ekran kontrastını kapatın en iyi görüntü veya güç tasarrufunda olmasın direk kapalı yapın düzelir. |
2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (153. sayfa)
-
-
Teşekkürler deneyeyim akşama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Logitech marka modellere bakabilirsiniz.
707'de Digitürk modülü girişi var mı? Yani Dekoder istemiyorum ama maçları Tv'den uydudan izlemek istiyorum. Bu mümkün mü? Senelerdir uzak kaldım Digitürk'e hiçbir bilgim yok
-
Merhaba, PML9507 modelini PlayStation 5 ile kullanan varsa tv ve ps5 ayarları nasıl paylaşırmısınız ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben ps5 ile kullanıyorum ama bir ayar yapmadım, bende merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerek TV ayarlarından gerek ps5 ayarlarından en iyisini yapmak lazım birbirini tamamlayan cihazlar sonuçta.
kesinlikle doğru ben tv açılında ps5 in de açılmasını kapatamadım mesela 😀
O basitti ya akşam bakıp söylerim 😀
tamam hocam bekliyorum.
-
Tam da bana lazım olan konu :) bende bekliyorum
-
Tvyi kapatmadan önce giriş kısmından Ps5 bağlı olduğu girişi değiştirin işe yaramazsa Tv genel ayarlardan easylinki kapatıp denermisiniz.
Bu philips tv lerin samsunglar gibi basit yapılı güzel bir kumandası yok mu
bu konunun 2023 yılı için olanı varmı?
Arkadaşlar,tv ile ilgisi yok ama Stremio kullananlardan yardım rica edeceğim.Bir süredir hiç bir film oynatmıyor,sildim başka hesapla başladım yine olmadı.
-
Merhabalar herkese arkadaşlar
55oled807 televizyonumla bende aranıza katıldım.haziran ayında almışım ilk kurulumda ekranda.dikey çizgiler tespit edilip değişim kararı çıktı geçen hafta yeni cihazım geldi. kurulumda normal bir yayın veya video izlerken bir sorun yoktu fakat bugün kendim tekrar bir test ekranı açtığımda panelin bitimiyle eşit biçimde siyah bir çizgi farkettim panelin her tarafında bariz belli oluyor. Görselleri yüklüyorum oled tv de normal midir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 7 Eylül 2023; 22:20:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
55pml9507 modelde duvara monte ettirdigin zaman tv nin altı ağirliktan dolayi haliyle duvara yakin oluyor alttaki ledler nokta nokta duvara vuruyorlar onun için bi çözüm varmidir arkadaslar zaten duvara monte ettirirken araya 5er tane somun koydurdum
selamlar hocam, easylink i kapatınca soundbar da devre dışı kalıyor.
Arkadaslar bugun başıma şöyle bi durum geldi tv yi dün kurdurdum 55pml9507 aksam eve geldim fisini taktım ses var ama görüntü yok actim kapadım düzelmedi sonra arka sağdaki acma kapama dugmesine bastım görüntü geldi sonrasında sıkıntı olmadı acaba anlık birşey mi olsu sonradan sıkıntı çıkartmaz inşallah
Fotoğraf açılmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X