullanıcısına yanıt

Siz ne düşünüyorsunuz bir önceki sorum ile alakalı?

• Merhaba vatanbilgisayar üzerinden 65 ekran 7906 modelini aldm bugün kuruldu servis sorunsuz dedi sizce bi sorun var mi arkadaşlar? Beyaz olanda hafif bulutlanma var gibi geldi banada lutfen işten anlayan birisi yardim edebilir mi 10.800 verince insan biraz inceliyor ürünü
    2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)

• nebrion kullanıcısına yanıt

Dünya kupası ve maçkolik iseniz bu tv ambilight ile verdiği derinlik anlatılmaz yaşanır. 42pfl7108 önceki televizyonumdu. 3 taraflı ambilight vardı. Bu model 4 taraflı ambilight. Ben memnunum, smart android tv özelliği iyi. Ses sistemi ve subwooferlar iyi. Çok ayar var daha çeyreğini ancak yapabildim.

Yazılım güncellemesi yapın lütfen öncelikli olarak. Hayırlı olsun. Umarım memnunsunuzdur. Muhtemelen ay dönünce zamlar yine gelir ve 14 15 bandına gider. Dolar yerinde durmayan haşarı çocuk gibi. :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.