Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.490
Cevap
115
Favori
204.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanıyodum en son izlediğim de yakın zamanda açmadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Crypteon kullanıcısına yanıt
    Lisanslı içeriklerde de tavsiye ediyormusunuz dediklerinizi?

• Arkadaşlar, bu ambilight tv karardığında beyaz kalıyor. Çok saçma geldi. Bunu düzeltemiyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlardan oyun modunu seçersen kararıyor hocam tamamen ambilight seçenekleri içinden.

• Çok sağol hocam istediğim buydu.

• BéTo kullanıcısına yanıt

Doğal modunda da beyazlar baya kısık oluyor, normal bir şey izlerken doğalda kalması oyundan daha iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 1 Ağustos 2023; 20:39:28 >
  • wholelottared W kullanıcısına yanıt

Her modelde aynı olmayabilir hocam bu durum zira pml 9507 modellerinde doğal modunda tam olarak kapanmıyor.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Olabilir, ben OLED936'ya göre yazmıştım aynıdır sandım

• Doğalda çok kısıyor ama oyun modunda tamamen kapatıyor. Gerçi oyun modunda alttan bazı renkleri de kapatıyor ışıklar açıkken ama olsun tam kapatması çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 1 Ağustos 2023; 22:4:33 >
  • pml9507 ayarlar menüsü sadece tv modunda açılıyor.netflix veya ip tv yada başka platformlarda film izlerken platformdan çıkmadan görüntü ayarını yapabilmenin bi yolu varmı.

Hocam bu kumanda sesimi algılamıyor. Bir yerden açmam mı lazım? Uygulama izinlerini veriyorum ama olmuyor.

Açıkcası pek bilgim yok hocam o konuda, ilk başta normal kurulumu yaptım devam ettim öylece sonrasında, Pilleri çıkartıp tekrar takmayı dene istersen.

Bu arada arkadaşlar ekran yansıtma olarak ne kullanıyorsunuz, Evdeki eski Sony Tv'de kendinden yansıtma vardı işe yarıyordu baya bunda yok sanırım direkt telefon bağlantısı öyle.

Valla bi uygulama indirdim telefondan her şeyi yapabiliyorum. Sesli komut, klavye falan artık kumanda kullanmam 😁

Hangisi hocam o uygulama peki?

App store da Remote ATV

• Merhaba arkadaşlar
    PML9507 modelinde kullandığınız ekran ayarları var mı ?
    Paylaşabilir misiniz..?

• merter2006 kullanıcısına yanıt
    Ben kumanda dan hızlı menü tusunu kullanarak sık kullanılan ayarlar kısmından platformlarda ve uygulamalarda görüntü ayarlarını yapabiliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba TV kırıldığı için yeni TV arastirmasindayim Xbox series x de olduğu için 120 Hz ve film izlerken siyah seviyesi iyi olan bir TV bakıyorum tcl nin 65 c745 modelini bekliyordum ancak çıkmadı henüz mini ledli c845 modeli ise 50000 TL çıkış yaptı fiyatı yüksek geldi pml 9507 dün gece medimarkt ta 37000 TL ye düştü dört tarafı amblight ses sistemi ve miniled olmasından dolayı fald panel olan ve tahminimce aynı fiyatlara çıkacak olan c745 den kağıt üzerinde daha mantıklı bir seçim gibi görünüyor alipta servis konusunda çok sıkıntı yaşayanlar ve asla philips almayın diyenlere rağmen sizce bu TV yi bu fiyatlara almalı mıyım özellikle P5 görüntü işleme motorunu çok övuyorlar philipslerde bende maç izlerken akıcı ve pürüzsüz bir yayın olmasına çok önem veriyorum direk siz kullanıcılardan fikir almak istedim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar telefondan yansıtma yaparken mesela bazı video oynatıcılarında vidomoly vip vs ekran altına chrome cast simgesi çıkıyor buna basınca direk filmi tv ye yansıtırdı bu şekilde yapınca çok daha akıcı izleniyor ama şimdiler tam yansıtacakken takılı kalıyor ... androidleri yeniden başlattım ama fayda etmedi var mı çözümünü bilen

benim tv 55pus6501 bu arada

• D3erin kullanıcısına yanıt
    Bende beklerim+

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.