Hocam hangi ayarları kullanıyorsun memnunsan paylaşır mısın? Ben memnunum ama belki daha kusursuz bir ayar vardır 😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (152. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, 707 kullanıcısıyım. Ses ekolayzırdan biraz ayar yaptım ve YouTube dan müzik açtım müthiş oldu. Ama normal kanala geçtim ve konuşmalar biraz baskılı gibi sanki mikrofon ağızlarının dibinde. Bassı arttırdım diye tahmin ediyorum. Acaba uygulamaya özel ayar var mı? Olsa çok iyi olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55PML9507 sipariş verdim. Umarım memnun kalırım.
-
Pml9507 cihazıma logitech taktım anında tanıdı güzel kullanım sağlıyor 👍
Pml9507 jelatini nasıl sökecegız bır arkadaş sökerken sorun yaşamıştı ama dikkat etmem gereken bir şey var mıdır ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel günlerde kullanın hocam, Online plartformlarda çok iyi performans veriyor kesinlikle memnun kalacağını düşünüyorum.
@Ritalin06 Bende o arkadaştan sonra çekinerek yapmıştım, Yavas yavaş yapmıştım ama sorun olmamıştı herhangi bir şekilde.
-
Sağol dostum. Verdiğim paraya değsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam soldan sağa sağdan sola mı yapayım yoksa aşağıdan yukarı yukarı aşağı mı 😅 onu da çözemedim
O kısım çok önemli değil aslında ben üst kısımdan başlamıştım en son alt kısımdan devam etmiştim
Birde TV koltuğu alasım var şuan ama karar veremiyorum, Sallanır koltukmu yoksa sabit birşeymi alsam diye ama sallanır almak daha iyi olur gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 7 Ağustos 2023; 19:25:48 > -
Galiba yok kardeşim bende işten güçten pek bakamadım :)
Ben memnunum aslında kendi ayarlarımdan kurcalayıp bozmak istemiyorum domino taşı etkisi oluyor çünkü sonra :)
Pml9507 tv açıkken elektrikler kesilip tekrar gelince tv açılıyor, açılmaması için hangi ayar nereden yapılıyor, elektrikler gelince Manuel açılsın istiyorum
Evet.
-
o arkadaş burada
sorun yaşadım derken altta jelatin kalıntısı vardı sonra servis gelip düzeltmişti, çok dert edecek birşey değil.
bu arada tv satıştan kalkmış sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunlab -- 12 Ağustos 2023; 1:7:9 >
arkadaşlar pml9507 sizdede elektrikler gidip bi süre sonra gelince tv kendi açılıyormu.bi ayarı falan varmı.yardımıcı olurmusunuz
-
Trendyol ve Hepsiburada da var.
benimde buna benzer bir sorunum var, her tv açtığımda ps5 de otomatik olarak açılıyor, onu kapatmanın bir yolu yokmu.
Ayarlar, genel ayarlar, easylink ayarlarını biraz karıştır istersen belki faydası olur
Arkadaşlar, pml9507 kullanıyorum. Ps5 oynarken ekran ayarı sürekli değişiyor. Bir canlı oluyor bir koyulaşıyor. Bunun ayarı mı var. Sürekli ekran parlaklığı renkleri değişiyor. Bunu da nasıl ayarlarım
Hdr kaynaklı olabilir.
Philips 55pus8007 aldım. Mesela içinde bazı oyunları oynamak için kol istiyor. Örneğın Asphalt. Kol alayım diyorum, kullandığınız önerdiğiniz kol varsa söylermisiniz? Veya özellikleri ne olmalı. Önceliğim kablosuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogzoidre -- 20 Ağustos 2023; 13:44:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X