Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.490
Cevap
115
Favori
204.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaş yazmış benden önce, Benimde ortalama 3 ay boyunca kullanımda %90 gösteriyorki ledler bulunduğu halde bu seviye olması çok fazla iyi..

• Arkadaşlar merhaba. Kumanda hakkında bir sorum olacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Kumandanın aydınlatması için herhangi bir ayar var mı? Bunu yanlışlıkla kapatmış olabilir miyim? Ayarlar kısmında aradım fakat bulamadım. Pili çıkarıp taktım , aradım taradım fakat açmayı bulamadım. Aydınlatma gitti bir süredir. Bu bir arıza mı?

• Deranzo kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir arıza yok ise 1 ve orta yuvarlak düğmeye ikisine birlikte 3-5 sn basılı tuttuğunuz da yanması gerek.Ayni şekilde kapatmak için ise 0 ve orta tuşa basarak kapanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @ByCRiMiNaL. Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi 1'e basılı tutarak açıldı. Sanırım yanlışlıkla 0'a basarak kapatmışım daha önce. Düzeldi. Teşekkür ederim.

• ysn61 kullanıcısına yanıt

İyi günler 55 pml 9507 TV im var sizinkine benzer olarak bende çift basma sorunu yaşıyorum sanırım. Nasıl bir yol izlediniz servisin tavrı ne oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • only_younus O kullanıcısına yanıt
    Servis direkt olarak genel merkeze gönderiyor ve değişim yapılıyor hocam. Ama 1.5 hafta sürdü değişim olması. Haberiniz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler. Mi kumanda üzerinden yaptığımda da ikili ikili kayıyor bazen. Sizin çektiğiniz video silinmiş sanırım tekrar atabilir misiniz

• Yıllar önce indirdiğim 1.35gb boyutundaki FHD filmlerde çok kaliteli bir görüntü veriyor 55Pml9507 çok şaşırttı beni bu konuda gerçekten 

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Ben de çok yıllar önce indirdiğim'Act Of Valor'1080p filmini açtım gerçekten şaşırdım görüntü çok iyiydi.

• ergin967 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam, En dandik sürümler bile olabilir ama görüntü baya iyi beklediğimden iyi çıktı bu konuda 

• Arkadaşlar 77 inç modelleri duvara asılı kullanan var mı aranızda?

65 inç tv varken sırf amblight efekti düzgün çalışsın diye duvara 15 cm mesafede durabilsin diye hareketli bir askı aparatı almıştım. 50-60 kg civarında yazıyordu taşıma kapasitesi. Eski tv 28 kilo idi rahatlıkla kullandım. Ancak şimdi aldığım 77 oled 35 kilo olmasına rağmen aparat üst kısımdan hafif öne doğru sarkma yaptı ve bu beni rahatsız ediyor.

Görüyorum ki çoğu kaliteli duvar askı aparatı duvara daha yakın monte edilebilmekle övünüyor. Bana tam tersi amblightlar için ideal mesafe açısından 10-15 cm mesafe gerekiyor. Bu noktada hareketli aparatlar devreye giriyor öne çekilebilmesi bakımından, hiç sağa sola çevirme ihtiyacım olmamasına rağmen.

Hareketli aparatlar ise kalitesizleri hiç güven vermiyor, güvenebileceğim vogels marka bulduğum bir aparat ise neredeyse 10.000 TL

Ben sabit ama duvardan biraz uzakta tutabileceğim sağlam bir aparat arıyorum.

Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba?

Şu an ki setupım şu şekilde.

Anıl Özleryoutube
    Philips Hue Amblight Room Demo
    https://www.youtube.com/watch?v=gAXPCMw0fpc&feature=youtu.be

• Ozleran kullanıcısına yanıt

Benim de önceki tv duvara asılıydı,duvarla arası 7-8 cm idi Ambılıght'dan hiç zevk alamıyordum bir de arkasına el girmiyor usb,hdmi vs gibi şeyler takmak eziyetti.

Yeni aldığım pml9507'yi sehpaya koydum sehpa ve tv'nin yerini ayarlayarak duvarla 22 cm boşluk bıraktım gerçekten ambılıght coştu.

77 inc bir tv'yi duvara monte etmek gerçekten zor,önceki tv 42 kiloydu,eşim bir gün temizlik yaparken askı aparatının vidalarının öne doğru uzadığını söyledi sıkıştırdım ama bir daha aparat kullanmadım.

• ergin967 kullanıcısına yanıt

Soundbar kullanıyorum bu nedenle maalesef tvyi duvara asmak durumundayım. Yeni bir aparata da hatırı sayılır oara ödeyeceğim belli oldu.

aslında sağlam bir sabit aparat alıp spacer falan gibi araya somun gibi şeylerle mesafeyi biraz arttırabilir miyim onu araştırıyorum şu an.

• İyi günler. Aı görüntü tarzını Kristal netlik ayarına getirip Kanal değiştirdiğimde tekrar ev Sineması moduna geçiyor. Aslında uydu üzerinden de çok izlemiyorum iptv var tvmate uygulaması kullanıyorum. Ama uygulama acikken options tuşu ile TV görüntü ayarlarına giremiyorum onun yerine tvmate menüsü açılıyor. Bu yüzden tvmate TE iken kristal netliğe gelemiyorum uydudayken kristal netliğe gelsem bile uygulamaya geçtiğinde ev Sineması moduna geri dönüyor. Ben bir yöntemini bulamadım. Var mı fikri olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only_younus -- 1 Temmuz 2023; 0:23:45 >
  • only_younus O kullanıcısına yanıt

Ayarlarda otomatik film modu algılama seçeneği açıktır onu kapatın. O açıkken izlediğiniz içeriğe göre yapay zeka uygun görüntü profilini seçmeye çalışıyor.

• Ekranı temizlemek için kullandığını ürünler neler arkadaşlar varmı tavsiyeler arada tozunu almak için filan.

• Ozleran kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Clean Master ekran temizleme köpüğü görmüştüm henüz kullanmadım ama.

• Arkadaşlar 8808 alma aşamasındayım duvara monteli diğer tvim bunun Ambilight performansı için duvara uzaklığı önemli? Sehpa ya mı koymalıyım acaba?

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Ayarlanabilir değilse duvar askısı Ambilight açısından olumsuz olur.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.